Koja bi mi destinaciju u act 1 preporucili za grindanje odnosno koja je potencionala zlatna koka za iteme?
E da ti je ovaj ispao posle patcha...![]()
jel ova enchanterka flertuje sa svim muškim herojima, ili samo sa barbarianom?
Bolje salvadzuj to da dobijes brimstone, veca mu je vrednost, mislim da je oko 280k...
Trenutno je neka greska sa AH.
A skoro sam siguran da svi legendary itemi preko 60.lvl daju zagarantovan brimstone, neka me neko ispravi ako gresim, a s obzirom da ce posle patcha cene brimstonu verovatno jos skociti, to ti je mozda i bolja opcija : ) Naravno, ako mozes prodati za 500k ili tako nesto, sto da ne.
Evo veceras mi je ispao drugi legendarni item do sada kako igram:
Pogledajte prilog 94328
I to taman sam se prikljucio ivkesm u partiju i ubijemo neke elite i dobijem ovaj item, ali bukvalno nije proslo ni 30 sekundi kako sam se prikljucio u partiju. Item nista posebno ali nacin na koji sam ga dobio je vise nego smesan. Da sam tako nesto hteo da uradim nikada se nebi dogodilo ali eto ****** se dodgadjaju.
@zokocx
Hvala, onaj drugi deo mi je bio jasan nego sam prosmasio deo za enter. To nisam znao da je isto potrebno stisnuti, ustavri isto kao kada nekome pokazujete neki item koji ste dobili.
Nego jel uspeo ko da proda 10m golda za 28e ingame?
uzmi 350mil i cekaj patchMeni se nudi 350M za onaj amulet.. Ne znam sta da radim.. nervira me sada mega.. Da li da uzmem uopste tih 350M ili da sacekam patch ...slatke muke :d
Meni se nudi 350M za onaj amulet.. Ne znam sta da radim.. nervira me sada mega.. Da li da uzmem uopste tih 350M ili da sacekam patch ...slatke muke :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari