Šta je novo?

Diablo 3

Koja bi mi destinaciju u act 1 preporucili za grindanje odnosno koja je potencionala zlatna koka za iteme?

Hvala za link, prateci tog lika sa youtube sam skupio 5 kom NV i pokupio par zutih item koji su ispali dobro i jedan sam stavio na AH i odmah je otisao za 127k verovatno da je mogo i za mnogo vise ali bitno da je polako krenulo da se krckaju pare i da se gomilaju u kasici prasici.

Nego kako kada neki item prodam na AH da vidim koji je to bio, ovako samo vidim golde ali ne i koji sam prodao?

Kad si na Complete Tab-u ( poslednji tab na AH) pritisnes samo Enter pa Shift + levi klik na onu gomilicu golda tj. ikonu golda pored koje pise suma koju si dobio za item, i vidis dole sta je otislo... samo po neko defaultu prikazuje item kao da ga gledas sa Barbom.

Ako posaljes gold u stash ne mozes da vidis sta si prodao jer namas gde da klines.

Evo veceras mi je ispao drugi legendarni item do sada kako igram:

Diablo III 2012-08-18 01-10-27-40.jpg

I to taman sam se prikljucio ivkesm u partiju i ubijemo neke elite i dobijem ovaj item, ali bukvalno nije proslo ni 30 sekundi kako sam se prikljucio u partiju. Item nista posebno ali nacin na koji sam ga dobio je vise nego smesan. Da sam tako nesto hteo da uradim nikada se nebi dogodilo ali eto ****** se dodgadjaju.

@zokocx

Hvala, onaj drugi deo mi je bio jasan nego sam prosmasio deo za enter. To nisam znao da je isto potrebno stisnuti, ustavri isto kao kada nekome pokazujete neki item koji ste dobili.

Poslednja izmena:
E da ti je ovaj ispao posle patcha... :)

Kad hoce onda hoce:

Diablo III 2012-08-18 11-53-04-93.jpg

Za koliko moze da ode na AH?

Poslednja izmena:
Bolje salvadzuj to da dobijes brimstone, veca mu je vrednost, mislim da je oko 280k...

Bolje salvadzuj to da dobijes brimstone, veca mu je vrednost, mislim da je oko 280k...

Sacuvao bih ja njega da znam da cu garantovano da dobijem to, tako da cu ici na siguricu a i gledao sam cene na AH pa nije bas ni jeftin tako pa tako da cu pokusati prvo da ga prodam za vece pare pa ako ne onda cu spustiti cenu pa ako ni tada neode e onda ide kod kovaca na demontiranje.

Nego sta se desava sa AH? Pa iteme koje sam dobio sinoc i danas ne mogu da stavim na prodaju, pa izbacuje mi gresku 31037. Koji mu je vrag???

Poslednja izmena:
Trenutno je neka greska sa AH.

A skoro sam siguran da svi legendary itemi preko 60.lvl daju zagarantovan brimstone, neka me neko ispravi ako gresim, a s obzirom da ce posle patcha cene brimstonu verovatno jos skociti, to ti je mozda i bolja opcija : ) Naravno, ako mozes prodati za 500k ili tako nesto, sto da ne.

Trenutno je neka greska sa AH.

A skoro sam siguran da svi legendary itemi preko 60.lvl daju zagarantovan brimstone, neka me neko ispravi ako gresim, a s obzirom da ce posle patcha cene brimstonu verovatno jos skociti, to ti je mozda i bolja opcija : ) Naravno, ako mozes prodati za 500k ili tako nesto, sto da ne.

Pazi imam jedan legendarni item u kovcegu i ovaj set item, a do patcha ima jos dosta vremena pa tako da cu prvo pokusati da ih prodam ako ne lako ih je salvagovati i ostaviti sa strane pa kasnije prodati to sto se dobije.

svaki legendary item level 60 daje brimstone. trenutno na AH nema legendary ispod 300k, naduvana cena jer je brimstone 280k i niko nece da proda vise svoj legendary kako bi ga ljudi salvage i prodavali za vise para (ili dobili brimstone za manje para koliko kosta da ga odmah kupe na AH). svaki junk legendary salvagujte i cuvajte brimstone, posle patcha ce biti jos skuplji

Samo ko meni garantuje da cu ja prodati brimstone posle patcha po toj vecoj ceni? Narvno niko.

veruj mi prodaces ;)

Evo veceras mi je ispao drugi legendarni item do sada kako igram:

Pogledajte prilog 94328

I to taman sam se prikljucio ivkesm u partiju i ubijemo neke elite i dobijem ovaj item, ali bukvalno nije proslo ni 30 sekundi kako sam se prikljucio u partiju. Item nista posebno ali nacin na koji sam ga dobio je vise nego smesan. Da sam tako nesto hteo da uradim nikada se nebi dogodilo ali eto ****** se dodgadjaju.

@zokocx

Hvala, onaj drugi deo mi je bio jasan nego sam prosmasio deo za enter. To nisam znao da je isto potrebno stisnuti, ustavri isto kao kada nekome pokazujete neki item koji ste dobili.

Da isto kao kad nekome saljes da vidi item, samo ne posaljes nikome osim ako nisi u partyju ili u nekom public chat kanalu.

Inace taj legn. item je mogao da bude bomba za farm golda, samo da ti je dropao posle patcha.
RPN6ZP20B6Q51344498988477.jpg

Nego jel uspeo ko da proda 10m golda za 28e ingame?

Meni se nudi 350M za onaj amulet.. Ne znam sta da radim.. nervira me sada mega.. Da li da uzmem uopste tih 350M ili da sacekam patch ...slatke muke :d

Nego jel uspeo ko da proda 10m golda za 28e ingame?

naravno da ne
2,5e za milion je maksimum sto ces izvuci u igri, i to moras da budes uporan

ja sam ranije prodavao mnogo lakse, okacim po 20-30mil i ode, sad jako sporo...
kacim u grupama po 25mil i prodam samo milion od toga...

al dobro, polako, ocekujem da se dosta igraca vrati kad izadje 1.0.4 pa ce verovatno ici bolje

bitno mi je da sam rezervisao 60e za starcraft2 ekspanziju :)
a do D3 ekspanizje ima jos bar godinu ipo ili 2

Poslednja izmena:
sacekaj posle patcha, tada ce lvl62 oruzje biti mocnije.

new kripp video :D

[youtube]qiW0KRE1W3Y?hd=1[/youtube]

Meni se nudi 350M za onaj amulet.. Ne znam sta da radim.. nervira me sada mega.. Da li da uzmem uopste tih 350M ili da sacekam patch ...slatke muke :d
uzmi 350mil i cekaj patch :)

Poslednja izmena:
Ma nek proda za 350mil i uziva.

Levelujem monka i sinoc dobijem item za dva levela jaci od mog, bas sam se iznenadio.
Danas jos dva komada za po jedan level iznad tako da su tu izgleda nesto menjali.

Vrh Dno