to nije barbarian koji mora kao pič*ica da se sklanja i ne može da stane u mestu i bije 2 elite packa da ne mogu da ga ubiju. ja soliram act 2 bez problema, isključim mozak i samo klik klik, jer build koji koristim dozvoljava propuste, o itekako. imam dovoljan dps da mi se elite ne enrageuju, enrage me dohvati tek u act 3. sad posle peča ni to neće biti problem. a u grupi kad igram ionako imamo više nego dovoljno dps-a. veći je problem kad je dps barb u grupi i mora da trčkara levo desno kao curica a ne može da stane u mestu i drži mobove na jednoj lokaciji dok demon hunter krlja sa bezbedne distance. čak i ako krene jedan iz grupe na dps-era on može da izađe sa njim na kraju, a ja ću ostati sa 4 moba na sebi i čekati da on ubije tog i dođe da dokusuri ove, i mogu tako infinite dugo da čekam i tenkujem.
i šta da ti kažem, ti lepo cupkaj oko njih i neka te ubijaju, samo gruvaj dps, a ja ću lepo da sedim u mestu i rokam ih, čak mogu i afk da budem i kucam dok me tuku. a još nisam ni sastavio opremu kako valja.
dakle manite me tih hit&run fora, to nije za barba. barb je svinja od 100k+ hp-a, and thats the way its meant to be, svinja a ne sisa