Šta je novo?

Diablo 3

Jel neko dobio bad breath achievement na barbarianu ? (ubiti beliala bez da vas okrzne onim svojim zelenim zadahom). Stanem skroz u cosak (desni) i udaram ga i on pocne svoj zadah da baca s leva na desno ali me uvek zakaci, jednostavno ne znam gde da stanem da ga bijem, probao sam sa leapom da ga preskacem, zakaci me i tako.

ja imam to, znaci samo u desni cosak stanes, i kad krene da pljuje i ako dodje do tebe, samo leep odradis i to je to, ja sam ga sasvim slucajno i dobio :) tj trudio sam se da sto manje dmg-a dobijem posto sam isao sa 2h bez i malo LoH

Meni je Vit oko 30k ali zato mi je DPS skoro 23k a kada ukljucim buffove onda mi je preko 32k. Ress mi je nesto malo preko 300 ali zato critikale imam 200%. Tako da nemoj da se cudis sto ne mozes da igras Act II jer ni ja jos uvek ne mogu da ga igram. Ali polako nacemo mi opremu koja ce nam pomoci pa cemo moci da igramo i Act II lepo i polako. Ja za sada polako grindam DH da nju dovedem do 60 lvl pa onda posle polako cu da predjem na Monk, to su tri lika koje zelim da imam bar za sada a ko zna kasnije mzoda odradim i ostala dva. A u medjuvremnu cu pomalo igrati sa Barb da malo skupljam pare i ko zna mozda naletim na neki dobar item.

lol 32k dps a 2 shotuje te beli mob te u act2.... ja 10kdps a tenkujem 2 elite packa u act3. sad vidiš da nešto ne valja. dakle da bi igrao dps barba treba ti mnogo vredna oprema, stotine miliona. jedino što od barabe možeš da napraviš trenutno je defensive heroj, pa i on da bude vrh koštaće te 20- 30 miliona. nemoj da se ložiš na dual wield i dps, jedino monk može nekako da dual wielduje ako ima baš dobru opremu, jer ima dodge preko 60%

lol 32k dps a 2 shotuje te beli mob te u act2.... ja 10kdps a tenkujem 2 elite packa u act3. sad vidiš da nešto ne valja. dakle da bi igrao dps barba treba ti mnogo vredna oprema, stotine miliona. jedino što od barabe možeš da napraviš trenutno je defensive heroj, pa i on da bude vrh koštaće te 20- 30 miliona. nemoj da se ložiš na dual wield i dps, jedino monk može nekako da dual wielduje ako ima baš dobru opremu, jer ima dodge preko 60%

Pa nije bas tako. Evo ja sa najnepopularnijim 2H buildom bez problema farmujem act3 bez preskakanja ijednog elite packa. Moji statsi: http://eu.battle.net/d3/en/profile/brugi82-2431/hero/772886

Ono sto je najbitnije je da se nacin igranja prilagodi. Kao DPS, ne smes da tankujes mobove. Mozes, ali samo pod uticajem Iron Impact rune i Ignore Pain-a.

Pa nije bas tako. Evo ja sa najnepopularnijim 2H buildom bez problema farmujem act3 bez preskakanja ijednog elite packa. Moji statsi: http://eu.battle.net/d3/en/profile/brugi82-2431/hero/772886

Ono sto je najbitnije je da se nacin igranja prilagodi. Kao DPS, ne smes da tankujes mobove. Mozes, ali samo pod uticajem Iron Impact rune i Ignore Pain-a.

bas tako, samo da dodam da heroj sa ignore pain nije dps jer to definitivno nije dps skill :)

na klipu koji sam ranije okacio sa 80k dps monkom se jasno vidi da izbegava odredjene stvari tipa molten i sl

poenta je da ni sa najboljom opremom dps heroj ne moze da tenkuje ali moze da sve odvali dovoljno brzo pa onda izgleda kao da mu niko ne moze nista sto u stvari nije slucaj.

4 dps heroja bilo koje klase sigurno umiru mnogo vise u grupi nego kad sami igraju ( tada ne umiru uopste )

mnogo je velika razlika kad solo mozes maltene sve da 1hitujes i kad dodjes u grupu gde mora da se udari par puta

ed_hunter

ja juce kada sam ono uso sa vam drugi put da igram i kada sam se teleportovo na act 2 ono je bila misija 8 ili 9 nisam obracao generalno paznju ali sam znas kada nas igra vise da neprijatelji automatski imaju vise mnogo vise hp-a a mene su uhvatile u masinu one zolje ili sta su vec sa tri strane i kako sam se tu teleportovao tako sam i poginuo. dok kada igram sam sada sa ovim statistikama i promenom runa i svega iz korena mogu mnogo lakse da igram act 1 doduse isto mogu da poginem vrlo lako ako me opkole elite pakovi u nekom uzanom prolazu i krenu da bacaju lasere, vatru po podu pa onda jos one zidove da postavljaju da ne mogu da pobegnem a i kada uspem da pobegnem uvek ima neki seronja koji me privuce nazad do njih.

to nije barbarian koji mora kao pič*ica da se sklanja i ne može da stane u mestu i bije 2 elite packa da ne mogu da ga ubiju. ja soliram act 2 bez problema, isključim mozak i samo klik klik, jer build koji koristim dozvoljava propuste, o itekako. imam dovoljan dps da mi se elite ne enrageuju, enrage me dohvati tek u act 3. sad posle peča ni to neće biti problem. a u grupi kad igram ionako imamo više nego dovoljno dps-a. veći je problem kad je dps barb u grupi i mora da trčkara levo desno kao curica a ne može da stane u mestu i drži mobove na jednoj lokaciji dok demon hunter krlja sa bezbedne distance. čak i ako krene jedan iz grupe na dps-era on može da izađe sa njim na kraju, a ja ću ostati sa 4 moba na sebi i čekati da on ubije tog i dođe da dokusuri ove, i mogu tako infinite dugo da čekam i tenkujem.

i šta da ti kažem, ti lepo cupkaj oko njih i neka te ubijaju, samo gruvaj dps, a ja ću lepo da sedim u mestu i rokam ih, čak mogu i afk da budem i kucam dok me tuku. a još nisam ni sastavio opremu kako valja.

dakle manite me tih hit&run fora, to nije za barba. barb je svinja od 100k+ hp-a, and thats the way its meant to be, svinja a ne sisa

word!! :)
Ne mogu a da se ne slozim sa tobom, samo sam ja stao na 55k hp i nikako vise da odem :S

A šta ako je Barb dobro izbalansiran tj. ne mora da beži a ima veliki DPS. Mislim da se treba prilagodjavati grupi. Tipa šta ako je grupa 4 barba i svi su tenkovi. Farming ide dosta sporije a enrage se pali non-stop. Ja imam dve opcije u zavisnosti sa kim igram zavisi da li ću biti tenk ili ću imati veći dps.

Za sada uglavnom igram ovako Act II bez ikakvih problem sam ili u grupi.

ja imam to, znaci samo u desni cosak stanes, i kad krene da pljuje i ako dodje do tebe, samo leep odradis i to je to, ja sam ga sasvim slucajno i dobio :) tj trudio sam se da sto manje dmg-a dobijem posto sam isao sa 2h bez i malo LoH

Pokusao sam sa leapom, svaki put pise da sam primio dmg, da li jos neko moze da potvrdi da leapom moze da mu se izbegne breath, palo mi je na pamet da si ga ti mozda presao odavno a da su patchevi nesto izmenjali, sta god da radim, zakaci me.

barb može da bude dobro izbalansiran ako je vredan 100 miliona :D moj je vredan možda 5

Vidis tvoj barb vredi 5 miliona a moj ako vredi milion ili dva to je vrh mada neverujem ni da toliko je para ulozeno u njega. Sto znaci da treba prvo da skupim neki ozbiljniji kes pa tek onda da pricamo o tome da li mogu da igram act 2 ili ne. A do tada ja smatram da je moj barb vise nego dobar, koliko je ulozeno a koliko su mu mogucnosti su vise nego odlicne.

Doduse jesam neku opremu dobio na zajam i to treba vratiti i uzeti svoju da li bolju ili slucnu to sve zavisi od kesa koji sam poceo da skupljam. Jos ako sa AH uleti neka prodaja bice mnogo bolje. Pa da pocnem komad po komad opreme da kupujem a ovo da vracam pa mozda nekome drugome pomogne kao sto je meni pomogla.

Pokusao sam sa leapom, svaki put pise da sam primio dmg, da li jos neko moze da potvrdi da leapom moze da mu se izbegne breath, palo mi je na pamet da si ga ti mozda presao odavno a da su patchevi nesto izmenjali, sta god da radim, zakaci me.

bas znam da sam se iznenadio, i to sam solo isao sa 2h weaponom, ali brzo sam ga spucao, mislim da je mozda 2 puta bacio breath, ali znam da sam dobio to, bas cu proveriti kad dodjem kuci. Dobio sam i taj achivement i onaj da me ono zeleno sto eksplodira ne dodatkne

@ixinho

Ne znam, daj broj telefona za one milione i dinare :d

Koliko bese 100 dinara je 10 milona? znaci 1000 dinara 100 miliona? :d

ixinho stvarno tesko odrediti cenu, dobar base damage ali nema ni socket ni neki main stat (da ne spominjemo crit)

i to samo ako se uzima minimum 100 mil :)

Nema veze, hteo sam da platim drugaru za taj mace, al ga na kraju dobih na poklon : )

Panta koji je prodavao po 100 din milion je prodavao pre nekoliko dana po 60 din/milion , ali presusio i ne zna kad ce imati opet : ( Meni tako treba 20ak miliona, al ***.

Ne znam... kada bi mogao da se proda za neke ok novce pa da kupim nesto bolje za barbariana...

Cek mač ili mace :D ... ja lično ovako objektivno bi dao 1 do 2 miliona , jer meni kao monku ima spor AS, zanemarljiv LoH i nema nikakv stats... jedino mozda u shiled build i to svakom prilikom bi ga menjao.

Sve zavisi sta imaš i za koga ti treba.

ili mače :d

mace ima brutalan dps, ali ja mislim da bez 250vit na weaponu ne treba ni pričati (jer ide i preko 300)

inače dragane, ja sam rekao da moj barb vredi 5 miliona, ali nisam dao 5 miliona na ah za njega, već skupljao opremu, i štošta dobio od drugara.

ja sad igram act2 zatvorenih očiju bez da ginem, a kad mi je barb bio sličan tvom igrao sam otvorenih očiju bez da binem, pre toga sam ginuo iako sam imao oči i na d*petu.

moja poenta nije u tome da je tvoja oprema loša, već da loše gradiš lika. tj. ne gradiš ti njega loše, tako može da se igra samo kad imaš extra opremu, a uz opremu tog ranga ne može. btw moja oprema nije nešto mnogo bolja od tvoje, vidiš i sam da ti imaš 32k dps, a ja 10.

i just went on the dark side :D bought natalya's :)

:D nemoj da se zaleces illidane , sad kad blizzard napravi neki darmar i dzumbus sa DH skilovima neces znati gde da trosis pare :p

koje pare :p

ispravka , pare = gold :D ... all that glittering gold :-devil-:

Vrh Dno