Šta je novo?

Diablo 3

nemam vise hellm of command, prodao sam ga za 120mil pre 2 dana.

Posto sam ga kupio za 63evra (a te pare sam dobio od prodaje 30mil zlata) zadovoljan sam..
kad se odbiju sve one takse od 15% sto uzima Blizz, cista zarada je nesto preko 70mil.

***, kad me nece drop, moram ovako da se snalazim za golde :)

razmisljao sam i da ga aktiviram, ali za svaki craft helma su potrebna 2 brimstona, a cena im je velika

nemam vise hellm of command, prodao sam ga za 120mil pre 2 dana.

Posto sam ga kupio za 63evra (a te pare sam dobio od prodaje 30mil zlata) zadovoljan sam..
kad se odbiju sve one takse od 15% sto uzima Blizz, cista zarada je nesto preko 70mil.

***, kad me nece drop, moram ovako da se snalazim za golde :)

razmisljao sam i da ga aktiviram, ali za svaki craft helma su potrebna 2 brimstona, a cena im je velika

Svaka cast, nego de posalji jedno milion golda :d. Ubi me ovaj inferno sa popravkama. Sve sto skupim ode na popravku. Danas sam za sat i nesto igranja dao skoro 100k golda doduse to sam sve skupio igrajuci, nije mi problem ovako kada igram protiv obicnih neprijatelja nego oni elite pakovi i druge spodobe koje sijaju zutom i plavom bojom e one me ubiju ki konzervu pasulja. Jos kada me navataju u nekom uskom prolazu pa krenu da bacakaju lasere tamo amao pa ni sve to nije dovoljno nego jos kada oni setaju ostavljaju vatru ili ostavljaju ono zeleno na patosu. E tu ja pizdim nista drugo mi nije problem. Malo pre sam ubio Skeleton Kinga bez da sam zaginuo kod njega. Isto tako i sve ostale boseve ubijam bez da ginem ali od ovih elite pizdim i kontam da neigram sa barbom dok ne dodje patch 1.0.4 a dotle cu da igram polako sa DH i Monk.

Poslednja izmena:
Pazi za melee klasu moras da imas za Act 1 minimum 300 AR ... znaci probaj da kupis par itema koji imaju AR ili neki resist jer ne moze drugacije, za veci survival ti treba Loh. Dok kod ostale 3 range klase ovo nije slucaj tamo ti ne treba tolko AR i Loh, mada je isto pozeljno da te neoderu neki Teleporter mobovi.

Poslednja izmena:
i kontam da neigram sa barbom dok ne dodje patch 1.0.4 a dotle cu da igram polako sa DH i Monk.

Ovo ti je bez veze, act1 se lagano prelazi sa barbom, samo moras imati dobar build i ok weapon sa LoH na njemu (ne kosta puno) i samo cepas, ja sam lagano presao sa mojim buildom Nerves of Steel, Tough as nails i bloodthirst kao pasive a od skilova, ma levom frenzi sa sidearm, na desnom revenge sa provocation, i onda redom Leep sa Iron impact-om, pa Groundstomp sa Wrenching smash-om (ja jako volim taj stomp jer je odlican kada ti revenge dodje, jer ces sve neprijatelje privuci, onda lupis revenge i full si sa hp), warcry sa impunity i naravno WOTB sa insanity ali mozes i umesto njega da koristims battle rage sa maraudors rage (tako imas konstatno 30% veci dmg i 3% crit chance)

Ovo ti je bez veze, act1 se lagano prelazi sa barbom, samo moras imati dobar build i ok weapon sa LoH na njemu (ne kosta puno) i samo cepas, ja sam lagano presao sa mojim buildom Nerves of Steel, Tough as nails i bloodthirst kao pasive a od skilova, ma levom frenzi sa sidearm, na desnom revenge sa provocation, i onda redom Leep sa Iron impact-om, pa Groundstomp sa Wrenching smash-om (ja jako volim taj stomp jer je odlican kada ti revenge dodje, jer ces sve neprijatelje privuci, onda lupis revenge i full si sa hp), warcry sa impunity i naravno WOTB sa insanity ali mozes i umesto njega da koristims battle rage sa maraudors rage (tako imas konstatno 30% veci dmg i 3% crit chance)

E kada budemo u igri pa cemo sve lepo na delu da ispodesavamo sta i kako. Jos uvek sam ja zelen sto se tice ovoga i jos dosta treba da naucim oko igre. Ali polako budzim barba i dovodim ga u red. Naravno jos uvek treba puno da se radi na tome da bih laganica mogo da igram act 1 bez da ginem ali zato ste tu vi da me uputite na pravi smer sta da se kupi a sta ne.

Jos jednom da se zahvalim illidan, rydi i bearsstorm koji su mi danas pomogli da skupim zlata i da predjem act 1. Ali jos sam ja daleko od igranja act 2 tako da cu da se vrnem na act 1 da bih tamo malo grindao opremi i pokusao svog barba da dovedem u neki red. Inace danas samo pokupili toliko zutih itema ali jos ih nisam pregledao da vidim jel sta vredi ili ne.

E kada budemo u igri pa cemo sve lepo na delu da ispodesavamo sta i kako. Jos uvek sam ja zelen sto se tice ovoga i jos dosta treba da naucim oko igre. Ali polako budzim barba i dovodim ga u red. Naravno jos uvek treba puno da se radi na tome da bih laganica mogo da igram act 1 bez da ginem ali zato ste tu vi da me uputite na pravi smer sta da se kupi a sta ne.

Jos jednom da se zahvalim illidan, rydi i bearsstorm koji su mi danas pomogli da skupim zlata i da predjem act 1. Ali jos sam ja daleko od igranja act 2 tako da cu da se vrnem na act 1 da bih tamo malo grindao opremi i pokusao svog barba da dovedem u neki red. Inace danas samo pokupili toliko zutih itema ali jos ih nisam pregledao da vidim jel sta vredi ili ne.

Nikakav problem, rydi-a isto mozes da iskorpiras skroz, samo ja opet nekako vise volim ovaj moj build, nekako navikao sam se na stomp, cak kad idem farm act1 uopste ne koristim warcry vec samo battle rage i WOTB i onda sve stavim samo na dps skils i cepaj, skoci mi dps sa 16 (ovaj build sto sam tebi postavio) do 26 a 30k imam kad mi je fury na 100% i to sve sa 1h plus shield

a koji je to double tornado build i zašto se zove tako? prvi tornado je od sprina sa tornadoima, a drugi? i zašto je toliko popularan taj build?

da me y nemam pojma sta je to :) Tornado bild je ok, imas dobar loh jer ti svaki hit vraca life, to sam koristio do inferna, nekako sada mi se vise svidja revange jer imam instant heal a kad zveknem 4, 5 neprijatelja vracam se na full hp :)
sad sam bas pogledao, deluje ok, samo ne znam sta mu regenerise fury, posto mu svaki abiliti trosi fury
evo i build-a

Poslednja izmena:
Druga runa na Battle Rage

Into the Fray
While under the effects of Battle Rage, Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury.

Pa ovi kao da su mene slusali sta da ojacaju :D

Evo kako igram u poslednje vreme:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WZPVRk!ZYb!cZcZYc

Zbog Into the fray rune Battle rage-a i Thrive of Chaos od Berzerkera, kao i visokog criticala (kad sve ukljucim preko 60%) mogu bukvalno neograniceno da lupam sa Hammer of the ancients (smash runa) dok mi Berzerker traje koliko god treba (nekada cak predjem u bitku sa drugom elite grupom a Berzerker jos traje). Sa mojom ne tako jakom opremom to znaci da imam udarac brzine obicnog udarca koji cak ume da zakaci i vise mobova od 150-200K demidza.
Sad jos hoce da podignu Hammer sa smash runom sa 270% na 406% :zgran:
Uz neko besno 2-handed oruzje (a kako cujem i njih ce ojacati), milion demidza iz udarca nije nemoguce (treba imati u vidu da skill-ovi uzimaju u formulu damage oruzja a ne dps, pa je damage iz udarca prilikom koriscenja 2-handed vise od 2x veci nego kad se koristi 1-hand wepon, iako dps to ne pokazuje jer su 2-handed mnogo sporija).
Plus ojacavaju Cleave koji je po mom misljenju, sa Broad sweep runom, vec bolji od Frenzy-ja u svim osim u situacijama kad bijes samo jednog moba. Znaci dovoljno je da kacis 2 elite-a sa Cleave-om i vec je mnogo bolji od Frenzy-ja.

Sve u svemu - malo oslabljuju elite, malo ojacavaju skill-ove i iteme = opet olaksavaju igru da bi ovi sto hoce da odustanu ipak nastavili da igraju ne bi li kupili expansion-e kad budu izbacili. Klasicni Blizzard..

Jos jedan easter egg item

B2.jpg

@Kimins
Odlicne rukavice!Koliko trazis za njih?Evo sad sam proverio imam slicne rukavice samo bez CHC!

Poslednja izmena:
Interesantne promene sto se tice Barb skillova, tu klasu sam ostavio za kraj kad me sve ostale smore, jer sviđa mi se kako leti meso kad udara i što lepo udara sa oružjem koje nosi plus zvuk je brutalan :D.

Monkove udarace bez oruzja su bas krš, mogli su da se potrude da se vidi oruzje u animaciji skilla, samo ih mrzelo.

Poslednja izmena:
Uzeo sam monka da levelujem, malo mi dosadio WD pa da odmorim od medveda.

mislim da trenutno ne treba preterano investirati u opremu sem ako je glavni lik dh jer tu ne verujem da ima nekih legendary itema koji ce bitno uticati na build , sve ostale klase se ne zna na koji nacin ce biti buffovane sto se tice item set bonusa.

zbog navale novih fancy oruzja verovatno ce cene klasicnih padati sto uopste nije lose :)

te rukavice bih i meni dobrodosle

evo promena koje ce se odnositi na Wizarda :
http://d3db.com/news/id/299-patch-104-class-preview-wizard/

vise od pola ljudi igra Wicked Wind Wizarda (WWW)
http://www.youtube.com/watch?v=awJNb76H5Qs
cepaju se Nova, Tornadoi, Diamond Skin i Blast, a svaki kritikal smanjuje CD za 1 sekund, tako da uz veci Crit chance, CD tezi ka nuli, protivnici su konstantno zaledjeni, a ako stalno spamujete Diamond Skin neranjivi ste :)
Odlican build, i zaista je ogromna vecina wizarda presla na njega, jer je i jeftin i ne zahteva skupo oruzije ili veliki DPS (mada se elite ubijaju i po par minuta)

I naravno, sad ga nerfuju:
Energy Twister is having its proc coefficient reduced from 0.25 to 0.125

sve vise i vise klasa bazira buildove na critical chance, pa ce verovatno jos ponegde nerfovati...

E da, i sad ce se konacno koristiti i neke druge hydre osim Venom...
Mozda :)

Poslednja izmena:
neka posisaju oba moja muda retardi iz blizarda. ajde da je drop bolji pa da i ima razloga nego sta sada cu morati totalno drugaciji build da pravim jer jel te - jao jao on je neunistiv.

Neces morati:)imas ok crit chance neces ni osetiti mozda ces morati malo vise teleport da koristis da ne budes bas na jednom mestu hehe:)

neka posisaju oba moja muda retardi iz blizarda. ajde da je drop bolji pa da i ima razloga nego sta sada cu morati totalno drugaciji build da pravim jer jel te - jao jao on je neunistiv.

i ja mislim da si ti miran, imas crit chance preko 40, a imas jos prostora da ga budzis na opremi.
Mislim da ce ti heroj biti jos samo bolji i bolji (al kad nadjes bolji wand :D )

Nasao sam bolji wand izu o 1.5M sada imam jos veci LoH i dps .. malo po malo.. sada je LOH 854 a dps sa 625 skocio na 718 .. jako je tesko naci i na AH i na RMAH dobar wand koji je recimo 1000dps i da ima barem 600-800 LoH, naravno uz arcane on crit 10.. bez toga ni ne gledam nista jer mi je arcane on hit max 30.

crit chance je 44.5%

@Kimins
Hvala ti jos jednom za rukavice,podigao mi je DPS za 1500 i Vit za 2000k!Ja presrecan,ali i dalje nemogu da prismrdim ACT 2!Ne znam vise sta da radim!Ress mi je oko 630,Vit 35000k,DMG sa svim buff-ovima oko 16500k!

@Kimins
Hvala ti jos jednom za rukavice,podigao mi je DPS za 1500 i Vit za 2000k!Ja presrecan,ali i dalje nemogu da prismrdim ACT 2!Ne znam vise sta da radim!Ress mi je oko 630,Vit 35000k,DMG sa svim buff-ovima oko 16500k!

Meni je Vit oko 30k ali zato mi je DPS skoro 23k a kada ukljucim buffove onda mi je preko 32k. Ress mi je nesto malo preko 300 ali zato critikale imam 200%. Tako da nemoj da se cudis sto ne mozes da igras Act II jer ni ja jos uvek ne mogu da ga igram. Ali polako nacemo mi opremu koja ce nam pomoci pa cemo moci da igramo i Act II lepo i polako. Ja za sada polako grindam DH da nju dovedem do 60 lvl pa onda posle polako cu da predjem na Monk, to su tri lika koje zelim da imam bar za sada a ko zna kasnije mzoda odradim i ostala dva. A u medjuvremnu cu pomalo igrati sa Barb da malo skupljam pare i ko zna mozda naletim na neki dobar item.

^
Povlacim malo pre ono sto sam napisao!Bukvalno sam za 5 minita promenuo malo build i rune i sada je sasvim druga prica!Sada mi je buffovan DPS 22k!Ne mogu da udjem na moj profil pa da stavim!Ubio sam dve grupe elita bez nekih vecih problema!Meni je za sada bitno samo da cistim Act 2 posto mi je Act 1 smesan!

Vrh Dno