Šta je novo?

Diablo 3

nasao sam ring :D samo ima bid pa cu sacekati do sutra uvece :)
i uzeo sam jos jedan crossbow :)

pa da przimo act3 :)

u can join whenever u want :)

nasao sam ring :D samo ima bid pa cu sacekati do sutra uvece :)
i uzeo sam jos jedan crossbow :)

pa da przimo act3 :)
taman sam hteo da ti napišem da ti je sad onaj xbow od 17 miliona sića :D

elem, slab sam ja još za farm akta 3... sinoć ga pređosmo ali uz mnogo pogubljenja :D nije to za farm... mada ako ti brže ubijaš i ja ću manje batina da trpim, pa možda i bude nešto :D anyway, probaćemo, možda nam i padne nešto zanimljivo :) :)

Oki imas dobru ogrlicu ali je vise za nekog kome je dex primarni i to DH jer monkovi obicno tenkuju.

Imam dobru ogrlicu dok se ne proda za besne golde. Do tada je furam jer mi dize kritikale a takav mi je build da mi ovo savrseno sada odgovara.

Uzeo od drugara nalog, kreirao svog lika klase barbarian i zavrsio igru na normal. Prica je uuuuh strasno i animacije i gameplay i strava zaista. Kapiram da niko ne kupuje igru da bi igrao kampanju ali eto da iznesem sta mislim a to je MUST PLAY!!! Inace na predlog drugara okorelog gejmera(member Luis) koji zbog posla nema vremena da se igra preuzeo sam njegovog lika takodje klase barbarian i igrao na inferno. Treci akt nema sanse da predjem lupam 200m kada naidju elite, laseri, itd nemam apsolutno nikakve sanse. Usao sam malo dublje u sve to, taktike, oprema, farmao uz index magic find od oko 225 act 1(znam tacno mesta i kako se to radi) bez neke ogromne muke i jedva sam uspeo da podignem demage sa recimo 13k na 15k uz zadrzavanje indexa resistance-a koji koliko kapiram najvazniji. Malo sam zainteresovao i takodje na predlog vlasnika accounta-a Luis-a informisao se o strategijama na ovde . Pogledao sam dosta njegovih videa ali kada sam video da lik ima demage 85k a ja jedva nagurao 15k a resistance nisam hteo ni da gledam preostalo mi je nista drugo do uninsntall Diablo 3. Sta da radim, to me je ubilo u pojam a znam da ako bih hteo uspesno da igram Diablo 3 morao bih da igram 12-16 sati svaki dan, znaci NO LIFE(nema devojke, nema sporta, nema posla itd...) Znaci prave se zalihe vitaminske hrane koja moze da se jede uz igranje da se ne bi gubilo vreme :zgran: itd... Gledao sam sve od prilike kako se to radi i zakljucio da to definitivno nije za mene inace IGRA OTKIDA Voleo bih da vidim ako nije problem cisto iz znatizelje neki screenshot gde se vidi neki zavidan resistance i demage index, cisto da vidim koliko su srpski igraci uspesni u igranju.

Postoji i druga varijanta naravno a to je da imam toliko para u zivotu i da kupim recimo opremu za 10-15k eura :hair: i da igram Diablo 3 i budem uspesan u igranju jednog dana kada budu pustili PvP. Ne spadam ni u tu drugu grupu ljudi nazalost. Pozdrav svim igracima Diabla 3 :wave:

Poslednja izmena:
Evo jos nesto za bro82

helm pocetna 100k, buyout 350k
https://dl.dropbox.com/u/42114626/helm.JPG

chest armor je malo skuplji, 500k
https://dl.dropbox.com/u/42114626/chest.JPG

Eto za 1.2M podignes res2all za oko 250 + na nekim ima pojedinacni i jos dex povecas.
Posle toga gloves, bracers, rings, amulet sa critical ch i dmg ali tu svaki deo kosta dosta vise nego sve ovo gore zajedno.
Jel ti prodajes ove stvari?Ako si zainteresovan pa da se dogovorimo!

Malo sam zainteresovao i takodje na predlog vlasnika accounta-a Luis-a informisao se o strategijama na ovde . Pogledao sam dosta njegovih videa ali kada sam video da lik ima demage 85k a ja jedva nagurao 15k a resistance nisam hteo ni da gledam preostalo mi je nista drugo do uninsntall Diablo 3. Sta da radim, to me je ubilo u pojam a znam da ako bih hteo uspesno da igram Diablo 3 morao bih da igram 12-16 sati svaki dan, znaci NO LIFE(nema devojke, nema sporta, nema posla itd...) Znaci prave se zalihe vitaminske hrane koja moze da se jede uz igranje da se ne bi gubilo vreme :zgran: itd... Gledao sam sve od prilike kako se to radi i zakljucio da to definitivno nije za mene inace IGRA OTKIDA Voleo bih da vidim ako nije problem cisto iz znatizelje neki screenshot gde se vidi neki zavidan resistance i demage index, cisto da vidim koliko su srpski igraci uspesni u igranju.

LOL, znaci ne mogu da verujem koga si uzeo da gledas? Pusti ti sta ta konjina prica i sta serenda. Ja licno njega ne smatram za igraca nego za trolera. Drugo lik je na svakom video snimku koji je snimio izgleda kao da se napusio gandze i to ne jedan dva nego jedno 5-6 da ubije tremu i da bi sto bolje *****o o koje cemu a svi znamo kako on i onaj atena dolaze do opreme.

Tako da ti je moj savet ako hoces kreni odpocetka da igras pa ces polako uci u fazon sta i kako a ne ti odmah na drugarova nalog pa na inferno act 3. Malo si se zaleteo.

Znaci poslusaj moj savet i nemoj da gledas te video snimke jer realno ne mozes sebi pomoci a samo ces se nervirati kako on moze da ima takvog lika a ti ne mozes. Jos nesto ti likovi zive od donacija i od uplodovanja video snimaka na youtube pa samim time mogu za pravi novac da kupuju opremu a imaju toliko nazovi prijatelja u igri ili da kazem budala koje cim oni zakukaju oni salju milione golda kao donacije da bi ova napusena budala mogla da kupi neki komad opreme jer volina nije sposobna da grinda sama pare nego se grebe od drugih.

Toliko od mene.

Poslednja izmena:
^
Pa i ja isto mislim da je tako,ali sto je najgore neznam kako da dodjem do njih,a i cena mi i vise nego odgovara!:)

@Dragan.P ajde ne pricaj. Kripparian je prvi ubio Diabla na Infernu hardcore i vrlo je cenjen kao igrac.
A ti si uzeo igru pre neki dan i mislis li da si kompetentan da kazes tako nesto za njega ili da sovodis u pitanje njegove taktike a nisi ni obrnuo igru softcore na infernu? Nop.

Poslednja izmena:
@Dragan.P ajde ne pricaj. Kripparian je prvi ubio Dialba na Infernu hardcore i vrlo je cenjen kao igrac.

A kako je dosao do Inferna i to jos na HC levelu? Opremu je nasao usput u igri ili je bilo da je kukao medju ljudima da mu salju golde da kupi bolju opremu? To je ono sto znamo a gde je ono sto neznamo? Zato me mani tih prica on je postovan igrac, jeste ko i ***** u javnoj kuci je postovan.

Kakve to veze ima da li sam ja obrno igru ili ne? Pitanje se ovde vodi kako je on dosao do inferna i to jos na hc lvl, odnosno kako je dosao do te opreme, ili sto je ed rece master card hero.

Poslednja izmena:
Ne lupetaj. Gold/ah/itemi su podeljeni na hc i na sc. Niko nije imao da mu salje. Negp je farmovao i progressovao.
Procitaj malo kako radi hc

Vidim da si editovao u medjuvremenu pa da dopunim. Lik je LIVE ubio i Beliala i Diabla i strimovao je 10sati snevno farm. AuctionHouse je poseban za HC i nema "poklanjanja". Informisi se ozbiljno.

Poslednja izmena:
Ne lupetaj. Gold/ah/itemi su podeljeni na hc i na sc. Niko nije imao da mu salje. Negp je farmovao i progressovao.
Procitaj malo kako radi hc

Ok, ti samo prati instrukcije od bob marlija a ja cu da igram kako ja mislim da treba i pritom nisam od nikoga trazio da mi salje golde da bih mogo da kupujem bolju opremu. Pozajmio jesam bolju opremu i to samo do onog momenta dok ne nabavim sebi slicnu ili bolju ili dok ne dodjem do 60 lvl a to je vec koliko sutra u toku dana, a onda na ah mogu da biram opremu koju hocu i da ljudima koji su mi ovu pozajmili vratim da bi mogli nekoem drugome da pozajme i pomognu.

Znaci ni master card katice na hc ne funkcionisu??? Odkud ti znas da on nije u medjuvremenu kupovao opremu za prave pare a posle se kao pravio kako je presoa igru na hc samo skupljajuci opremu iz igre? Ko tebi ista garantuje, on ima takvo lice od poverenja da bi maloj bebi ukrao flasicu sa mlekom.

Poslednja izmena:
Mozes da igras kako hoces ja sam ubio Diabla na infernu odavno. Uzivaj ali nemoj da omalovazavas tudj trud nije lepo. Posebno sto on nije Athene da place za gold.

Poslednja izmena:
Mozes da igras kako hoces ja sam ubio Diabla na infernu odavno. Uzivaj ali nemoj da omalovazavas tudj trud nije lepo. Posebno sto on nije Athene da place za gold.

Ko je tebe pitao jesi ti presoa diabla ili ne? Sta hocemo da se hvalimo? Omalovazavam ciji trud, sto da nece doci da me tuce sto sam mu se popljuvao na video??? De idi bre ohladi glavu pod ladan tus i kuliraj. Ako ti se moji postovi ne dopadaju ti me blokiraj i sve je ok. Ja sam samo osobi koja se skenjala reko da ne gleda te video snike jer takve osobe nisu kompetentne da nesto govore. Jer on je ustavri isti kao i atena samo kao nesto izvodi i pravi se mutav. Dovoljno ga je pogledati i videti da je mutan a da ne govorimo o tome kako je liku maznuo kacigu sa nekim gemom a dao mu neka dva krsa od opreme i onda otisao na ah i tu kacigu prodao za 8 miliona ili vec koliko i sve to javno objavio na video snimku. Toliko o njemu i njegovom postenju.

Molim osobu koja je taj video objavila da ga postavi ponovo da nas miki vidi postenje njegovog ljubimca kojeg toliko brani.

Iskreno ovu igru mozes da igras ko no lifer svaki dan ceo dan, ali mozes i na duge staze samo je bitno kolko ce te smoriti solo da igras ili kolko imas drustva sa kojim mozes da igrasu partyju. A i mnogi igraju HC cisto zato sto im je softcore smor jer nema pravnog izazova... zavrsis softcore za 2 meseca ili natenane za 2 godine, nije bitno i posle krenes casual HC i tako pokusavas. Iskreno boli me i za Kripa i za onog klosara sto su presli D3 i imaju najace heroje ili tamo neke azijata kad oni svi igraju po ceo dan, imam ja jos pored sta da igram, i drustvo, i druge zanimacije.

Zato sve stvar ulozenog vremena, i truda a pasce Diablo na inferno kod i sale pre ili kasnije. Osim ako ovi majmuni u Blizzardu ne izbace jos neki nerf patch.

@ Dragan pa dobro sinko ako se tebi moji postovi ne svidjaju preskoci sa odgovorima. Istovario si se na njegov trud a pojma nemas to je mene iznerviralo > "Pusti ti sta ta konjina prica i sta serenda. Ja licno njega ne smatram za igraca nego za trolera". Lol. I opet pojma nemas NIJE ON MAZNUO OPREMU, to je KingKongor, on je slepac, ne kripparian. Znaci pljuvao si coveka napamet.

@ Ed - Moze da se kupi na HC ali je oprema mnogo losija i kosta neverovatno mnogo. I nema Real Money Auction House na Hardcoreu.

Athene je *****, a Krip je dobar igrac, i ima korisne savete.
Covek voli igru, igra i streamuje puno. Ok, uzima i kintu od streama, ali je dobar igrac.
Ne kuka i place za goldom, i smesno je stavljati ga u isti kos sa Athene.

@ Dragan pa dobro sinko ako se tebi moji postovi ne svidjaju preskoci sa odgovorima. Istovario si se na njegov trud a pojma nemas to je mene iznerviralo > "Pusti ti sta ta konjina prica i sta serenda. Ja licno njega ne smatram za igraca nego za trolera". Lol. I opet pojma nemas NIJE ON MAZNUO OPREMU, to je KingKongor, on je slepac, ne kripparian. Znaci pljuvao si coveka napamet.

@ Ed - Moze da se kupi na HC ali je oprema mnogo losija i kosta neverovatno mnogo. I nema Real Money Auction House na Hardcoreu.

Da se ispravim nije maznuo kacigu nego je liku dao nesto golda i dao mu je jos dve kacige a uzeo je kacigu sa nekim nadrkanim gemom koji je izvadio i stvaio neki drugi gem i to prodao na ah. Evo ti video pa se sam uveri.

Tako da kada nesto kazem onda znam da sam to procitao nebih pisao zabadava i nebih nabedjivao na nekoga nesto, doduse pogresio sam nije maznu nego su trgovali ali ga je opet zeznuo i to posteno. Mislim da ja illidan bio postavio ovaj video i da je o tome pisao pre dosta vremena zato sam se toga i setio.

Athene je *****, a Krip je dobar igrac, i ima korisne savete.
Covek voli igru, igra i streamuje puno. Ok, uzima i kintu od streama, ali je dobar igrac.
Ne kuka i place za goldom, i smesno je stavljati ga u isti kos sa Athene.

Pazi svako ima svoje misljenje, ali meni je dovoljno da ga vidim i vec mi se ide u wc koliko mi je muka od njega a pritom sto se sve nesto prenemaze i izvodi neke kerefeke. Izgleda kao da je napusen dok se snima.

Nebih ni ja kukao za goldima da imam toliko para od strema a opet ko zna mozda i on isto to radi kao atena samo sto to javno ne pokazuje nego kada se spuste zavese e onda pocinje kukanje za goldom. *** to mi nikada necemo znati da li radi ili ne ali svejedno ima dovoljno kesa da moze da kupuje opremu za prave pare koliko dobija od youtuba i stremovanaj svojih video *******cija.

Smarate sa ta dva "celebritija"

Koliko bi moglo golda da se dobije za ovo:
ITEM.jpg

Znaci nije nikome ukrao nista. Trade. (dok je KingKongor stvarno ljudima uzimao iteme kad izbace i GG. Em ljusti na crafting em zadrzava dobre iteme, zaradio preko 500 mil golda za par dana).
Moja poenta je bila da je vrlo glupo reci da je covek konjina, nije igrac itd itd. a prvi odradio Diabla HC na infernu (jos jednom tamo nema RMAH). To kako izgleda/prica to je druga stvar.
Da zna sta radi zna, i nije na odmet poslusati sta on kaze. Nije mi je ljubimac :). Posebno sto prica mega usporeno (kako ti kazes prenemaze), to i mene nervira.

I ajde da je kukao za gold, nije mogao da ga iskoristi na HC, niti je mogao dolare da iskoristi na HC AH, znaci da je skiller. A gledao sam ga da sa ekipom kao i svi tad koji su bili na HC, da je farmovao goblina i to nedeljama (ACT2, road to Alcarnus). Nedeljama, dok nije mogao da nastavi progress.
To je bila cela poenta. Da covek stvarno zna da igra a ne da se strpava u kosh sa Athenom koji od fanova dobija milione za 1 shoutout na streamu.

EDIT:
http://www.diabloprogress.com/rating.stat_dps 1.2 Miliona DPS :D?

Poslednja izmena:
Ovo sto je on u onom trade-u uradio je cista demostracija sta ako druga strana ne obrati paznju i ne pazi. Ja iteme koji vrede puno i jos ako mi trenutno trebaju necu nikome da baci da vidi, stvarno moras da budes naivni ***** da verujes tamo nekome sa druge strane zice pa makar bio predsenik amerike, papa, madona.

Nazad
Vrh Dno