Šta je novo?

Diablo 3

Nema na cemu :)

BTW Ako neko hoce starter key neka se javi, ujutru saljem key
pozzzz

Jos jednom hvala na Strater Edition key a zero je isto bio trazio key samo ga on nije bio dobio pa vidi a njime ako nije nabavio pa njemu posalji. Jer koliko mi rece on je jos pre mene pokusavao da ga nabavi ali mu to nije poslo za rukom.

Sto se tice naloga registrovan je, aktiviran je, ukljucena Battle.net SMS Protect i vec jedno vreme se skida igra. Ostalo mi je jos nekih 5 gb da svucem i mogu da krenem da uzivam i da isprobavam igru. A ako sam dobro skapirao ako kupim original kljuc ne moram da idem ponovo da skidam igru nego samo na sajtu ukucam original kljuc i to je to sa ovim klientom kojeg sada skidam mogu bez problema onda da igram full igru.

Nego ono najbitnije nisam pitao, jel ima neko ogranicenje vremenski tipa 7 dana, 14 dana ili vec koliko mogu da budem prisutan u Starter Edition. Znam da mogu samo da napredujem do 13 lvl ali jel imam jos neka ogranicenja.

Poslednja izmena:
Sa 5 stackova NV-a imas zagarantovan 1 rare kod elite packova, 2 kod Act boss-ova...

Sry :S: , lose sam se izrazio mislio sam na "Glupost je to da bez 5x NV nemas zagarantovan 1 rare, ..."

Nego ono najbitnije nisam pitao, jel ima neko ogranicenje vremenski tipa 7 dana, 14 dana ili vec koliko mogu da budem prisutan u Starter Edition. Znam da mogu samo da napredujem do 13 lvl ali jel imam jos neka ogranicenja.

Nema vremensko ogranicenje, moze da igras do mile volje sa kolko god hoces karaktera, do tog 13 lvl-a tj. po duzini igre do Skeleton King bosa.

Nema vremensko ogranicenje, moze da igras do mile volje sa kolko god hoces karaktera, do tog 13 lvl-a tj. po duzini igre do Skeleton King bosa.

Opa to je lepo od njih. Nego kod lika preporucujete za igru? Sa kojim bi bilo najbolje igrati ako tako nesto postoji?

Svaki lik ima nesto posebno, ja igram sa skoro svima po malo :) Prekljuce sam sa barbom ocistio act1 i u act2 presao vise od 50% i onda sam se prebacio na monka, taman mi napadalo dosta itema za njega lvl 10 a on 13, i onda sam sa njim na brzaka pocistio act1, proso je neverovatno kako monk pici (barem ovaj moj na act1 sa itemima iz act2 :) )

Jos jednom hvala na Strater Edition key a zero je isto bio trazio key samo ga on nije bio dobio pa vidi a njime ako nije nabavio pa njemu posalji. Jer koliko mi rece on je jos pre mene pokusavao da ga nabavi ali mu to nije poslo za rukom.

Nabavio sam i ja nakon sto sam drugi put kukao, tako da ne treba ni meni vise. :)

@zero to je super.

Kao prvo cekao sam jutros do 3 da se skine klient a onda sam zaglavio do 5 ujutru igrajuci. Znaci ne da mi se svidja nego nije normalno, za prvi put sam uzeo Monk-a i to zenski lik... samo me zanima da li ima neke razlike izmedju muskog i zenskog lika po pitanju opreme pa znam da je u ranijim igrama bilo da ako nemas dovoljno snage ne mozes da poneses neki komad opreme ili ne mozes da koristis neki magicni predmet ako nemas dovoljno magije. Nego ja neznam da li je ovo generalno problem kod mene ili su svi takvi u igrama, pa jednostavno volim da zavirim u svaki cosak mape i da deonicu koju prolazim da je ocistim da nema ama bas nikoga.

Za tih dva sata kolik osam igrao sam stigao do 8 lvl i mogu reci da mi se Monk bas dopada. Sada ce mi ovo biti zanimacija do 1 Avgusta dok ne dobijem pare i dok ne kupim original. A definitvno cu probati i sve ostale likove pa cu se odluciti za mozda jos nekog sa kojim bi prelazio kada uzmem full igru ali sa prvim kojim cu igrati je definitivno Monk. A sada odo jos malo da se igram.

Ako nekome treba, neka stavi ponudu u PM, da ne opterecujemo temu. Za vikend nisam tu, tek od ponedeljka:

Ljudi ajde neka mi neko objasni kako da okacim sliku predmeta koji je pao i neznam sta je ovo danas iz obicnih cupova sam dobio 2 legendary itema i cetri rare itema...

pritisnes printscreen na tastaturi i slikas ekran sa slikom itema. odes u my docments/diablo3 i tamo nadjes taj screenshot(neki broj).jpg, iseces u paintu ili photoshopu samo prozor gde je item, odes na recimo tinypic.com uploadujes tu sliku i ovde na forumu uzmes link do slike (direct link copy/paste) sa tinypic i stavis u img tagove [ img ] putanja do slike [ /img ] (samo bez ovih razmaka)

Ako neko ima nešto dobro za dh, možemo da se menjamo:
screenshot000.jpg

Da li uzimaju neki GOLD ako se predmet na AH ne proda?

Bilo vec, a i pise kad postavljas. Ne uzimaju....

Danas sam namestio authenticator na nalogu i stavio neke iteme da GMAH cisto da vidim kako ide, i ne mogu da verujem da je neko platio 20 eura jedan item koji mi je pao. Hahahaha zlo. Ovome se nisam nadao ovako brzo.

Prilozi

• Prodato.jpg
    Prodato.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 116
Evo mi pade prvi set item posle 180h igranja. Ispustio ga je obican kostur u tamnici Act II.

Prilozi

• Diablo III 2012-07-07 18-30-24-97.jpg
    Diablo III 2012-07-07 18-30-24-97.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 136
@Stonecold, ok item tj. solidni statsi... ali kriminalno mali DMG je na ovim legendary/set itemima, ja mislim da jedino armor delovi vrede ... tu i tamo.

Ja za sada sve legendary iteme drzim u stashu ,nema ih puno, pa da vidim sta ce da urade sa onim patchom gde ce poboljsati legendary iteme.

Poboljsavanje legendary itema se NE odnosi na one koji su vec pali. Mozes slobodno da ih prodas jer nece biti menjani.

Kako je to moguce?? Znaci vrtece se dve klase legendary itema.
To mi nema smisla.
Kako su onda smanjili AS na svim postojecim itemima ?

Ja sam nesto citao da prvo ce biti patch koji povecava statse novo dropovani i kraftovanim legendarima, a posle ce i ove stare.

Jer cim se desi da ove nove poboljsaju ove stare ce vredeti 1000g.

mozda gresim ali mislim da sam par puta naleteo na plave postove na blizz forumu da nece menjati stare legendary iteme.
novi ce biti jaci, a stari ***, ostace takvi kakvi su...

Evo ovako, prvo sam odigrao sa Monk i mogu reci da je sa njime stvarno pravo zadovoljstvo igrati. Dosao sam do lvl 10 i tu sam stao jer sam presao Skeleton King-a bez imalo mucenja. Opremu nisam losu skupio samo mogu jos reci da je na normal ovo suvise lako bar sa Monk. Dok sam sada uzeo Demon Hunter i mogu reci kao da igram podpuno neku drugu igru, toliko je tesko sa njime da to nije normalno, sve sam ja sa njime dosao do 7 lvl i skupio manje vise ok opremu ali malo malo pa postoji sansa da poginem dok sa Monk sam bez problema se zaletao u najvece guzve i kidao ih bez razmisljanja da cu da poginem. Oruzije mi je manje vise iste jacine na DH kao sto je i na Monk. Nastavicu dalje sa DH da vidim kako cu da prodjem kod Skeleton King-a ali generalno sa njime nesto nisam zadovoljan. Verovatno da gresim jer je ipek ovo pocetak i da kasnije verovatno i on **** kevu kada se nabudzi ali ovo je za sada moje generalno misljenje.

Sto se tice same igre definitivno cu je kupiti samo da sacekam da mi stignu pare. Tako da cu se sa ovim zanimati dok mi ne stignu pare.

Nego jedno pitanje oko prelaska igre. Vi koji ste sada presli igru na normal i pocinjete na sledecoj tezini jel krecete da budzite lika od pocetka ili je on ostao nabudzen???

Poslednja izmena:
Poboljsavanje legendary itema se NE odnosi na one koji su vec pali. Mozes slobodno da ih prodas jer nece biti menjani.

To i ja mislim. Koja bi bila poenta da poboljsaju postojece i da od njih naprave ono sto su trebali biti.
Ima ih toliko i za tako malo golda da vise nikom nista ne bi trebalo da pregazi inferno.

Pa ajde OK :D, nesto mi se ucinili, ipak bi bilo suvise dobro da je istinito, ipak cu ja da ih salvage-ujem (ove krsh) i nastekam one resurse, a mozda jednom dropne neki recept. A dotle samo farm,farm,AH, farm,farm, AH, farm, RMAH.

Znaci dok ja kupim igru i dok dodjem do inferna mogu da ocekujem te bolje iteme da cu dobijati pod uslovom da ispadne neki? Joj koliko ce samo vode Dunavom da prodje dok ja ne dodjem do Inferno tezine.

Demon hunter je zakon klasa. :D

Generalno je laka za igranje. meni je barb zamoran.

Demon hunter je zakon klasa. :D

Generalno je laka za igranje. meni je barb zamoran.

Ja sam steko pogresan utisak o njemu ali ok. Kao sto sam reko sa Monk sam igrao nekih 4 sata mozda malo manje i za tih 4 sta ja nisam ni jednom poginuo niti mi je onako pocrveneo ekran da sam blizu smrti dok sa DH sa kojim sam odigrao mozda sat i nesto sam malo vise puta video taj crveni ekran.

Mozda je moj stil igranja sa DH pogresan i da verovatno negde gresim ali polako ima vremena ce sve dodje na svoje, sada kada imam ovu sansu da isprobam sve likove cu vidim koji mi najvise odgovaraju pa kad kupim original cu znati sa kime odmah da krenem da grindam.

Normal je vise kao jedan veliki tutorial, tek od hell-a krece zezanje

Poslednja izmena:
Ja sam steko pogresan utisak o njemu ali ok. Kao sto sam reko sa Monk sam igrao nekih 4 sata mozda malo manje i za tih 4 sta ja nisam ni jednom poginuo niti mi je onako pocrveneo ekran da sam blizu smrti dok sa DH sa kojim sam odigrao mozda sat i nesto sam malo vise puta video taj crveni ekran.

Mozda je moj stil igranja sa DH pogresan i da verovatno negde gresim ali polako ima vremena ce sve dodje na svoje, sada kada imam ovu sansu da isprobam sve likove cu vidim koji mi najvise odgovaraju pa kad kupim original cu znati sa kime odmah da krenem da grindam.

monk je jedina klasa koja je prirodni tenk, sto znaci da je najlakse sa njime igrati kada si u grupi posto ce ti dmg biti bedan

cisto da argumentujem: najbitniji skill ti je one with everything, njegovo koriscenje podrazumeva kupovinu opreme koja ima i resist all i jos jedan resist po izboru koji ce ti biti isti na svakom delu opreme. tako nesto em sto je skupo em sto je jos skuplje ako zelis da imas jos neki valjani bonus

varijanta igranja bez ovoga rezultuje izuzetno brzim umiranjem, tako da tu ne postoji alternativa

bice ti jasno jasno o cemu govorim kad prvi put dodjes na inferno ;)

po meni varvarin predstavlja najlaksu klasu za igarnje jer vrlo lako moze da se uradi transformacija iz tenka u att/def mix redom kako se skupljaju pare za bolju opremu pa tu jos onda i malo mf/gf da se ubaci.

recimo ja sumnjam da iko moze da skupi mf opremu za dh, sa kojom ce komotno moci da igra act3/4 sam, u dps buildu naravno , tenk varijante ionako nisu interesantne

Vrh Dno