Šta je novo?

Diablo 3

Da li rare ajtemi padaju jos negde osim kod bosova, da li je moguce da ispadnu kod obicnih mobova?

Padaju svuda, ja sam juce dobio rare iz cupa, a danas sam dobio 2 od random plavih packova, tako da sve je sreca

Jel moze neko da pojasni kako se napucava taj valor i od kada je to moguce napucavati

Bilo je vec 5-6 puta isto pitanje. Kada dosegnes lvl 60 svaki elite pack koji ubijes daje NV koji traje 30 min, i mozes navuci maksimalno 5x NV. Svaki sledeci NV resetuje tajmer na 30 min. Svaki NV daje 15% na MF i GF, pa tako sa punim NV imas 75% MF i GF.

@illidan

Fantazija drop! Mislim da bi taj amulet mogao prodati za par stotnima eura na RMAH.

Poslednja izmena:
Bilo je vec 5-6 puta isto pitanje. Kada dosegnes lvl 60 svaki elite pack koji ubijes daje NV koji traje 30 min, i mozes navuci maksimalno 5x NV. Svaki sledeci NV resetuje tajmer na 30 min. Svaki NV daje 15% na MF i GF, pa tako sa punim NV imas 75% MF i GF.

@illidan

Fantazija drop! Mislim da bi taj amulet mogao prodati za par stotnima eura na RMAH.

Ma lol.. par stotina eura.. budimo ozbiljni kolega :D

Realna cena jedno 30-50€, za cifru od preko 100€ fali jos AS i/ili neki DPS stats (crit recimo), i veci ovi primarni tj. blize ~200. Mada i ovako amulet je bolest.

Ako ima neko da igra ranged klasu i da je ubio Ghoma od poslednjeg patcha, neka napise kako :)
Krenem polako, izbegavam oblake, setkam se po ivici sobe i gledam sto duze da se zadrzim, u nadi da kada obrnem ceo krug oko sobe, da ce prvi oblak nestati.
Ne vredi... Najvise sto sam uspeo je da ga spustim na 50 % heltha..

Wizard, svi resistanci su 700-750.
47k heltha
5500 armor
44k dmg

do sada, prvi boss koji mi zadaje muke :) Zoltan, Magda i svi pre njega su easy peasy.
Cak mi je i Belial dosta laksi.

Ovaj mrtvi Ghom je nerealan :D
pre patcha je bio laksi, sad se dosta ljudi muci.

Apsolutno ista stvar. Nema sanse da ga prodjem sa monkom, iako imam solidne stats-e, skoro iste tvojima: 53k hp, all rez 750, 5500 armor i oko 25k dmg ( 40-50k kad stakujem ). Ja bih verovatno morao da nabijem LOH, ali nemam pare za tu opremu trenutno

evo ja cu vam pomoci da ga ubijete ako hocete,bitno je da ne stojite blizu mene samo rokajte sa sto vece daljine xD

Hardliner#2950

posle 18h,i kome god treba pomoc za kill ghoma na infernu nek me add,lako i jednostavno ;)

Poslednja izmena:
eto, mozemo zajedno nas trojca, posle 6 kad tomasbg bude slobodan
naravno, ako se zavrsis Djole-Fed do 6 :)

Pao Diablo na inferno i mogu reci da je bas tesko igrati sa WD-om protiv diabla, WD je vise protiv horde neprijatelja, al za single target je uzas.

Daj skilove i statistike za WD koje sad imas.

26k dps, 1563 intel, 500 all ress, 50k helta, poison dart, haunt, grasp of death, spirit walk, wall of zombies, hex. Spirit vesel, pierce the veil i jungle fortitude od pasivnih skilova.

Samo bezim i lupam haunt, kad zagusti spirit walk i tako u krug. Kod Diabla vam je fora da ne dodirujete stranice mape jer ce se onda odmah teleportovati do vas, takodje najbolje je da bezite od onih klonova. Ja sam presao sa monkom i DH-om u ekipi, kome se pokvario gear pa je maltene ceo fight bio naked i sluzio nam samo da ressuje ako neko zagine. Trebalo nam jedno 15-20 min.

Ima oko 130k dps..Par puta i done:p Jos ako ga u...e critical dmg pomnozi to sa 3-4:p

Poslednja izmena:
Ti drljas po pola sata zato sto neces/nemas da das 100k-120k za opremu na AH:). A on je OP:).

ko ima dobar dps i mf njemu ne trebaju super fore :D

ali neka mi neko objasni kako ovaj demon hunter ubije onog elita iz jednog udarca na infernu, a ja sa monkom elite na hellu drljam po pola sata :/

sa monkom nikada neces imati dps koji moze da se poredi sa ranged klasom , pa ni sa barbarianom, navikavaj se.....

za monka je najbolje da ide u timu gde je on tenk a ostali biju

btw ne vidim zasto bi se vise isplatilo ubijanje jedne elite na act1 u odnosu na farmanje act3 gde su mnogo vece sanse da ispadne nesto fino

Pa u onaj DPS sto pise racuna se i crit dmg, a DH imaju veci crit chance jos ako nabace neku opremu sa bonusom eto DPS.

Tako da neko sa istim oruzjem a ima 5% crit chance i 100% crit bonus ce imati manji DPS od nekog sa istom opremom ali 10% crit chance i 150% crit bonus.

Ma samo sam naveo primer hehe;p
Za tog jednog elita potrosis manje od minuta i meni su super item-i lv63 ispadali..nista posebno ali dosta bolji nego farmanjem za sada:p
Sta znam nekako je zanimljivo svaki minut gledati sta ce ti ispasti eheh:p

ja kad farmam popunim ceo innventar pa na kraju kad ne moze da stane tek onda indentifikujem xD

Vrh Dno