Šta je novo?

Diablo 3

LJudi gde se nalaze guest keyevi u kutiji d3? Stigao mi juce, ali nemam guest key da dam jednom clanu sa foruma?

Trebalo bi da imas 2 u kutiji , pregledaj onu knjizicu ...ako nema neko zdipio.

Ja ni nema kutiji, ali kako sam video na slikama i cuo mora da su tamo.

2 kartona sa guest pass i 1 za wow starter ispod knjizice

Nema ni ispod ni u knjizici ni jedan key, a uzeto je u computerland-u, sve lepo propisno upakovano, ne verujem da bi mi uzimali kljuceve

Sta jos treba da pojacam da Act2 moze da se igra bez previse umiranja?
https://dl.dropbox.com/u/42114626/wd d3.JPG

dmg min 50k , hp moras jos da dignes , ja sa dh imam hp kao ti za act4 mi nije dovoljno a imam odlican dps, tj jeste ako ima neko ispred da primi prvi udarac, resistance dizi kad budes mogao da priustis

e da, trebace ti i veci loh zbog reflect damage elita, generalno sem life steala regeneracija ti je grozna

Poslednja izmena:
Ubih Diabla na Infernu solo sa monkom sinoć. :) Naravno, morao sam koristiti GAH pošto su dropovi užasni - na kraju sam nosio samo 1 item koji mi je dropovao (amulet sa 59 critdmg, 7.5 critchance, 22-40 dmg i 26 phys resist (koji sam stackovao kao monk)). Čak me je iznenadilo da sam i to uopšte dobio. :) Umiralo se na a3 i a4 i preskakao sam neke retardirane affix + monster komboe, ali stigoh nekako.

Što se tiče guest pass-a, ja sam uzeo D3 pre jedno 3 nedelje u Games-u i nije bilo nikakvih kodova u kutiji. Prve količine koje su imale kodove su bile rasprodate, a novi stock izgleda nema iste u kutiji.

Znaci nista od kljuca, pa dobro ne preostaje mi nista drugo nego da probam da skinem neku narodnu verziju pa vidim na cega lici pod uslovom da tako nesto ima i da radi.

Ubih Diabla na Infernu solo sa monkom sinoć. :) Naravno, morao sam koristiti GAH pošto su dropovi užasni - na kraju sam nosio samo 1 item koji mi je dropovao (amulet sa 59 critdmg, 7.5 critchance, 22-40 dmg i 26 phys resist (koji sam stackovao kao monk)). Čak me je iznenadilo da sam i to uopšte dobio. :) Umiralo se na a3 i a4 i preskakao sam neke retardirane affix + monster komboe, ali stigoh nekako.

Sa kojim statsima si presao na kraju?

neće ti narodna verzija dati pravi uvid u to kakav je d3

E do mojega, hocu guest pass key nema niko, hocu da pokusam sa narodnom verzijom to mi nece dati pravu sliku. Grrrrrrr i stagod da zamislim neda mi se. No dobro icemo na slepo pa pocetkom Avgusta kada dobijem pare cu kupim igru pa ce vidimo jel sam se zeznuo ili nisam i koliko ce me drzi ista.

Nego meni ce definitivno trebati recnik da prevedem sve sta ste vi ovde kuckali. Kontam sta je DPS ali tu neki LOH i tako neke slicne stvari. No kada nabavim onda cu da smaram nekoga da mi kaze sta je sta oko toga do tada poz.

Poslednja izmena:

I mene zivo interesuje, farmam bez vecih problema Act 2 ,ali kad upadne u Act 3 podera me prva najslabija elita ajde nije tolko problem sto nemogu da izdrzim zbog All resist (775) ,ali najveci problem je verovatno sto nema dovoljno DPS samo 20k buffuvano 28k i to bez LoH (Life on Hit) a sa LoH oruzjem slab mi je DPS tek max 16k.

EDIT: Uff tolki LoH zivot znaci.

dmg min 50k , hp moras jos da dignes , ja sa dh imam hp kao ti za act4 mi nije dovoljno a imam odlican dps, tj jeste ako ima neko ispred da primi prvi udarac, resistance dizi kad budes mogao da priustis

e da, trebace ti i veci loh zbog reflect damage elita, generalno sem life steala regeneracija ti je grozna

Cekaj malo kako ja da navucem dps na 50k i zar meni LoH sa WD nesto znaci???

Ima li neko da igra sa WD drugi Act?

Drug sa WD igra i ima gomilu LoH i bukvalno za sekund ceo HP vrati sa onom zelenom povrackom sto pada iz neba :) Bolesno se hiluje stim.

Kripp objasnjava :)

[youtube]vBJtBlGws1Q?hd=1[/youtube]

[youtube]QJQOsY_5_D4?hd=1[/youtube]

Ako se ponavlja Quest gde se cepa Boss u istom modu na primer prvom najlaksem, da li svaki put ispadaju ajtemi iste vrednosti ili samo prvi put kako sam ja shvatio nesto?

napokon jedan dobar item da mi ispadne kod goblina :)

Prilozi

• amulet.png
    amulet.png
    80.5 KB · Pregleda: 165
Ako se ponavlja Quest gde se cepa Boss u istom modu na primer prvom najlaksem, da li svaki put ispadaju ajtemi iste vrednosti ili samo prvi put kako sam ja shvatio nesto?

Koliko sam ja do sada pohvatao sam prvi put ti 100% pada neki žuti item, barem je meni tako bilo na starteru dok sam tukao skeletona, a svaki sledeci put sam dobijao samo plave iteme, ni jedan žuti, e sad, kako sam krenuo regularnu verziju, ubio sam buthera sa jednim likom i dobio sam 3 žuta itema, tako da kontam da je samo prvi put, jer bas cu da probam jos jednom da ga ubijem ujutru pa ti javljam (ovo je normal naravno), na ostalim težinama još ne znam, ali ću u skorije vreme saznati :)

Za sada je samo prvi put kad ga ubijes (tj. na Normal), posle toga nemas zagarantovane rare iteme vise osim ako koristis Nephalem Valor na 60-om nivou. Planiraju da promene tako da dobijas zagarantovani rare za svaki prvi kill na pojedinacnoj tezini sto znaci jednom na Normal, Nightmare, Hell i Inferno, ali ko zna u kojem patchu. Spominjano je na redditu kad su drzali AMAA.

Koliko sam ja do sada pohvatao sam prvi put ti 100% pada neki žuti item, barem je meni tako bilo na starteru dok sam tukao skeletona, a svaki sledeci put sam dobijao samo plave iteme, ni jedan žuti, e sad, kako sam krenuo regularnu verziju, ubio sam buthera sa jednim likom i dobio sam 3 žuta itema, tako da kontam da je samo prvi put, jer bas cu da probam jos jednom da ga ubijem ujutru pa ti javljam (ovo je normal naravno), na ostalim težinama još ne znam, ali ću u skorije vreme saznati :)

Isto iskustvo imam, zato pitam.

Za sada je samo prvi put kad ga ubijes (tj. na Normal), posle toga nemas zagarantovane rare iteme vise osim ako koristis Nephalem Valor na 60-om nivou. Planiraju da promene tako da dobijas zagarantovani rare za svaki prvi kill na pojedinacnoj tezini sto znaci jednom na Normal, Nightmare, Hell i Inferno, ali ko zna u kojem patchu. Spominjano je na redditu kad su drzali AMAA.

Znaci sada nije zagarantovan rare ajtem ni na sledecoj tezini? Tipa dobijo sam kod skeleton kinga na Normal rare i na Nightmare ide Magic?

Da li rare ajtemi padaju jos negde osim kod bosova, da li je moguce da ispadnu kod obicnih mobova?

Sta je sa Legendary, oni su rezervisani iskljucivo za Inferno?

Oni su ti rezervisami samo za srecu.

Ako ima neko da igra ranged klasu i da je ubio Ghoma od poslednjeg patcha, neka napise kako :)
Krenem polako, izbegavam oblake, setkam se po ivici sobe i gledam sto duze da se zadrzim, u nadi da kada obrnem ceo krug oko sobe, da ce prvi oblak nestati.
Ne vredi... Najvise sto sam uspeo je da ga spustim na 50 % heltha..

Wizard, svi resistanci su 700-750.
47k heltha
5500 armor
44k dmg

do sada, prvi boss koji mi zadaje muke :) Zoltan, Magda i svi pre njega su easy peasy.
Cak mi je i Belial dosta laksi.

Ovaj mrtvi Ghom je nerealan :D
pre patcha je bio laksi, sad se dosta ljudi muci.

Poslednja izmena:
Ako ima neko da igra ranged klasu i da je ubio Ghoma od poslednjeg patcha, neka napise kako :)
Krenem polako, izbegavam oblake, setkam se po ivici sobe i gledam sto duze da se zadrzim, u nadi da kada obrnem ceo krug oko sobe, da ce prvi oblak nestati.
Ne vredi... Najvise sto sam uspeo je da ga spustim na 50 % heltha..

Wizard, svi resistanci su 700-750.
47k heltha
5500 armor
44k dmg

do sada, prvi boss koji mi zadaje muke :) Zoltan, Magda i svi pre njega su easy peasy.
Cak mi je i Belial dosta laksi.

Ovaj mrtvi Ghom je nerealan :D
pre patcha je bio laksi, sad se dosta ljudi muci.

Apsolutno ista stvar. Nema sanse da ga prodjem sa monkom, iako imam solidne stats-e, skoro iste tvojima: 53k hp, all rez 750, 5500 armor i oko 25k dmg ( 40-50k kad stakujem ). Ja bih verovatno morao da nabijem LOH, ali nemam pare za tu opremu trenutno

Poslednja izmena:
Jel moze neko da pojasni kako se napucava taj valor i od kada je to moguce napucavati

Nazad
Vrh Dno