Šta je novo?

Diablo 3

fazon jeste da je athene retard kao covek al momak je skilovan u fulu.

Pa resist ima svoju ulogu, ali ti dzaba 1200res ako ti je slab dmg i sporo ubijas neprijatelje. Taj res je isklucivo najkorisniji ako tankas u nekoj grupi onda imas sanse ukoliko suigraci imaju dobar dps.

Zavisi kakvu kompoziciju klasa imas, odnosno buildova/gearova. Ako imas tenka u grupi, vecina stvari ce biti laksa, pod uslovom da ostali ljudi imaju dovoljno velik DPS da ne pogode enrage timere blue mobova i bossova.

Uzmes 1h weapon i shield kad stignete na Inferno, defanzivne skillove i gear sa vitality/resistance i prva dva Act-a ce vam proci bez problema. :)

Moze on da se svidja sa svojim fazonima nekome a moze i da se ne svidja.
Ali da je retard, nije, da je najbolji igrac, nije.
Skupio je tolike ljude da ga prate, salju mu sve sto pozeli i zaradjuje grdnu lovu od streama i yta, skupio je tolike pare u dobrotvorne svrhe - svaka cast. Znaci nije retard nego skiller kako rece Slaninica :).
Ali opet, svojim glupiranjem/prozivanjem/pojavom odbija dosta ljudi. Ali sta sad :). Ja sam ga jedino pratio to vreme kada je skupljao kintu. Nista vise. Niti sam njegov fan niti bilo sta :), ali za to sto je uradio kapa dole.

aj otvorite posebnu temu o toj bud*li

nego, ne postoji ni jedan character u igri koji mi se sviđa. monk mi se sviđa stil igre, može da prođe i kako izgleda ali kad otvori usta smuči mi se. što su morali da joj daju (ženski char) taj ruski akcenat. pa monkovi su svi u shaolin fazonu, kakve to veze ima sa rusijom? demon hunter i sorc mi se sviđaju kako izgledaju ali su glass cannons a to ne volim... barb mi se sviđa skroz ali mi se ne sviđa što onako brzo gubi rage, kod monka spirit ostaje... oduvek sam voleo da igram healera/ support, pa će tako zasad i monk da mi ostane kao primarni, ali brate kako ružno priča :/ ne znam da li je muški monk isto tako retardiran...

anyway, iz ovog što sam do sada video templar i enchanter će biti sledeće playable klase u expanziji?

Zašto su toliko povećali opravku opreme? Nemam ništa protiv da ginem po više puta na nekom rare packu, ali da gubim toliko golda zbog toga e to već nije po mom ukusu.
Ne znam kakvu opremu i kakav skil igrač treba da poseduje da bi se inferno solirao, al ja definitivno nemam ni jedno ni drugo. Sačekaću ortaka da se dogega do sredine A2 pa zajedno da probamo. Mazohista baš i nisam toliki...

Povecali su cenu popravki zbog glass cannon klasa i inflacije golda.

Ko jos slusa glasove ovde posle jednog obrtanja igre na normal :) Kada sa nekim likom zavrsim normal, sve se mutuje osim efekata, pusti se neka ekstra mjuza u pozadini i rokaj :D

mutovano odmah posle normala, jer da slušam više puta templarovo loženje tipa "what a monstruous creature!" i "a woooooooooooorthy opponent" izbrisao bih igru instant

Evo, igrao danas posle 2 nedelje sa mojim "rupa" monkom kako je nrusic rekao, i eto ubio sam diabla na infernu, a pored toga čistio ACT III redovno... Pa sam samo hteo da osporim dečka koji je, po onome kako je tekao naš razgovor "doktorirao diablo" i koji je još ponudio opkladu "aj se kladimo da ću ubiti diabla pre tebe!!!!" a ja sam bio glup što istu nisam prihvatio jer bi dotični dosta para puko... Iako mi nije u interesu da se "trkam" sa nekim or whatsoever...

I tako moj shit build koji ne valja ni za 2 pare i rupa monk ubi Diablo na inferno težini... Bez da mi je pao health ispod pola i da sam jednom poginuo.

I da, samo da kažem: nrusicu, pojma nemaš ti o ovoj igri :D

@Muzzy
Pa da zato reko sve mutujem osim efekata, jer sto ti kazes ekstra su odradili audio podlogu klanja :)

da čujem kako to monk ubija diabla na infernu? jel si pukao € na opremu? ili sa lošom opremom to možeš da uradiš? ja sam batalio monka (iskreno oduševljen sam njime na normalu) jer sam čitao kako ti treba nenormalno dobra oprema da bi uopšte mogao da igraš na infernu makar prvi act. sad sam uzeo witch doctora jer on kao ne traži najbolju opremu da bi mogao da se igra. ali opet.... char mi je više evil od mobova u igri :D ne sviđa mi se to.

Dodaj me, vidi mi build i opremu i to je to. Tako se ubija sa monk-om i barb-om na inferno težini. Opremu sam poslednji put kupio pre 20 dana a možda i više (dosta pre RMAH), a pre 14 dana sam poslednji put igrao Diablo. Act I i II sam (cele) prešao pre inferno nerf-a solo i in party. Sada su mi oba prelaka, tek je treći ono šta je drugi pre bio...

Sa buff-ovima koji su nonstop on: 66k HP, 1014 res to all, 16k DPS, 7k armor 100-200 LOH 3 SPS.

Nisam lud da dam € za opremu niti ikada u životu planiram za bilo koju igru da dam € (za in game ajteme)

da čujem kako to monk ubija diabla na infernu? jel si pukao € na opremu? ili sa lošom opremom to možeš da uradiš? ja sam batalio monka (iskreno oduševljen sam njime na normalu) jer sam čitao kako ti treba nenormalno dobra oprema da bi uopšte mogao da igraš na infernu makar prvi act. sad sam uzeo witch doctora jer on kao ne traži najbolju opremu da bi mogao da se igra. ali opet.... char mi je više evil od mobova u igri :D ne sviđa mi se to.

Act 1 sam sa monkom presao sa realno uzasnom opremom , odmah nakon sto sam hell presao, i onda ga farmao do iznemoglosti, act 2 sam malo po malo, a trenutno skupljam iteme za treci. Sa malo strpljenja i planiranja moze da se predje sve

U zadnje vreme mi se dešava da zvuk u igri pobrljavi sam od sebe. Počne da se gubi na trenutke ili jednostavno određeni efekti prestanu da se čuju. Ne znam da li je do patcha ili nečeg drugog.

Ma sada nije problem preci Diabla ko je bio na Act III/IV pre patcha, vestacki su nabili tezinu cenama opravki, sami monsteri su sada pishanija :)
Pa secam se kada samo jedno 20 puta ginuli na istom elite packu u onim prostorijama na Act III, jer nismo hteli da ih preskocimo... pa pravimo taktike da ih nekako razdvojimo, i zaginemo svi a sveli ih na 5% pa ajde jovo nanovo :D
Sada mi je stvarno krivo sto sam bio lenj da to uradim na vreme, jer presao sam bas laganica ceo Act IV i ubio Diabla iz prve na dan patcha, i nekako nije to bilo to bez malo mucenja!!!

Sada ne mogu da zamislim grindanje opreme sa DH koga sam samo napucao na 60ti, i tek usao na inferno isto pre patcha... Radije lepo kliknem na sivu ikonicu pored, i sejem smrt u mom Pattonu (WOT) :D

U zadnje vreme mi se dešava da zvuk u igri pobrljavi sam od sebe. Počne da se gubi na trenutke ili jednostavno određeni efekti prestanu da se čuju. Ne znam da li je do patcha ili nečeg drugog.
vidi u opcijama za sound da li ti je patch prebacio na low (meni je to uradio)

Sta je battletag, da li je to username koji vide drugi igraci kada se igra onlajn? I moze li se promeniti?

Vrh Dno