Šta je novo?

Diablo 3

Majko mila sta je ono :zgran: , 250k+ critovi sve redom ,FFS. Neko ovo postigao za malo vise od mesec dana za pola godine dobar deo igraca koji uloze vreme u D3 ce biti blizu ovome.
I sta onda ubacice jos jednu tezinu?
Ovo je Athene njega ne mozes da poredis sa "normalnim" igracima.
Covek ima armiju fanova koji ga prate iz WoW koji mu daju gold, svaki rare/legendary item koji vredi itd.
Jedini koji je iole blizu njemu po ******izmu je KingKongor :D

Ne moze se porediti Athene i ostatak igraca kad su njemu ostali slali gold i pare i gear.

EDIT: Nevermind, pretece me. :)

Bog medju ljudima, najbolji igrac svih vremena, itd. ***** tj., ali ga ljudi zbog nekog razloga vole.

a zašto njemu šalju gold i novac? šta je on?

Poznat streamer. Jos iz doba WoW-a, best paladin in the world, kako kaze. Rasla mu je popularnost vremenom, sto zbog njegove harizme, sto zbog one Tanje koja mu je riba i ciju sliku uvek stavi u thumbnail videa na youtube i eto view-a i popularnosti. Na WoW-u kada se nadje online i strimuje, svi igraci se nakace na server, opterete server koji zatim trokira i Athene obicno popije ban, itd.

a zašto njemu šalju gold i novac? šta je on?
off topic:
Bio je avarage streamer. Ali je nekako stekao popularnost, da li glupiranjem ili kako vec u WoWu. Sad ima svoj streaming sajt, zaradjuje gomilu kesha, svi fanovi bi mu dupe dali a ne samo gold i iteme :D. A u sustini lik je komedijas, i to ne preterano dobar (niti je dobar PvPer).

Ali jedina stvar zbog koje mu se klanjam i zato neka mu daju sav gold :), skupio je preko 850 000 dolara donacija koja ce otici ugrozenoj deci. I to sve od fanova i sponzora putem streama:).

Skontao sam da je neka gamer-ska faca, inace ovako sto sam ga malo slusao uopste mi nije zanimljiv, jos ima neki smesan naglasak. Ali to sve objasnjava odakle mu takva oprema, kad imas armiju fanova koja ce ti sklopiti imba opremu, to bukvalno kao da je 1000 igraca igraolo tog DH.

Realno od tih donacija, kako to sve biva ako pola stigne gde treba. Ja kad bi skupljao za donacije, ili davao iz svojih para licno bi se potrudio da se usput "ne potrose" pare, milion uopste nije naiva kinta.

Uzgred svaka mu cast, na dobroj volji.

[youtube]w2fmwiCLdVI?hd=1[/youtube]

:d

hahahahahahaha

ajde manite ovog smarača više. pravite se da ne postoji. dajte neki konstruktivni savet oko monka. plaši me što je onaj njegov štap onoliko spor. ja navikao da furam dva noža, i da bijem brzo. jesu i high level štapovi spori?

meni svo 2H oruzje deluje jako sporo, nisu to bas dobro balansirali... iskreno rekao bi da im fali malo vise DMG-a jos jedno +100-200.

Koji ti je battletag# ed_hunter da vidis kako ja igram sa monkom, kontam da jos nisi 60lvl tj. nisi blizu Inferno, a dotle nije nesto tesko ako imas iskustvo sa H&S RPG-ovima i malo koristis AH.

Poslednja izmena:
sa monkom pre inferna ne moras da koristis ah...
nazalost, u infernu pali samo 1h+shield kombo ako neces da gines mnogo...
znaci, dobro 1h oruzje od nekih 700ak dps, sa life on hit, dex, ias, dobar stit (dosta bloka), dex, neki krit ch, ostatak dex, vit, krit ch i dmg, ias bla...
oko 1500 dex do act2, 30k hp, 600+ res, 5k armora i to...a i onda je nekad bas tesko...ima kombinacija bolesnih kod elite i zlatnih...u svakom slucaju glhf ;)

Poslednja izmena:
sa monkom pre inferna ne moras da koristis ah...
nazalost, u infernu pali samo 1h+shield kombo ako neces da gines mnogo...
znaci, dobro 1h oruzje od nekih 700ak dps, sa life on hit, dex, ias, dobar stit (dosta bloka), dex, neki krit ch, ostatak dex, vit, krit ch i dmg, ias bla...
oko 1500 dex do act2, 30k hp, 600+ res, 5k armora i to...a i onda je nekad bas tesko...ima kombinacija bolesnih kod elite i zlatnih...u svakom slucaju glhf ;)

ja sam s monkom krenuo act 2 i prilicno sam se zakucao odmah na pocetku. ne znam kako posto mi je prilicno solidan monk: 1400 dex i 1500 vitality, oko 65k hp, malo manje od 5k armor, 330 resist i oko 17k dmg (koristim dva brza bodeza). Ne znam sta od toga da budzim dalje jer vrlo brzo ginem u act 2?

veci resist

Moras da imas mnogo vece resistove, sa 5k armora moras min 600 all resist, pozeljno je 800 all resist za lagano ubijanje svakog elite/boss packa.

Moj savet zrtvuj HP za resist statse, ja sa 36k HP i ~800 LoH (270 amulet + 540 1h oruzje) mogu da ubijem skoro sve elite bez vecih problema, osim nekih stvarno zeznutih gde poginem 5-6 puta, ali eventualno uspem da ih sredim.

Najviše štete prave, Desecrator, Fire Chain, Molten, i manje Plague ,bilo koje od ove 2 kombinacije ako imas ispod 600 all resist prave od 6000-10000 DPS. Przi ko ludo.

Poslednja izmena:
Desecrator i arcane prave najveci dmg, fire chain samo ako se *****ises pa na tebe stackuju 2-3 lanca :D Iz svega mozes da se pomeris tako da nije frka, al kada vidis frozen/jailer/vortex sa nekim od ovih sto prave dmg e onda je vec druga prica :)
40-45k hp ce ti biti vise nego dovoljno za ceo act 2, samo malo resistove digni i to je to.

Bote... Nista ne mogu da prodam na ah ni na rmah vec danima...

Ubijem rare pack monstera; puknem 525g za repair, prodam drop iteme za 620... pa ja sam u plusu je*ote!

Ima li neko Guest Pass da mi da na PM? Bio bih ekstra zahvalan. :)

Nabio sam resistanse na 1000-1200 i opet me leshe u Act III. Ne mogu da verujem da me Arcane Orb LESHI kad me dodirne iako mi je Arcane resistance 1100!!! Pa fak bre sta da nabudzim od opreme vise?!
Sto se tice AH, evo nisam prodao nista vec 2 dana. Gledam da kupim nesto i ljudi tako lupaju nerealne cene za iteme da je ono tuga. Neki klinac nadje 1H sword sa 800 DPS, 200 STR, + 40% Weapon DMG, VIT 150 i odmah trazi 20M za njega. Pa daj pazi da ga ne proda.

Nazad
Vrh Dno