Šta je novo?

Diablo 3

Opet ja za paypal, pitao sam EU podrsku i ovo mi rekose:

Thanks for contacting us.

If you have your brothers permission to use his PaylPal you can use it on your Battle.net account.

To set it up, please try going to your Account Management page and click on:

Settings > Payment Methods > Add Payment Method > Paypal

Once you're on that page, you should be able to link your Paypal account to your Battle.net account. You should then be able to pay services using that option.

If you need any more help or have any other questions, please don't hesitate to contact us again.

Kad stavis 10+ itema, video bih tebe...

nikakvih problema ja nemam sto se toga tice,se uvek sve proda jer ne postavljam trash iteme koji se prodaju po 3-4 dana,ja kad postavim proda se u narednih 2-3 sata od postavljanja ;)

So pro!
Kad se proda 300 itema najjace da ces znati svaki sta si prodao.

Jel se desava jos nekome da mu se ne vide health globovi posle patcha?

Dobar im ovaj patch. Moj barb je jedno 40% slabiji i sporiji nego juce, sa istim itemima. Pokusao sad Act III, tacno je da manje kripovi skidaju helta, medjutim toliko su mi usporili barba da izgleda kao neki deda od 90 godina kad krene da zamahuje oruzjem. Lol izgleda smesno.

QQ majko, ovi vise stvarno ne znaju sta rade ?! :S:
Ne razumem sta je tu toliko tesko, vidis sta vecina igraca hoce - to i ubacis. Ovi kao da nas namerno *****avaju.
Dzabe sam povezivao PayPal kad ce sada svi zivi da pobegnu iz igre :D

Jedno su nerfovali a drugo pojacali.
Sporije udaramo, mada monsteri imaju manje HP i manji DMG.
Kovcezi imaju nikakav drop, ali zato sa 5 NV elite bacaju min 1 rare, pa dosli smo na isto.
Jedino manje golda, skuplje popravke.

tuga sta su uradili!! I sto sad svaki put moram da klikcem na onog kome hocu whisper da uradim; ne pamti vise nista :(

i jel tripujem ili je igra nesto zahtavnija?! kao da imam manji fps na laptopu :(

Poslednja izmena:
QQ majko, ovi vise stvarno ne znaju sta rade ?! :S:
Ne razumem sta je tu toliko tesko, vidis sta vecina igraca hoce - to i ubacis. Ovi kao da nas namerno *****avaju.
Dzabe sam povezivao PayPal kad ce sada svi zivi da pobegnu iz igre :D

A i manje golda/skuplja popravke će posle par dana doći na svoje mesto, pošto će uticati na ekonomiju u AH, tako da će itemi postati nešto jeftiniji.

Ne vidim samo te divne iteme koje su nam obecavali. I dalje je drop jadan. Dzaba mi sto elite bacaju rare kad te rare mozes samo vendoru da prodas.

Poslednja izmena:
Au ovaj patch je upropastio igru. Moj barb bije kao da ima jednu slomljenu ruku, ovo je zaista zalosno. Sad u stvari apsolutno nema smisla kupiti bilo sta ispod 1.4 AS sto je smesno. Bas sam se razocarao...

Ahaha kako su mi mocni ljudi sto placu, sto jedan lik rece
Want some cheese with your whine ? :D

Odlican patch, za sada nemam zamerki. Konacno mogu da progresujem kroz Act 2 a da ne pizdim :)

Ne vidim samo te divne iteme koje su nam obecavali. I dalje je drop jadan. Dzaba mi sto elite bacaju rare kad te rare mozes samo vendoru da prodas.

Kvalitetom itema će se pozabaviti u nekom od narednih patcheva, ali to se odnosi na legendary iteme.

Pogledajte opcije meni je igra vratila fiziku na high sa ovim pecem, plus sada senke imaju vise podesavanja.

To sam odmah i smanjio, sve je na Low. Dosta ljudi je prijavilo isti problem.

Ljudi da li je moguce da se podize novac zaradjen na RMAH al da ne ide preko pay pal vec direktno na karticu? Sad vidim ovde da moze da se izabere Visa Electron.

ne možeš da dižeš novac, a to što vidiš da može visa electron da se izabere, to je samo mogućnost da ti njima plaćaš, a ne oni tebi

Znaci nemogu da verujem da posle 84 sata igre nijedan legendary item nece da me u..nja!

Meni cak ni sa mf find opremom gde mi mf find bude oko 230% sa 5 valora ne pada ni jedan legendary vec 3-4 dana. Mozda moram da iskalibrisem monitor da mi bolje pokazuje narandzastu boju.

Evo sarkastičnog posta od strane jednog Amera na US forumu Blizzarda (mada je sve istina): http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889888966?page=1

PS. Inače, sinoć sam malo probao goblina u Act II, i stvarno su mi pala 2-3 lvl 63 itema, što se pre nije dešavalo. Nisu bili "rare" ni magični, već obični beli, ali ipak padaju.

Poslednja izmena:
Bah kako sam se sinoc zezno ccc.... Reko aj da zaradim malo para praveci high lvl gemove posto sam dosta njih nagomilao u stash-u pravim ti ja napravim par star gemova potrosim 2 miliona golda i ko zna koliko jc pages i tome of secrets itd... Reko aj sad da prodamo napravljeno ocekivao sam profit barem 10% kada ono PRC... ljudi *****i prodaju za MANJE para gemove nego sto kosta da se naprave strasno..... Pa jer su oni totalni *****i pa neznaju da saberu koliko ih kosta da naprave taj gem, cak nisam ni racunao cenu matova samo bukvalno gold koji sam JC uzima za craft.... *****i ......

tl dr
Pravite gemove samo koliko vama treba NIKAKO za resale.

PS
Mega lolzor za cenzuru postova :D

Poslednja izmena:
noob pitanje :
koji je najjaci gem koji moze da dropuje u igri ?
Pretpostavljam da je flawless square, jer meni bolji nije nikad ispao.

Znaci sledeca 3-4 stepena mogu samo da se kraftuju ?

Do sada sam bar imao nadu, da ću da skupim dovoljno zlata da kupim dobro dagger za mog monka koji ima attack speed 25%. Sad niti mogu da skupljam zlato niti više postoji takav dagger. I hvala im za patch sad Act II mogu komotno da igram do elite paketa a onda potrošim 100k da ih ubijem i super :D
Mnogo njih se vratilo da farma Hell tako da je benefit od pacha ekstra - korak unazad.

P.S. Bukvalno mi se nikada nije desilo da nađem rare koji mogu da nosim (140 sati igranja), ali zato prokletih lukova i strela ima više nego u Šervudskoj šumi

Bataliću ovu igru ....... bar dok ne dođem sa posla kući:D

Poslednja izmena:
Bataliću ovu igru ....... bar dok ne dođem sa posla kući:D

hhahah, sjajno :)

meni je act 1 inferno idealan za farm.. nemam nikakvih problema, kad se nabudzi 5 NV ispada dosta zlata, a i dosta zutih.
probao sam i da igram act 2, ne vredi, sil*vanje, a ne isplati se i zbog konstantnog umiranja i opravki

A i manje golda/skuplja popravke će posle par dana doći na svoje mesto, pošto će uticati na ekonomiju u AH, tako da će itemi postati nešto jeftiniji.

Malo sutra. Tipican tok misli igraca ce biti ovakav:"Aha, popravke su mi skuplje, ajde da stavim itemima na aukciji malo vecu cenu kako bih nadoknadio gubitke".

sada ce itemi koji imaju ignore durability biti na ceni xD

Nazad
Vrh Dno