Šta je novo?

Diablo 3

Pao Uninstall... Pao mi damage za nekih 5k, sada u Act 2 na samom pocetku nailazim na 2-3 elite packa istovremeno (ustvari, nisu istovremeno, ali su jako blizu jedan drugom, pa se ne moze ni normalno kite-ovati). Svaki drugi elite pack ima refflect damage, tako da ja njega udarim sa 5k, on meni vrati sa 0.5k+njegov damage. 3 smrti i popravka kosta 15k golda.
Nema sanse, ja ovo vise ne igram, *****i su sjebali skroz sada. A i nesto ne vidim da su nerfovali Inferno Act 2. Do sada sam mogao da ga nekako prelazim, polako ali sigurno. I bilo je isplativo, makar ginuo 100 puta, ipak nakupim zlata i plavih itema za prodaju, pa sam na plusu. Sada poginem 3 puta ode 15k golda a za to vreme skupi 5-10k. Ne igram ovo vise!

Uradio prva dva kvesta i ubio sve elite packove osim jedne grupe u Act II za sada, tako da je sigurno lakse. Ranije sam mogao da ubijem jedva jedan elite pack od 4-5, a o zavrsavanju kvestova da ne pricam.

Sad samo sirov dps na oruzju vredi i main statsi, sad jedino vredi nagurati sa AS-om jedno 2 udarca po sekundi cisto da Life on Hit bolje radi.

I sta lupate patch su pustili jos nocas (20. jun, 03 00 AM).

Pao damage sa 67.7k na 43k :D.

Pao Uninstall... Pao mi damage za nekih 5k, sada u Act 2 na samom pocetku nailazim na 2-3 elite packa istovremeno (ustvari, nisu istovremeno, ali su jako blizu jedan drugom, pa se ne moze ni normalno kite-ovati). Svaki drugi elite pack ima refflect damage, tako da ja njega udarim sa 5k, on meni vrati sa 0.5k+njegov damage. 3 smrti i popravka kosta 15k golda.
Nema sanse, ja ovo vise ne igram, *****i su sjebali skroz sada. A i nesto ne vidim da su nerfovali Inferno Act 2. Do sada sam mogao da ga nekako prelazim, polako ali sigurno. I bilo je isplativo, makar ginuo 100 puta, ipak nakupim zlata i plavih itema za prodaju, pa sam na plusu. Sada poginem 3 puta ode 15k golda a za to vreme skupi 5-10k. Ne igram ovo vise!

bukvalno mi je cela oprema osim oruzija, sourca i 2 ringa sa "ignores durability loss" stavkom.
Pretvorio sam se u Jevr3ja, necu da im dajem 20-30k i vise za popravke... ovako mi izadje 2-3k kad oruzije pozuti.

15. ste kukali kako je prelaka igra, sada kukate kako je preteska :facepalm

Katastrofa dps pao sa 57 k na 41 k, mobovi u 1 i 2 gradu bacaju neverovatno jadne stvari, 3-4 grad nisam mogao da igram ni sa 57 k dps-a a kamoli sada, a jedino tamo moze da baci bolju stvar. Tako da ne vidim vise svrhu igranja. Do sutra cu da razmislim da li cu da prodam igru jer ovo vise nema smisla. Na meni imam opreme oko 40 miliona i ne mogu da ubijem npr azmodana pa jel moram da imam na sebi 10000000000 milijardi da bi igrao igru i jos pored toga za ovih 35 dana mi nije niko izbacio ni jednu extra stvar. Ke*a mi se od igre

Poslednja izmena:
Ovo me najvise pogodilo :)

"Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses"

Toliko o mojoj MF opremi... Ne nisam imao posebnu opremu za MF vec 1 set za fajt koji ima MF. Debelo placao opremu sa MF a sad K**a... :D

I ja 25 M dao za MF opremu hahhahah onako jadne gde ne baca nista pa jos i ovo katastrofa

Znaci sada ne vredi pocinjati? Sve se "razgrabilo" dok je moglo? Izgleda da ce i ovaj posao biti jednako tezak kao onaj od 9-17h u nekom office-u.. Grajnd ne pomaze ?

Vredi počinjati, nemoj da slušaš ove što samo kukaju. ;)

Upravo sam presao inferno sa barbom, i planiram da pauziram sa igrom dok ne izdaju 1.4 patch.

Olaksali jesu borbe, kroz act IV sam se manje vise prosetao iako nemam neku zversku opremu, ali sam zato za tih dva sata igranja u minusu oko 100k! Eeej, 100k minusa, pa kako uopste da zaradim za neki upgrade?
Nerfovali su zlato iz vazni, itemi koji dropuju su blaga smejurija cak i u odnosu na ranije dropove... bez 5 NV stacka ne treba ni pomisljati na grind bilo kakav.
Ocigledno zele da smanje kolicinu zlata u igri, ali ovako ce se za par dana broj igraca prepoloviti, nema sanse da ostanu ove cene opravki.
Prosto mi je postalo smesno koliko se ova igra raspada, i koliko pojma nemaju sta hoce.

Ih šta bi sa onim da ćemo mesecima grindati, farmati, ubijati na desetine hiljade monstera da bismo skupili imba opremu.

Ili sam ja jedini koji je igrao D2 SP preko 500 sati, i recimo TQ, ili svi koji kukaju su navikli "HOĆU ODMAH SADA ODMAH". E pa može tako ali plati 15% blizzardu.

Inferno tezina je namerno napravljena da bude nenormalno teska, pa ako su ovi uspeli da pređu na HC Inferno... te mi u softcore nebi trebalo da se bunimo.

Poslednja izmena:
ja sam za to :) nikuda ne zurim :)

jedva cekam da stignem kuci da vidim koliko su mi nerfovali DH :)

Ih šta bi sa onim da ćemo mesecima grindati, farmati, ubijati na desetine hiljade monstera da bismo skupili imba opremu.

Ili sam ja jedini koji je igrao D2 SP preko 500 sati, i recimo TQ, ili svi koji kukaju su navikli "HOĆU ODMAH SADA ODMAH". E pa može tako ali plati 15% blizzardu.

Inferno tezina je namerno napravljena da bude nenormalno teska, pa ako su ovi uspeli da pređu na HC Inferno... te mi u softcore nebi trebalo da se bunimo.

Upravo tako. Blizzard je lepo napisao i pre 1.0.3 da će dići cene opravki upravo zbog suludog grinda. Sada moraš dobro razmisliti šta ćeš i kako ćeš, baš zbog cene opravke. Uostalom, diablo se igra jako dugo, nije to igra da pređeš i zaboraviš.

Prosto mi je postalo smesno koliko se ova igra raspada, i koliko pojma nemaju sta hoce.

takodje.
AH je jedan veliki eksperiment. I imam utisak da ce pokusavati da balansiraju RMAH i gold AH, i to duuuuugo.
U sustini im je sve jedno, jer kad izadje ekspanzija, sva ova oprema ce moci da se baci :)

eksperimentisu da vide kako se pravi odnos money-gold, money-items, gold-items...
I naravno, balansiraju kako njima odgovara, od svake prodaje 1evro ili 15% ako ide na PP :)

Takodje, neko je vec spomenuo veliki propust.
Evo danas prodam neki item za 4 evra, i pojma nemam sta sam prodao. pise samo naziv, totalno nebulozno..
Sta sad, treba pre svakog postavljanja na aukciju, da zipises sta sam stavio, sa svim statsima..

Meni je i dalje zanimljivo, igru shvatam kao zabavu, a ne da zaradjujem na njoj..
Ako se uleti koji evro tu i tamo. super, skupice se za SC2 i Diablo ekspanzije

Ovako?
"It is no longer possible to prevent character death in a single-player game by pausing the game in one game client and then logging into the same account from a different game client"

Nisam kukao uopste vec mi smeta sto sam pucao lovu za MF iteme a sad ni K nevrede. Mogao sam za taj kes uzeti opremu sa kojom bi presao ceo inferno, a ne da farmujem samo act1-2. Posto nisam zurio da predjem act3-4 isao sam na MF iteme.

Dobri itemi sa str, vit, res to all i mf kostaju debelo. E sad posto MF nema efekta cemu sluzi? Sa 5x NV rare itemi su zagarantovani...

Act IV sam presao solo (sa enchantressicom), act III mesovito... i zao mi je sto nisam presao i act IV pre nerfa, ovo sada je malo smesno lako.
Ne znam ko je rekao da je igra sada teska jer je postala smesno laka, samo su troskovi opravki nerealno veliki. Malo je glupo i dosadno da se vracam na hell ili nightmare da bi farmao gold. :)
Trebali su jednostavno da zadrze raniju tezinu, a omoguce ove sadasnje dropove ilvl 61-63 itema na ranijim actovima, ali whatever... malo pauze, pa da probamo i HC :)

Ima fora kada prodate item - otvorite chat prozor, pa shift + click na prodati item (ne iznos nego slicicu), i na chatu ce izbaciti koji je to item bio... pa onda enter, pa klik na chat icon koji ste ubacili.
Sto jednostavno kad moze komplikovano ;)

Poslednja izmena:
damire poceo si i javno da places
Barem nisam plakao kao ti do sad :) ja placem posle patcha a ti si od prvog dana.

IAS su najavili da ce nerfovati, a jel bila najava za MF nerf?
Pa davao sam za neke iteme i do 4m da bi farmovao sa MF act1-2 :D a iste iteme bez MF mogao uzeti za duplo manje pare.

Ali ok ako oni misle da to tako treba :)

Ima fora kada prodate item - otvorite chat prozor, pa shift + click na prodati item (ne iznos nego slicicu), i na chatu ce izbaciti koji je to item bio... pa onda enter, pa klik na chat icon koji ste ubacili.
Sto jednostavno kad moze komplikovano ;)

da za gold AH, pre nego sto posaljes gold koji si dobio od prodaje u stash, to mozes da uradis. Uradis to i vidis item.
ali za RMAH ne, jednostavno nemas gde da kliknes ako si prodao za kintu :/
retardirano je...

znaci vi nemajte pojma sta prodajete kad postavljate na ah....

Vrh Dno