Šta je novo?

Diablo 3

Rekao bih po ovom Wavrinkinom beltu da je neko u Blizzu ljubitelj Muhameda Alija.

Kako sam ja skontao ove legendary itemi mogu da imaju statse koje obicni itemi tog tipa ne mogu, npr. belt ili pants sa movement speed, belt ili helm sa AS. Samo sto 90% ostalih statsa su krsh, tj. nema to sto je potrebno.

Korea to Ban Online Game Item Sales & Bots

Pise da moguce je dobiti 5 godina zatvora :D, nema nista od RMAH u Koreji.

Poslednja izmena:
Obećali su da će u narednom periodu poraditi na legendarnim itemima, tako da se nadam da će stvarno bili legendarni. :)

Stvarno su legendary itemi shit nevidjeno, a skupi su ko djavo.
Isti takav kupis rare za smesne pare.
Jel prodao ko sta za real money?
:D

Igra li ko hardcore :D?

Losi legendary itemi uopste nisu skupi na AH, samo oni sto vrede necemu se prodaju za lepe pare.

sta mi lepo izbacio goblin na Ancient Path :)

manticore.png

Dajte mi drugarski savet. Nikada nisam igra slične igre. Da li vredi kupiti Diablo 3 ?

ako nisi igrao pre slične igre, odigraj torchlight 1,2 i diablo 2, pa ako ti se sistem svidi, uzmi d3

mozes i titan quest

Koliko se dugo igra Diablo 2 ili 3 ? Verovatno je glupo pitanje. Da li mogu da se "obrnu" ?

Poslednja izmena:
Ja sam Diablo 2 igrao nekih 2 sata i prestao,jednostavno nisam mogao da "progutam" grafiku,ali zato sa ovog dela nemogu da se skinem,naravno koliko mi to vreme dozvoljava!Da mi je neko pricao da cu jednu igru prelaziti po vise puta,nebi mu verovao!

Koliko se dugo igra Diablo 2 ili 3 ? Verovatno je glupo pitanje. Da li mogu da se "obrnu" ?

Da, prelaze se bez problema. Mozes da ih igras ponovo sa istim likom na vecoj tezini kako bi nabavio bolju opremu, itd. To je neka poenta Diablo igara.

Ja sam Diablo 2 igrao nekih 2 sata i prestao,jednostavno nisam mogao da "progutam" grafiku,ali zato sa ovog dela nemogu da se skinem,naravno koliko mi to vreme dozvoljava!Da mi je neko pricao da cu jednu igru prelaziti po vise puta,nebi mu verovao!

Ja ne znam koliko sam sati proveo uz Diablo 2. Igra me je prosto vukla da je predjem. Jos kad sam tada cuo za ekspanziju...!

Poslednja izmena:
Kako si navukao 9k dmg? Sta imas u rukama, koje stvari?

Imao, sad sam 60 i opremio sam WD-a sa lvl 60 itemima. 18 k dmg imam i oko 1100 int. Od itema imam 2 hand sword sa skoro 1000 dps a ostalo sam kombinovo neke sirotinjske iteme sa malo ressista, int. i vitality. Ide kroz Act 2 lagano dok ne naidjem na elite i onda se patim jedno 15 minuta dok ih ne ubijem.

Šta mu dođe "Diablo 3 Starter Edition (Guest Pass)" ? Ima za nekih 3€ da se kupi.

svako ko kupi box verziju igre dobije 2 guess pass koda koje mogu da daju nekom da igra Act I do Skeleton Kinga (prvi boss) i moze da leveluje karaktere do level 13.

Evo tek sam na Nightmare tezine Act 3,pa me interesuje dali je neko mozda naleteo na Elite pak Succubus?Znaci nema sanse da ih pobijem,health im se obnavlja,a ispod nogu mi gori vatra!Dali je moguce da su na ovoj tezini tako teski?

Ja sam danas naleteo na iste ali na infernu; mnogo tesko da ne kazem nemoguce!!

Potpuno u neverici gledao sam danas AH i video neki "ring" koji je kostao 250e.. nije bio jedini.. ok.. 250e.. ring.. virtuelni.. 250e.. bitch please.

U tom slucaju cu ih zaobici!Skinu mi 15k hp-a za 2-3 sekunde!
@Oki
Ja se divim tim ljudima koji kupuju iteme za prave pare!Ja nebi dao ni 10 dinara za tako nesto,to za mene nije normalno!

Poslednja izmena:
milion puta prezvakana tema :

sa battle.net balansa se ne mogu podizati pare , stoje na nalogu, mogu se kupiti samo digitalne igre

ako hocete da podignete pare, morate pre nego sto stavite item na aukciju da odaberete dole da ide na paypal (koji ste prethodno povezali sa acc) a posto kod nas toga jelte nema, nema ni dizanja para . Moze se povezati tudji nalog ali postoji sansa da vam nalog bude banovan ako se vidi da nisu isti paypal podaci i podaci b.net naloga...

Ima nas koji imamo pp :p

pa ok je ako mogu da se kupuju igre, ali vec sad niko od nas nema opciju da kupi recimo jos jedan dijablo 3! Ne bi bio problem ako moze da kupi d3 par komada pa da ih prodaje ovde ili vec negde!

Kupio Diablo 3 Starter Edition (Guest Pass). Videću da li će se isplatiti 350 din ;)

Ja tek pred kraj Hell-a nisam koristio AH, ali nije mi se desilo da mi neki elite pravi problem pre toga.

To kad pocne da gori vatra vidis kad pocinje pa se pomeris malo... da vidis kako tek na Inferno moras da pleses oko njih.

Za novac zaradjen na RMAH, da li se mogu kupiti igre za drugi B-net nalog?

Vrh Dno