dr.sonic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012
- Poena
- 259
Evo docekah i ja prvi legendarni item:
Samo ne znam sta cu sa njim kad igram za barbom. :S
Daj ga meni?
Evo docekah i ja prvi legendarni item:
Samo ne znam sta cu sa njim kad igram za barbom. :S
A moze li razmena itema izmedju us i eu servera?
Zakucao se sa barbom kod ghoma na Act III, nema sanse da ga predjem solo.
Vidim neki lik na youtube radi weapon throw na njega, e pa to mi nije fora i nervira me tako da igram...
Gde su neka dobra farming mesta u Act II?
Nisam igrao nedelju dana pa rekoh da se priključim malo![]()
Znaci ovaj Inferno ACT II tezak mazohizam :zgran:, laganica predjem ACT I uz malo izazovnije borbe protiv najgore kombinacije elita.
Mušice mi oduzmu 90% HP-a, oni sto bacaju fire granate su dosta zilavi. A premija je bila kad mi najlaksi Lacuni elite (fast, health link, i jos nesto) saseko iz 4-5 udaraca, uspeo sam 10% HP-a da im skinem a potrosio sve healing spellove i potion. :wall:
Jos kako citam Anti Gold Farm patch je postavljen na servere tj. priprema za RMAH :sceptic:, a bas sam primetio da nesto manje golda pada, mnogo je manje gomilica od 800-1000 golda, ceo Halls of Agony sam zavrsio sa jedva 20k viska i to sa sve prodajom itema.
http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_-6_9_2012#blog
Da dignem resistove za ACT I sam potrosio skoro 500k golda na AH-a i to uzeo jedno 4 komada itema, ali necu sad da dajem milione za ACT 2 koje nema a necu ni tako brzo da ih skupim.
Statsi: 35k HP (buff od Ally), 5400 Armor, 13.8k DPS (buff 15%), 292 all resist, shield block 18% i to neki ogroman dmg.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#UZgXjk!XYU!cYabca
Uzgred igram sa Monkom, a posto nemogu da nadjem neko dobro off-hand oruzje a da mi pomogne da prezivim koristim shield koji sam jeftino kupio na AH.
Treba brdo para potrositi na iteme sa all resist + jos neki resist pa da ih stackujem sa passivnom (sve stavim na maximum najveceg).
Stvarno je pretezak ACT II, probacu neki jeftin item da nadjem i probam maximalno defanzivni build, ali i onako imaju previse HP-a a plus koji dmg. prave nestizem da se lecim i da ih ubijam.
Isto sam i ja razmisljao da cekam 1.3 nerf patch a do tada budzim jos neku klasu, Witch Doc. ili DH, mozda Wizarda necu Barba jer ih ima na sve strane.
Sve jedno ce u patchu uvesti da mozes cancel aukciju kad oces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari