Šta je novo?

Diablo 3

A moze li razmena itema izmedju us i eu servera?

Zakucao se sa barbom kod ghoma na Act III, nema sanse da ga predjem solo.

Vidim neki lik na youtube radi weapon throw na njega, e pa to mi nije fora i nervira me tako da igram...

Zakucao se sa barbom kod ghoma na Act III, nema sanse da ga predjem solo.

Vidim neki lik na youtube radi weapon throw na njega, e pa to mi nije fora i nervira me tako da igram...

Da, to je skroz jadno, bacas sekire i onaj lanac sa kopljem, maltene ko ranged klasu da igram, da sam hteo ranged uzeo bih DH-a. Totalna glupost.

Gde su neka dobra farming mesta u Act II?

Nisam igrao nedelju dana pa rekoh da se priključim malo :)

Znaci ovaj Inferno ACT II tezak mazohizam :zgran:, laganica predjem ACT I uz malo izazovnije borbe protiv najgore kombinacije elita.

Mušice mi oduzmu 90% HP-a, oni sto bacaju fire granate su dosta zilavi. A premija je bila kad mi najlaksi Lacuni elite (fast, health link, i jos nesto) saseko iz 4-5 udaraca, uspeo sam 10% HP-a da im skinem a potrosio sve healing spellove i potion. :wall:

Jos kako citam Anti Gold Farm patch je postavljen na servere tj. priprema za RMAH :sceptic:, a bas sam primetio da nesto manje golda pada, mnogo je manje gomilica od 800-1000 golda, ceo Halls of Agony sam zavrsio sa jedva 20k viska i to sa sve prodajom itema.

http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_-6_9_2012#blog

Da dignem resistove za ACT I sam potrosio skoro 500k golda na AH-a i to uzeo jedno 4 komada itema, ali necu sad da dajem milione za ACT 2 koje nema a necu ni tako brzo da ih skupim.

Statsi: 35k HP (buff od Ally), 5400 Armor, 13.8k DPS (buff 15%), 292 all resist, shield block 18% i to neki ogroman dmg.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#UZgXjk!XYU!cYabca

Poslednja izmena:
E zokocx zokocx, ja sam digao ressove na 850-980 i opet mi Elite monsteri sa Fire Chains i Molten u Act II je*u kevu. HP imam 55k, armor 10,3k, shield block 20% i ja stvarno vise ne znam kako ostali mogu prelaziti Act II sa barbom. Gde ulagati vise?! Ako prosek resistanca od 850 nije dovoljan za Act II, sta cu raditi u Act IV? Fak men.

Gde su neka dobra farming mesta u Act II?

Nisam igrao nedelju dana pa rekoh da se priključim malo :)

Wahade, ja sam danas malo farmao Goblina u Road to Alcarnus. Tu se skoro svaku trecu spawnuje. Najbolje mesto za sada, bar dok ne doguram dalje do Ancient Path. Isto i tu ima goblina.

Znaci ovaj Inferno ACT II tezak mazohizam :zgran:, laganica predjem ACT I uz malo izazovnije borbe protiv najgore kombinacije elita.

Mušice mi oduzmu 90% HP-a, oni sto bacaju fire granate su dosta zilavi. A premija je bila kad mi najlaksi Lacuni elite (fast, health link, i jos nesto) saseko iz 4-5 udaraca, uspeo sam 10% HP-a da im skinem a potrosio sve healing spellove i potion. :wall:

Jos kako citam Anti Gold Farm patch je postavljen na servere tj. priprema za RMAH :sceptic:, a bas sam primetio da nesto manje golda pada, mnogo je manje gomilica od 800-1000 golda, ceo Halls of Agony sam zavrsio sa jedva 20k viska i to sa sve prodajom itema.

http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_-6_9_2012#blog

Da dignem resistove za ACT I sam potrosio skoro 500k golda na AH-a i to uzeo jedno 4 komada itema, ali necu sad da dajem milione za ACT 2 koje nema a necu ni tako brzo da ih skupim.

Statsi: 35k HP (buff od Ally), 5400 Armor, 13.8k DPS (buff 15%), 292 all resist, shield block 18% i to neki ogroman dmg.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#UZgXjk!XYU!cYabca

Dobrodosao u klub ;)

Igranje barba sa shildom je teski promasaj i bacene pare. 2 hand oruzije je mnogo bolja varijanta, mada i tu ima dosta problema.

Sačekajte "nerf" inferna u 1.3 patchu :)

Uzgred igram sa Monkom, a posto nemogu da nadjem neko dobro off-hand oruzje a da mi pomogne da prezivim koristim shield koji sam jeftino kupio na AH.
Treba brdo para potrositi na iteme sa all resist + jos neki resist pa da ih stackujem sa passivnom (sve stavim na maximum najveceg).

Stvarno je pretezak ACT II, probacu neki jeftin item da nadjem i probam maximalno defanzivni build, ali i onako imaju previse HP-a a plus koji dmg. prave nestizem da se lecim i da ih ubijam.

Isto sam i ja razmisljao da cekam 1.3 nerf patch a do tada budzim jos neku klasu, Witch Doc. ili DH, mozda Wizarda necu Barba jer ih ima na sve strane.

To je skroz kul.

Uzgred igram sa Monkom, a posto nemogu da nadjem neko dobro off-hand oruzje a da mi pomogne da prezivim koristim shield koji sam jeftino kupio na AH.
Treba brdo para potrositi na iteme sa all resist + jos neki resist pa da ih stackujem sa passivnom (sve stavim na maximum najveceg).

Stvarno je pretezak ACT II, probacu neki jeftin item da nadjem i probam maximalno defanzivni build, ali i onako imaju previse HP-a a plus koji dmg. prave nestizem da se lecim i da ih ubijam.

Isto sam i ja razmisljao da cekam 1.3 nerf patch a do tada budzim jos neku klasu, Witch Doc. ili DH, mozda Wizarda necu Barba jer ih ima na sve strane.

E ***, ja sam svoju opremu, prvobitnu, sa kojom sam prvi put prešao inferno prodao za 10-15k zlatnika po komadu jer me mrzelo da čekam da neko kupi za onoliko koliko vredi, da sam znao dao bih ti svu opremu, i onako mi te pare ništa nisu značile...

Sa kojom bi imao oko 500res to all 50k hp i tako to

Ja trenutno, valjda sam pisao, imam 66k hp (ally), 17.5k dps (blazing wrath), 6k armor, 680 (možda više) res to all.

Igram Act III.

Poslednja izmena:
Sve jedno ce u patchu uvesti da mozes cancel aukciju kad oces.

Ma dobro, to sam i ja znao odavno, ali svejedno mi je ovo tako komicno da nisu napravili da se vreme aukcije sinhronizuje nekako sa njihovim serverima a ne sa lokalnim vremenom na pc, bas zasluzuju da se ljudi sprdaju s njima :)

Sta ustvari znaci taj 1.3 nerf patch?

lakse ces igrati u inferno posle act 1

^
To mi se veoma svidja posto sam ja tek na polovini nightmare,a vidim da svi kukaju kako je tesko koji su na infernu!Hvala na infomaciji!:wave:

I stavice i da malo jaci itemi dropaju u inferno Act I, tj. oni lvl 62 koji su inace dropali samo u ACT 2.

*** drop bossova je stvarno *****an, cak ni rare item da dropuje, samo neke gluposti. Jedino Elite imaju dobar drop.

5 stackova Neph Valora i onda tek na bosa. (Ako si 60 ofc:))

Nisam lvl, tek sam lvl 51 i ACT 4 nightmare.

Sta je uopste Neph Valor?

^
To i mene isto interesuje!Bilo me je sramota da pitam,ispasce da nista ne znam,a ustvari sve znam!:D

Poslednja izmena:
Kad roknete elite pack dobijate nephalem valor koji vam daje 15% magic finda. Mozete imati max 5 stakova, sto vam daje 75% magic finda. Ovo je rutina kod farmanja bosseva, napumpate neph valor a zatim na bossa, kako bi bacio sto bolji gear.

Cekaj taj nephalem valor ostaje sve dok ste u igri ili vazi neki odredjeni vremenski period?
Nije bas tako lako naci 5 elite grupa pre bossa. Jel se valor dobija samo od onog zutog lika ili i od miniona?

Nije sramota pitati, sramota je postavljati glupa pitanja :d (ovo nije) Nije samo Magic Find nego i Gold Find, svaki buff po 15% maximum moze da bude 5.

Racuna se ceo pack elitova (plavi) i mini boss sa minionima, quest bossevi se neracujaju.Znaci ako na naletite na 4 plava kostura, cim ih istrebite pojavi se 1 NV buff i ima tajmer od 30min, sledecim elitom je buff na 2 (30% MF i GF) i tajmer se resetuje na 30min.

Bilo kakvom promenom skillova, ili cak premestanjem dole u hot baru gubi se sav NV buff (ovo slucajno mozete da uradite ako je Elective mode ukljucen).

A i lako je naci, samo kripte na groblju u ACT 1 sadrze najmanje elita/bosseva za 3 NV cesto i 4.

Poslednja izmena:
Samo što Act I baca shit ajteme.

Ja farmam goblina na Ancient Road na Act II, smorio sam se kao ništa, bacio mi je možda 3 osrednja ajtema.

Te kripte su keva za fast NV stack :)

Inace, glupo mi da grindam inferno Act I i II kada znam da ce posle patcha biti mnogo bolji itemi... umesto toga rolam sec karakter

10 sati danas provedoh na farmanju istog goblina sa ekipom; u drugom pokusaju sam dobio elitnu sekiru (djubre neko inace) i posle toga gomilu zutih beskorisnih stvari!! :( Definitivno treba pretrcati do acta 3 ili 4 i tamo naci neko mesto za farm goblina!

Vrh Dno