Šta je novo?

Diablo 3

leg.jpg

poklanjam xD

Sto je ovo izabaceno iz finale igre?

Ja mislio da si pitao za ono otkidanje glave, a ova lokacija ko zna gde je uopste. Meni se takav FPS drop ne desava, mada sam namestio u driverima Power Menagmet na Prefer maximum...

Haha, dobio ga bio i ja, probao da prodam - na kraju se iznervirao i salvagovao ga da ga ne gledam :)

Steta sto legendary nece srediti vec u ovom patchu, ovako bolje da ih ne dobijem.

Evo meni pre neki dan uleti ovaj mac, i ne znam sta cu sa njim, zao mi da ga prodam za dzabaka:
severn.jpg

Ccc imam 100 sati gameplay- a i mislim da sam jedini na svetu koji je u infernu vec 50 sati a da nisam dobio ni jedan legendary :(

nemam 50 sati na infernu (oko 20) ali nisam takodje dobio ni jedan legendary :)

Jel probao neko ovakav build sa wizardom? http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WkYXjO!fgb!YZYYbZ

U pitanju je melee build sa malo bežanja kada nalete neke gadne elite.
Super promena u odnosu na Blizzard/Venom hydra, ovde je kite-ovanje svedeno na minimum.

Neophodno je imati što više crit-a zbog critical mass i spamuju se diamond skin i frost nova ko ludi.
Meni fino ide na prvom actu hell-a, kupio nešto opreme na AH sa critom i štit.

Evo ja upravo probao i odlicno radi, mada to više nije wizard. Igacu malo ovako za promenu.

Prosto ne mogu da verujem koliko im je dupe zinulo za pare i sta ce sve da urade da ljudi popizde:
http://diablo.incgamers.com/blog/co...decides-to-lock-down-russian-language-version

Znaci nista od Diabla za nas koji nismo spremni da iskesiramo 50-60e.
A kome danas nije zinulo d..e za pare?Napravili su igru koja nemoze da se izleci i na koju su se svi primili ko mutavi,*** moze im se!Ja da napravim neki takav proizvod isto bi postupio kao i oni!Nazalost zivimo u takvom svetu,gde su pare na prvom mestu!

Nego ljudi kako to da kada idem open game to public ili join public game da nas ima samo dvoje? Poslednji put sam igrao sa 4 igraca jos u beti. I to ne igram po 5 minuta, malopre sam presao pola treceg i pola cetvrtog akta normala sa nekim Rusom i niko nam se nije pridruzio.

Tt2b5

Ccc imam 100 sati gameplay- a i mislim da sam jedini na svetu koji je u infernu vec 50 sati a da nisam dobio ni jedan legendary :(

I bolje da ih ne dobijas sad pre patcha... Sta ces sa njima. Samo pojedini itemi mogu da se prodaju dobro, a za ostale legendarne moras i vendora da ubedjujes da ih kupi:)

P.s. Moj ortak dobi neki legendarni plan (Quiver lvl 60). Prodao ga je za 4 mil. Da je dobio neki item, ne bi mogao da ga proda ni za 50k.

Nego ljudi kako to da kada idem open game to public ili join public game da nas ima samo dvoje? Poslednji put sam igrao sa 4 igraca jos u beti. I to ne igram po 5 minuta, malopre sam presao pola treceg i pola cetvrtog akta normala sa nekim Rusom i niko nam se nije pridruzio.

Tt2b5

To ni meni nije jasno, satro igra se prodala u par miliona primeraka, a na levelu 4 igraca.

A kome danas nije zinulo d..e za pare?Napravili su igru koja nemoze da se izleci i na koju su se svi primili ko mutavi,*** moze im se!Ja da napravim neki takav proizvod isto bi postupio kao i oni!Nazalost zivimo u takvom svetu,gde su pare na prvom mestu!

Ali nije u tome fora nego u tome sto su navukli ljude da kupe rusku verziju i javno su rekli na forumu da ce biti moguce da se promeni jezik na engleski. Sto je najgore ruska verzija je radila na engleskom na dan izlaska pa su se mnogi koji su sumnjali u to da ce moci da se promeni jezik ipak navukli da kupe. I sta sad? Zvanicni odgovor Blizzarda je: boli nas dupe, kupite jos jednom Eu verziju. Krajnje neprofesionalno, klasicno navlacenje kupaca da kupe 2x istu stvar.

... a koja je razlika u ceni, izmedju ruske verzije i EU

@Ivke77
To je onda vec nega druga stvar,ja sam mislio da se ruska verzija koja se moze igrati na Eng jeziku,pa da zato hoce da je ogranice samo na ruski zbog razlike u ceni!Nije stvarno u redu sa njihove strane!

Poslednja izmena:
Prosto ne mogu da verujem koliko im je dupe zinulo za pare i sta ce sve da urade da ljudi popizde:
http://diablo.incgamers.com/blog/co...decides-to-lock-down-russian-language-version

Znaci nista od Diabla za nas koji nismo spremni da iskesiramo 50-60e.

Ovo mi je odmah smrdelo na pocetku, kako to moze da bude ,jefitinija blizz igra a moze da se igrao kao ova skuplja. Ali realno ispala na kvadrat, sad nek vrate pare onima koji nece igru ili da im dozvole da doplate za eng. verziju ko hoce.

@Ivke77
To je onda vec nega druga stvar,ja sam mislio da se ruska verzija koja se moze igrati na Eng jeziku,pa da zato hoce da je ogranice samo na ruski zbog razlike u ceni!Nije stvarno u redu sa njihove strane!

WTF, sta si ovde napisao :smash:. Fazon je da D3 ima global play i da mozes bilo koji client igre tj. jezicku verziju da skines i koristis a mogao sa recimo da kupis kinesku org. kutiju a igras u EU na eng. klijentu ,mada u ovom slucaju mislim da bi ti RMAH nebi radi ali posto se Rus racuna kao u EU njima bi i to radilo.

nemam 50 sati na infernu (oko 20) ali nisam takodje dobio ni jedan legendary :)

Ja sam oko 30h na infernu i takodje niti jedan "legendarni". A u vecini slucajeva igram sa NV x5 stackom. :S

A moje pitanje je kolko je samo vas MF bez NV buffa koji daje max 75%. Ja recimo se drzim odlicno sa 92% + 9% (od followera) + 75% NV = 176% MF.
Ja sam oba legendaria dobio iz obicnog monstera i to bas kad sam najmanje cekao neki item, a vidim i rare mi padaju tako nasumicno. A od elita prosek podjednako 2 i 3 rare, a desavalo se i 4.

Poslednja izmena:
moj lično je 17% valjda ili tako nešto + kaciga kada je metnem oko 13-15% nisam siguran + 75 od NV....

Samo žuti padaju, ok dobri žuti za prodaju ali ne za mene naravno.

I meni tako isto prste zuti, ali svaki mozda 10 vredi staviti na AH a i to svaki 2 ili 3 prodam.

@zokocx
Lepo je kada se covek nasmeje na sopstveni post!:DJa znam sta sam hteo da napisem samo sto to nisam i uradio,sad je kasno za edit!:p

Srecom te to ima veze sa Diablo temom:)

Pa donekle ima. Kapiram da mogu da izvuku bolju cenu sada kada je Diablo izašao i prodao se u zilion primeraka.

Nadam se da EA nema para za njih :d.

U tom slučaju bi svake godine imali Diablo :D

Evo docekah i ja prvi legendarni item:

Samo ne znam sta cu sa njim kad igram za barbom. :S

Prilozi

• Legendarni 0.jpg
    Legendarni 0.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 152
Vrh Dno