Šta je novo?

Diablo 3

Trenutno sam na Nightmare-u, i ni jedan jedini put nisam osetio da sam underpowered i da moram da kupim nesto sa AH (sva oprema mi je iz drop-a ili od merchant-a)...

Upravo tako,može da se igra i bez AH,nego smo mi razmaženi :)

Tipa:

Vidi ovu sekiru koliki dps ima,uhh moram da je posedujem makar ostao bez dinara :)

Poslednja izmena:
Trenutno sam na Nightmare-u, i ni jedan jedini put nisam osetio da sam underpowered i da moram da kupim nesto sa AH (sva oprema mi je iz drop-a ili od merchant-a)...
sačekaj Act III na Hellu

Je'l mene nesto nece veceras, ili su povecali tezinu na Act I inferna?
Pre patcha bih samo projurio, veceras mi svaki champion pack zadaje muke...

Ja sam isto primetio tu inkonsistenciju za tezinom. Sinoc smo ginuli ko zecevi iz jednog udarca, a danas lemamo sve zivo, helt nam nikome ni na pola ne spadne.

Ovo sa AH je smejurija, prosto mi dođe da prestanem da igram, Square Gems je mogao da se kupi za tipa 600 zlatnika, i uopšte se nije isplatilo da se kraftuje, mada sada vidim da na AH nema ništa od Gems da se kupi, a da ne pričamo o Error i pingu.
Posebno me nervira što sve zavisi od opreme koju nosiš, sve ostalo nema veze.

U svakom slučaju Diablo 3 mi baš dobro legao, ali moraju da dorade neke stvari.

mislim da to što nema ništa od gemova da se kupi je samo zbog njihove popravke i pteljanja oko tog dela AH

Ja sam isto primetio tu inkonsistenciju za tezinom. Sinoc smo ginuli ko zecevi iz jednog udarca, a danas lemamo sve zivo, helt nam nikome ni na pola ne spadne.

A to da ne pominjemo, nikako da nadju balans, u toku 2h igranja, pola sata ginem ko muva, pola sata letim kroz mapu?!

Bice zeznuto kad ubace pravi novac u AH, kontam da ce se vecina itema prodavati za pravu lovu. Kad bi bila opcija da na AH menjam in game novac za pravi i obrnuto onda i nije prob :)

Mislis da nece biti? 1000k zlatnika za 10 dolara ili slicno (pojma nemam koju cenu).

Torchlight I i II radi Runic Games,u kome su dvojca osnivača Blizzard Norht-a.Sa obzirom koliko je njesra Torchlight I ne verujem da imaju prava da se smeju Diablu 3.Za Torchlight 2 nemogu da pričam jer nisam probao,ali po onome što sam video iz game trailera Diablo 3 je za klasu bolji,bar što se tiče dizajna...

po cemu je tacno diablo 3 bolji? bas me zanima na osnovu cega si zakljucio da je za klasu bolji? jesi igrao betu uopste? skini pa je odigraj ... takodje imaj u vidu da je T2 - 14e a diablo 3 - 60... ima singleplayer,LAN i multi za pocetak..

Poslednja izmena:
po cemu je tacno diablo 3 bolji? bas me zanima na osnovu cega si zakljucio da je za klasu bolji? jesi igrao betu uopste? skini pa je odigraj ... takodje imaj u vidu da je T2 - 14e a diablo 3 - 60... ima singleplayer,LAN i multi za pocetak..

Evo ponovo, ajd uozbiljite se malo i prestanite da poredite presales bundle cenu sa retail cenom, T2 košta 19e a D3 je koštao u pretprodaji 35e i to je realna razlika, daleko od toga da mislim da je T2 loša igra ali držite se činjenica da bi vas neko ozbiljno shvatao

Torchlight sam probao,naložio se i posle 2-3 sata igre shvatio da se sve vrti u krug,dosadno ubi bože...

Torchlight 2 nisam probao,već na osnovu onoga što sam video na netu,screenshot-ova i gameplay video-a,zakljucio da je d3 grafika bar za klasu bolja od preterano crtanolikog Torchlighta..

Grafika mi uglavnom nije bitna,ali brate ovi ga preteraše,ko da igram crtani,plus veoma loše iskustvo iz prvog dela igre,teško da ću ovo i probati,mada možda mu i dam šansu,da igram nešto ako mi ne radi net :)

http://media.pcgamer.com/files/2011/05/Torchlight-2-5.jpg
vs
http://i1-games.softpedia-static.com/screenshots/8-5967_1.jpg

Poslednja izmena:
U D3 grafika nije nista spektakularna, ali porediti ga sam Torchlight 2 je krajnje neozbiljno ...

Dobio sam plan za exalted dread shield pa reko da iskraftam par komada, da vidim na sta lici... nisam bukvalno nista ranije craftao.

Iz cetvrtog pokusaja sam ubo sa 20% shilding 2974-3704 damage, sa nesto str i vit, +13% life i 100 life/sec, 960 armora
Sada se vec lakse krecem po Act II inferna, sto bi se reklo vredelo je. :)

Ваљда poop :D

i opet su skenjani serveri!
koliko sam se za**** sto sam kupio ovo njesra. za sopstvene pare sam mogao normalno da igram 7 dana, od 16.
bravo Blizzarde!!!! way to go!

Hm izgleda da mi sto radimo imamo srece, ja bukvalno samo na launch day nisam mogao da igram, par puta sam u medjuvremenu mozda imao malo laga ili nije radila AH, al sam uvek igrao bez frke.

retrieving hero list...:vomit:

Kakvi *****i je*ote! Svaki jbni dan neko novo njesra. Kao da igramo igru koju je neko besplatno odradio sa timom od 3 programera. Pa dokle vise bre?

Nazad
Vrh Dno