Šta je novo?

Diablo 3

Prešli su tako što ginu 10000x

Ovo nije ništa nego samo mazohizam. Možemo i mi da pređemo, ali ne vidim poentu tolikog nerviranja. + nisam nolifer da igram 24h kao oni. Ko zna koliko su oni farmali i kupovali i prodavali...

ne lazi Wahade precices kad tad :D

U sustini, car igre (kod normalnih igraca) prestaje sa normal tezinom, sve posle toga vise nije zanimljivo nego je dokazivanje.
Vec odavno mi se sve svodi da ubijam iste protivnika sa mnogo vecim health barom.
I gde je tu poenta, kada je sve isto , samo je vise izlizan levi i desni klik misa...
Ako do sad nisi igrao Diablo 1&2, onda te razumem :)

@Wavrinka

Ok, naravno da hoću, posle jedno nedelju dana farmanja ACT I ili budženja DH-a do lvl 60 zato što u ovom sastavu više mogu da doprinesem sa ranged karakterom.

Moze li neko molim vas da mi da guest pass, Starter Edition se ne moze bez njega skinuti.

corpse hopping nije prelazenje, it's shit! :smash:
Ne znam da li je iko do sada stvarno ocistio Inferno

Upravo. Mislim da niko nije, jer realno za to ti treba mesec dana farmovanja i skupljanja najbolje opreme pa onda u pohod.

***, lako je pretrcati inferno i zaobici sigurno 100ak elite/champion packova kroz sva 4 akta. Pravi frajer je ko pocisti sve :D

^
+100
Tako bi trebalo kroz sve 4 tezine!Onda mozes reci da si je presao od korica do korica!Mada za tako nesto ima da se doobro oznojis!Ja sam jos uvek na normal tezini,poslednji Act!Imam nekih 35h sati igranja!Ako tako budem igrao i naredne tezine,ima da se nakupi pozamasan broj sati!

Poslednja izmena:
Na Inferno tezini, bossovi, UOPSTE nisu teski, samo imaju nenormalno hp i to je to, nit ubijaju niti sahranjuju kao elite jedinice. Doci do njih bez bezanja je pravi skill. Ja evo imam 50 ljudi na friends list, niko ne moze a da ne potrosi min 200k na popravke u act II na svakih sat vremena.

Izvinjavam se ako je bilo (ne mozete mi zameriti ;))

Kako se vratiti na Act 2 sa Act 3. Ne vidim nikakvog prevoznika u gradu, a waypointi ne vracaju u Act 2 kao u D2.

Leave game>Change quest.

Da li cu posle toga moci da se vratim na questove Act 3? Ima li neki ogranicenja?

Daleko od toga, rewarding osećaj je do jaja kasnije, kada ti padaju ajtemi i ostale *******cije. Diablo je uvek bio o tome, a nikada samo da se pređe i da se za****. Normal je prelak, prava igra je na Hell-u (sa opremom odgovarajućom za taj nivo težine) i na Inferno, normal je lakše od bilo kog diabla do sada, kao i nightmare.

Ja se npr ne dokazujem niti ništa, samo želim eto, da igram jer mi je zabavno, i nije mi još uvek dosadno, prelazim igru 4. put. Da mi nije zadovoljstvo igrati ja bih odavno prestao, boli me šta drugi misle i sve ostalo.

Uživanje u rewardingu su u dobroj meri ubili forsiranjem AH, kad bi drop itema bio kvalitetniji bilo bi ok, ali možda 1 ili 2 itema su mi iz dropa, sve ostalo je kupljeno u AH.

Meh pao Diablo nightmare iz drugog pokusaja solo, ne znam zasto su se oni likovi uopste toliko mucili oko njega.

jos jedno noob pitanje od mene, a bice ih jos :)

sta se desava ako ne popravljam opremu.
Da li je moguce da se totalno unisti / izgubi ili samo opadaju karakteristike ili sta vec

Uživanje u rewardingu su u dobroj meri ubili forsiranjem AH, kad bi drop itema bio kvalitetniji bilo bi ok, ali možda 1 ili 2 itema su mi iz dropa, sve ostalo je kupljeno u AH.

Pa jesu ubili, ali evo npr, ja sam se jednom samo opremio na AH, to je bilo kada sam saznao da mi treba resistance oprema. Posle toga nisam kupovao ništa, igram act I samo, probao sam act II malo mi bolje ide sa ovom opremom ali fali mi još malo da bih mogao da ga prelazim kako treba bez trčanja po mapi. Npr dobio sam juče par ajtema koji su otišli za 300k na AH. Ni malo loši, samo eto, ne za moju klasu, većina za Wizard-e...

Presao igru, preterali su sa lakocom igre. Daj boze da se nesto drasticno menja na vecim tezinama. Mene zanima dal je ovaj tim igrao Diablo 1,2?

Presao si normal, ceka te nightmare, hell, inferno pa se javi da si presao ;)

Zakucao sam se na Act II inferna sa barbom, nema dalje neko vreme.
Jednostavno je porast tezine izmedju Act I i II preveliki za moj trenutni gear.

I sve ovo bi bilo ok, cak i pozeljno, da nisu tako male sanse za drop dobrih itema na Actu I.

Razmisljam da kupim hell staff of herding, kazu da ispada jaca oprema od obicnog hella... a opet mislim da je bolje farmati Act I inferna, nisam pametan :)

Meni je nekako glupo sto su odradili da se ovoliko cedi "Single" player. Mogli su pored Single playera bar da naprave neki veliki realm slicno WoW-u ili bar 25 man instance. Ovo ce stvarno brzo da dosadi ako ne ubace neki novi content uskoro. Ne vidim smisao nekog grinda nakon infernoa, nakon tolikog grindovanja za opremu posle odredjenog vremena bolja oprema ce samo doneti lakse i brze prelazenje.

Poslednja izmena:
Meni je nekako glupo sto su odradili da se ovoliko cedi "Single" player. Mogli su pored Single playera bar da naprave neki veliki realm slicno WoW-u ili bar 25 man instance. Ovo ce stvarno brzo da dosadi ako ne ubace neki novi content uskoro. Ne vidim smisao nekog grinda nakon infernoa, nakon tolikog grindovanja za opremu posle odredjenog vremena bolja oprema ce samo doneti lakse i brze prelazenje.

Ti dok skupis legendary setove za tebe ima da igras, jer su dropovi do sada bili jako losi. Dok se opremis za INF. trebace ti dosta para ako ides preko AH, a ako nemas pare moraces da igras i farmas, tako da Diablo je to.

Poslednja izmena:
Ti dok skupis legendary setove za tebe ima da igras, jer su dropovi do sada bili jako losi. Dok se opremis za INF. trebace ti dosta para ako ides preko AH, a ako nemas pare moraces da igras i farmas, tako da Diablo je to.

End of story, period.

Vrh Dno