Šta je novo?

Diablo 3

Kolik traje guest pass, ima li neka ogranicenja u odnosu na retail ?

Naravno da ima ogranicenja. Mozes da igras samo do Skeleton Kinga tj jedan deo Act I i max level je 13. A vremenski nema ogranicenja.

Konacno juce zavrsio Nightmare tezinu, krenuo sam Hell lvl 52 monk. Obicni mobovi su boza, al elite ako im se ubode ubitacan kombo znaju da seju smrt samo tako, plasim se kako ce biti na Infernu :D

Konacno juce zavrsio Nightmare tezinu, krenuo sam Hell lvl 52 monk. Obicni mobovi su boza, al elite ako im se ubode ubitacan kombo znaju da seju smrt samo tako, plasim se kako ce biti na Infernu :D

Nemoj ni da pomišljaš kako može da bude....

Hell act 4 i Inferno act 1 nema toliko velike razlike u težini, ali ACT II i ACT I, SMRT!!! Pokušali smo dvojica, trojica, nema šanse da se preživi duže od 5min u igri... A daleko od toga da su nam likovi loši, da imaju mali DPS ili da imaju malo Health-a, čak je jedan lik nabio resistance do 800 (ja imam jedva 200 i kusur) i ubijaju ga kao ništa....

Min ti treba 2-3mil zlatnika da bi se opremio za inferno ako planiraš da se boriš i nerviraš dok ne obrneš igru. Inače ovi naši likovi, hell, bilo koji act, sečemo kao ništa, niko nam ništa ne može, čak smo izdobijali achievements za brzo ubijanje boss-ova..

@Wahad
Neka neka tako i treba da bude, ionako je lvlovanje prelako, znaci lvl 60 se bas brzo dobije. Jos 3 tezine predjes za sekund takodje, barem Inferno onda da prestavlja neki izazov a ne da se zasitimo igre za 2-3 meseca.

Nemoj ni da pomišljaš kako može da bude....

Hell act 4 i Inferno act 1 nema toliko velike razlike u težini, ali ACT II i ACT I, SMRT!!! Pokušali smo dvojica, trojica, nema šanse da se preživi duže od 5min u igri... A daleko od toga da su nam likovi loši, da imaju mali DPS ili da imaju malo Health-a, čak je jedan lik nabio resistance do 800 (ja imam jedva 200 i kusur) i ubijaju ga kao ništa....

Min ti treba 2-3mil zlatnika da bi se opremio za inferno ako planiraš da se boriš i nerviraš dok ne obrneš igru. Inače ovi naši likovi, hell, bilo koji act, sečemo kao ništa, niko nam ništa ne može, čak smo izdobijali achievements za brzo ubijanje boss-ova..
Dobro je da se barem moze farmovati prvi act u Infernu. Da se nabace neki dobri itemi tu, pa da se nastavlja dalje.

Mislim da i u prvom aktu imas ogranicenja oko ajtema. Ortak je nabio resistance na ustrb damage-a (koji za inferno ne mlra biti veci od 10k) i evo prelazi act II solo kao sto smo prelazili act I zajedno, totalno lagano. I tek sada u act II nalazi opremu koja bi MOZDA mogla da zameni njegovu na koju je pukao par miliona zlatnika.

mene zanima, koliko sati je potrebno igrati na inferno da bi se isfarmalo milion zlata..
Naravno otprilike, ne trazim kompjuterski tacan odgovor :)

cisto da steknem uvid koliko se zlata dobija na kasnijim tezinama

edit:
i da, jos jedno pitanje.
Da li cu negde naleteti na prodavca od kog mogu da kupim gemove, ili ne postoji ta opcija, tj. mogu samo da se dobiju dropom ?

Poslednja izmena:
Pa sudeci po hell-u kontam da na Infernu za cist farm golda od dropova iz mobova sigurno treba 7-8h ako ne i vise za 1mil, al to je bas samo od sakupljanja, dovoljno je za to vreme par finih itema da te ukaki i da na AH zaradis jos toliko.

Gemove imas da kupis na AH za neke smesne pare. Ne isplati se praviti ih.

To mi je glupo, al kontam da ce se normalizovati kasnije cene. Nema logike da mene u igri skuplje izadje crafting gema nego da ga neko prodaje na AH lol

kad kasnije ? :) za godinu dve ?

ovog momenta je bvze raditi bilo kakav crafting tj neisplativo

Pa min par meseci, jos uvek se nisu ustalile vrednosti za iteme dosta ljudi pre nego sto nesto stavi na AH uopste negleda kako idu cene za to nego lupi nesto pa je trziste sareno.

Milina sta sve ima na AH da se kupi :)

Za mene je AH jedan veliki cheat. Ako primetite da u 99% slučaja ispadaju gluposti, što iz dame igre tako i na kockanju, blizzard je namerno to odradio da bi sve ušlo preko AH, i oni uzimaju 15% na svaku transakciju,(verujem i da će prodaju opremu ispod žita )

Pa sama prodaja na RMAH jos nije pocela, tako da bliz jos nista ne uzima, ali ce naravno da uzima, sta mislis zasto nema preplate a ima RMAH? :) Nisu ni oni budale, ovako su napravili nesto oko cega nece imati puno posla a RMAH ce da im donosi lepe pare. Sto se prodaje ispod zita tice, toga ce uvek biti jer ce svako prodavati nesto na "crno" i tako otimati blizardu deo kolaca, samo je pitanje koliko ce to biti. Ostaje nam da vidimo kako ce se razvijati RMAH :)

To mi je glupo, al kontam da ce se normalizovati kasnije cene. Nema logike da mene u igri skuplje izadje crafting gema nego da ga neko prodaje na AH lol
Pa, ima smisla, zato sto square gemovi mogu da ti dropuju na vecim tezinama. I sad, ako hoces da ih prodas na aukciji, naravno da ces da stavis manju cenu od one za craft.

Kasnije kada ispadaji flawless square se vise isplato da se prave ostali gemovi nego da se kupe.

Dobro onda ce lvl 9 i dalje gemovi imati paprene cene jer ce samo od jewelera da dolaze :)

Oce li moci da se kupi ruska digitalna verzija preko neta i da se igra bez problema? Kako ide to, nece biti komplikacija?

zar nije bilo price da ce blizz od (RM)AH uzimati 10% a ono 15%
i glupo mi je sto mozes imati max 10 aukcija u istom trenutku

U sustini, car igre (kod normalnih igraca) prestaje sa normal tezinom, sve posle toga vise nije zanimljivo nego je dokazivanje.
Vec odavno mi se sve svodi da ubijam iste protivnika sa mnogo vecim health barom.
I gde je tu poenta, kada je sve isto , samo je vise izlizan levi i desni klik misa...

U sustini, car igre (kod normalnih igraca) prestaje sa normal tezinom, sve posle toga vise nije zanimljivo nego je dokazivanje.
Vec odavno mi se sve svodi da ubijam iste protivnika sa mnogo vecim health barom.
I gde je tu poenta, kada je sve isto , samo je vise izlizan levi i desni klik misa...

Daleko od toga, rewarding osećaj je do jaja kasnije, kada ti padaju ajtemi i ostale *******cije. Diablo je uvek bio o tome, a nikada samo da se pređe i da se za****. Normal je prelak, prava igra je na Hell-u (sa opremom odgovarajućom za taj nivo težine) i na Inferno, normal je lakše od bilo kog diabla do sada, kao i nightmare.

Ja se npr ne dokazujem niti ništa, samo želim eto, da igram jer mi je zabavno, i nije mi još uvek dosadno, prelazim igru 4. put. Da mi nije zadovoljstvo igrati ja bih odavno prestao, boli me šta drugi misle i sve ostalo.

Tek tada pocinje zabava :)

Daleko od toga, rewarding osećaj je do jaja kasnije, kada ti padaju ajtemi i ostale *******cije. Diablo je uvek bio o tome, a nikada samo da se pređe i da se za****. Normal je prelak, prava igra je na Hell-u (sa opremom odgovarajućom za taj nivo težine) i na Inferno, normal je lakše od bilo kog diabla do sada, kao i nightmare.

Ja se npr ne dokazujem niti ništa, samo želim eto, da igram jer mi je zabavno, i nije mi još uvek dosadno, prelazim igru 4. put. Da mi nije zadovoljstvo igrati ja bih odavno prestao, boli me šta drugi misle i sve ostalo.

Upravo to. :) Prava igra pocinje na Hell i Inferno, igras sa par drugara, farmujete itd. pa padne neki extra item i onda ono, histerija :d I jos kad dodaju PvP i sve to.

Sa jednim ortakom je ok, sa 2 ortaka mobovi imaju x4 health-a a sa 3 imaju još više.

Nemoguće je igrati sa trojicom ukoliko dvojica nisu tenk a dvojica nisu ranged... Ali NEMOGUĆE JE! Evo malopre smo probali, ja monk, ortak Barbarian sa 60k health-a i 800+ resistance na sve, i 2 lika mage i ranger sa preko 30k dps-a (ortak i ja zajedno pravimo oko 60k kada smo blizu) ubija nas omanji boss kao da smo ništa... Ja imam resistance po 500 na sve, 30k health-a bacim ally, koristim mantre i ništa, kao vruć nož kroz buter prolaze kroz mene.

Treba ti realno oprema od par miliona da bi zaigrao drugi act. Ne smem ni da pomislim kako je na trećem i četvrtom.

E kada zlatni ima 8miliona health-a, reflect damage, immunity i ostala ******! MA DAJ!

Vrh Dno