Konacno juce zavrsio Nightmare tezinu, krenuo sam Hell lvl 52 monk. Obicni mobovi su boza, al elite ako im se ubode ubitacan kombo znaju da seju smrt samo tako, plasim se kako ce biti na Infernu![]()
Dobro je da se barem moze farmovati prvi act u Infernu. Da se nabace neki dobri itemi tu, pa da se nastavlja dalje.Nemoj ni da pomišljaš kako može da bude....
Hell act 4 i Inferno act 1 nema toliko velike razlike u težini, ali ACT II i ACT I, SMRT!!! Pokušali smo dvojica, trojica, nema šanse da se preživi duže od 5min u igri... A daleko od toga da su nam likovi loši, da imaju mali DPS ili da imaju malo Health-a, čak je jedan lik nabio resistance do 800 (ja imam jedva 200 i kusur) i ubijaju ga kao ništa....
Min ti treba 2-3mil zlatnika da bi se opremio za inferno ako planiraš da se boriš i nerviraš dok ne obrneš igru. Inače ovi naši likovi, hell, bilo koji act, sečemo kao ništa, niko nam ništa ne može, čak smo izdobijali achievements za brzo ubijanje boss-ova..
Pa, ima smisla, zato sto square gemovi mogu da ti dropuju na vecim tezinama. I sad, ako hoces da ih prodas na aukciji, naravno da ces da stavis manju cenu od one za craft.To mi je glupo, al kontam da ce se normalizovati kasnije cene. Nema logike da mene u igri skuplje izadje crafting gema nego da ga neko prodaje na AH lol
U sustini, car igre (kod normalnih igraca) prestaje sa normal tezinom, sve posle toga vise nije zanimljivo nego je dokazivanje.
Vec odavno mi se sve svodi da ubijam iste protivnika sa mnogo vecim health barom.
I gde je tu poenta, kada je sve isto , samo je vise izlizan levi i desni klik misa...
Tek tada pocinje zabavaU sustini, car igre (kod normalnih igraca) prestaje sa normal tezinom, sve posle toga vise nije zanimljivo nego je dokazivanje.
Vec odavno mi se sve svodi da ubijam iste protivnika sa mnogo vecim health barom.
I gde je tu poenta, kada je sve isto , samo je vise izlizan levi i desni klik misa...
Daleko od toga, rewarding osećaj je do jaja kasnije, kada ti padaju ajtemi i ostale *******cije. Diablo je uvek bio o tome, a nikada samo da se pređe i da se za****. Normal je prelak, prava igra je na Hell-u (sa opremom odgovarajućom za taj nivo težine) i na Inferno, normal je lakše od bilo kog diabla do sada, kao i nightmare.
Ja se npr ne dokazujem niti ništa, samo želim eto, da igram jer mi je zabavno, i nije mi još uvek dosadno, prelazim igru 4. put. Da mi nije zadovoljstvo igrati ja bih odavno prestao, boli me šta drugi misle i sve ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari