Inače, prešli prvi act na Inferno, žalili smo se da nam nije bilo teško, sada smo stigli u pustinju i jebu nas one muve što ispuštaju manje muve sa otrovom... ****no iritiraju, da njih nije svet bi bio lepši...
Verovatno zato sto si na nizem novou. Kad doguras do 50+, neces naci nista korisno za manje od 100k.upravo tako, ja se smorih kada sam video kakva oprema ima za sitne zlatnike da se kupi na AH
Verovatno zato sto si na nizem novou. Kad doguras do 50+, neces naci nista korisno za manje od 100k.
upravo tako, ja se smorih kada sam video kakva oprema ima za sitne zlatnike da se kupi na AH
Jeste u pravu si jedan je americki drugi evropski sve u redu sada. I da li mozemo da dobijemo ban ako u isto vreme on igra na evropskom a ja na americkom serveru?
Hvala za ovo prvo![]()
Verovatno zato sto si na nizem novou. Kad doguras do 50+, neces naci nista korisno za manje od 100k.
Mislim da se ovaj poster odnosi na RMAH ne na GAH![]()
Pih... zamalo da danas impulsivno kupim igru. Ispostavilo se da mi je falio 1 evro na računu, tako da ništa za sada od toga![]()
a i boli kažiprst od njihHehe, ovi tmurni dani bas dodatno prave zazubice za D3![]()
Skoro ista situacija. Ipak nisam na kraju.
Mada najvaljuju kisu sledecih nedelju dana. Nisam siguran da necu popustiti... :d
Moguće je, ali je Blizzard rekao da je moguće igrati 2 različite igre na nalogu, ali ne istu :s zbog toga meni ovo smrdi...
Prelazim ACT2 na nightmare sa S-om, i ginem uglavnom od pink maceva koji se vrte po podu.
Ono skida health da to nije normalno, jeste provalili?
Cek da vidis kako je na hell pa i inferno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari