Šta je novo?

Diablo 3

Sumnjam da cete dobiti ban; w3 smo ovako igrali godinama :D

Ne razumem kako je uopste moguce ulogovati se sa dva kompa na jedan nalog istovremeno?

Moguće je, ali je Blizzard rekao da je moguće igrati 2 različite igre na nalogu, ali ne istu :s zbog toga meni ovo smrdi...

Inače, prešli prvi act na Inferno, žalili smo se da nam nije bilo teško, sada smo stigli u pustinju i jebu nas one muve što ispuštaju manje muve sa otrovom... ****no iritiraju, da njih nije svet bi bio lepši...

Inače, prešli prvi act na Inferno, žalili smo se da nam nije bilo teško, sada smo stigli u pustinju i jebu nas one muve što ispuštaju manje muve sa otrovom... ****no iritiraju, da njih nije svet bi bio lepši...

o da, jedni od iritantnijih neprijatelja u celoj igri -_-

Verovatno zato sto si na nizem novou. Kad doguras do 50+, neces naci nista korisno za manje od 100k.

Pa i ne bas. Nakon 60 da, ali za 50+ mozes za 15-20k po komadu da pazaris opremu koja je skoro sigurno bolja od one koja ti je ispadala. Eventualno ces za oruzje dati nesto vise.

Ko je voljan da bleji na AHu, moze prilicno jeftino da kupi solidne iteme za sebe ili preprodaju.

Posle 60, slazem se da treba vise novca, mada mi trenutne cene nekih itema deluju preterano (5+mil). Doduse, na tom nivou 100k i nije neka para. :)

Pored AH, krafting je čisto gubljenje vremena.

Jeste u pravu si jedan je americki drugi evropski sve u redu sada. I da li mozemo da dobijemo ban ako u isto vreme on igra na evropskom a ja na americkom serveru?
Hvala za ovo prvo :D

Nikako ne mozete da dobijete ban..
Vec sam pisao na topicu da sam tako warcraft igrao 10 godina, kad su neki rekli : TO NEce moci ne moze dva na isti accaunt..

Neko mora i krafting da radi, da bi bio priliv itema u AH nije bas sve iz dropa.

Ja od sada pola itema prodajem a 2. polu salvage kad skupim dovoljno resursa odradim par itema koje mi trebaju ako ispadnu sa visokim statsima za 2. klase lepo stavim na AH. I onako na NH tezini max je 6 lvl za BS a vec sam stigao do pola 5 lvl-a.

Verovatno zato sto si na nizem novou. Kad doguras do 50+, neces naci nista korisno za manje od 100k.

pa kakve veze ima kada budem na 50+ padace vise love pa cu lako skupiti i 100k

Mislim da se ovaj poster odnosi na RMAH ne na GAH :)

da i ? :) i ovako je pomalo bezveze zamisli tek kada krene girovanje sa pravom lovom

a koliko skontah sva filozofija igranja tj razvoja lika je svedena na opremu, koju mozes da kupis na ovaj ili onaj nacin... pfff

naravno treba biti musko pa ne koristiti AH :p

PCG Diablo 3 Collectors Edition

cena @games 11.999 din
@comp.landgms "Pozovite"
(pozvao, nestalo mi je,nema najave...)

Hehe, ovi tmurni dani bas dodatno prave zazubice za D3 :D

Moguće je, ali je Blizzard rekao da je moguće igrati 2 različite igre na nalogu, ali ne istu :s zbog toga meni ovo smrdi...

Znaci moguce je igrati wow na jednom racunaru a na drugom d3 na istom nalogu?

Dungeoni su malo retardirano dizajnirani, vise vremena provedem setajuci se odnosno vracajuci se iz dead endova nego sto se fajtam.

Pa i nisu dizajnirani, već se generišu i svaki put su drugačiji.

Nego... jedno glupo pitanje. Gde mogu da nađem one guest pass-ove koje bi trebalo da sam dobio kada sam kupio igru?
Hoću da dam jednom drugaru i ubih se tražeći...

Dobijaju se samo ako si kupio retail. Na kartonchicima su odstampani.

Ahaaa...
*** :(

Nije nikada bio 8400 njegova cena je i u preorderu i kasnije u CL-u bila 8999

Prelazim ACT2 na nightmare sa S-om, i ginem uglavnom od pink maceva koji se vrte po podu.
Ono skida health da to nije normalno, jeste provalili?

Nazad
Vrh Dno