Šta je novo?

Diablo 3

Do 10og levela se budze blacksmith i jeweler. Prvo ti trebaju pages of blacksmithing (nightmare), posle tomes of blacksmithing (hell) , i na kraju oni tomes of secrets (inferno) .

Ipak sam otišao do banke da dodam siću koja je falila i sada se downloaduje igra :p
Damn you, Blizzard! :D

Ipak sam otišao do banke da dodam siću koja je falila i sada se downloaduje igra :p

hehhe :)
sad sedi i uzivaj

Nego, skoro sam poceo da igram, trentno sam sredina Act 2, normal.
Da li da budzim kovaca ?
Koliko sam cuo, oni se resetuju na lvl 1 svaki put kad krenete vecu tezinu, nihtmare, hell, itd.
Nisam pametan dal uopste da ulazem novac u njih. I to ne samo sad, nego da li ulagati i na nightmare, ili cekati inferno pa ih nabudziti.

I drugo pitanje, sta da radim sa rare itemima koji su jadni, recimo lvl 9 ili lvl 14.
Da li uopste gubiti vreme i stavljati ih na aukcije.
Verovatno mogu da ih prodam za 5 ili 10.000, ali sta ce mi ta sica. Farmanjem se lako zaradi par desetina hiljada.

Izgleda mi da igra tek krece na inferno :)

Dandy je napisao(la):

Pametno, neces se pokajati. ;)

Nego, skoro sam poceo da igram, trentno sam sredina Act 2, normal.
Da li da budzim kovaca ?
Koliko sam cuo, oni se resetuju na lvl 1 svaki put kad krenete vecu tezinu, nihtmare, hell, itd.
Nisam pametan dal uopste da ulazem novac u njih. I to ne samo sad, nego da li ulagati i na nightmare, ili cekati inferno pa ih nabudziti.

I drugo pitanje, sta da radim sa rare itemima koji su jadni, recimo lvl 9 ili lvl 14.
Da li uopste gubiti vreme i stavljati ih na aukcije.
Verovatno mogu da ih prodam za 5 ili 10.000, ali sta ce mi ta sica. Farmanjem se lako zaradi par desetina hiljada.

Izgleda mi da igra tek krece na inferno :)

ne moraš još da budžiš kovača, tek malo kasnije, kad ne budeš znao šta ćeš sa parama. ne resetuje se njihov lvl kada pređeš na veće težine

lol za rare iteme koje misliš da ćeš da uvaljaš za "siću" :) neće ti to niko kupiti čak ni za 1k, tako da bolje prodaj u gradu ili pokloni nekome kome treba. jer, koliko god ti neverovatno zvučalo, srećnik si ako item mnogo višeg levela nego taj prodaš na AH za 5-10k :d

@wavrinka promenom tezine, kao i promenom karaktera se ne gubi bilo kakav progres bs-a/jc-a, sto znaci da cekanjem inferna pravis sebi medvedju uslugu...
ja sam od samoga starta krenuo da ih upgradujem i full su mi za tezinu koju igram (presao nightmare).
usput, ako neces da se bakces sa AH, sto ja nisam radio prilikom prvog prelaza, znaju da budu hendi i da ti procnu fini itemi za sopstvene potrebe, ili eventualno za buduce altove/fallowere ili pak online prijatelje ;)
low lvl iteme ces tesko prodavati za 10k, mada ko zna... ja sam sve to razbijao za matse a golda sam imao ko blata (unapredio bs/jc, otvorio ceo stash, ali nisam pazario novi tab-100k), tako da ono sto je vredno cimanja na ah to su ili legendary itemi ili rare itemi sa stats kombinacijom vitality i nesto od str/inteli/dex i eventualno jos nesto preko, ostalo je samo gubljenje vremena, ili da se cimas za sumu od par k golda, sto ces nafarmati za 10min igranja.
inace normal sam zavrsio sa monkom lvl 32-3 (nisam siguran) obisao svaki kutak, i bilo je cini mi se 27h gejmpleja, 1300hp-a i smesnim dmg-om sa kojim sam u nightmare-u mogao samo da placem. cak sta vise smorio sam se kad sam u prvom aktu padao kao sveca... sve je to trajalo dok nisam resio da krenem da se igram sa AH sad je druga pesma. nightmare presao za jedno 13-4h lvl 51-2. toliko od mene :p

Da budem iskren, mislim da je ce bs i jc biti prilicno beskorisni do Hell-a i Inferna. Kad sam zadnji put probao da napravim neki item, potrosio sam sve materijale i gomilu golda i nistam dobio nista korisno. Mnogo bolje stvari se mogu naci na AH za mnogo manje para.

moram da priznam da sam izneveri osamog sebe i kupio jednu sekiru na AH :(
ALI, sekirče je vrhunsko! DMG 36, VIT +107 i DEX 80 :)
sad Monk na lvl26 ima HP oko 3k i mizerni DMG 160.

e hvala ljudi :)
Jedan nas clan foruma (prepoznace se :) ) me istrolovao da se resetuje kovac pa sam bio u nedoumici.
Naravno, odavno sam naucio da istu stvar pitam na vise mesta :D

Korisno je budziti ga, evo vec na lvl 3 nudi mi da mi craftuje neke rare iteme, jace nego one koji su mi do sad ispadali.

moram da priznam da sam izneveri osamog sebe i kupio jednu sekiru na AH :(
ALI, sekirče je vrhunsko! DMG 36, VIT +107 i DEX 80 :)
sad Monk na lvl26 ima HP oko 3k i mizerni DMG 160.

uf, VIT + 107, odlican item.
Koliko si ga platio ?

@nightbringer, ne treba ti vitality na normalu/prva 2 acta nightmare-a, gledaj da boostujes dmg da ih sto lakse pregazis. Posle povecavaj VIT.

e hvala ljudi :)
Jedan nas clan foruma (prepoznace se :) ) me istrolovao da se resetuje kovac pa sam bio u nedoumici.

za**** sam se

yao-ming-meme.jpg

@nightbringer, ne treba ti vitality na normalu/prva 2 acta nightmare-a, gledaj da boostujes dmg da ih sto lakse pregazis. Posle povecavaj VIT.
ma i ovako je previše lako. Monku je svaki skill AoE, tako da nemam nikakvih problema. one male mobove koljem sa 2 udarca. milslim da mi je do sada rekord 8 mobova jednim udarcem :)
a ovo sekirče nisam mogao da ispustim, posebno što sam ga platio 8k :) sad tražim neko sam što većim DEX.
BTW, na AH ima odličnog oružja za 5-7k, sa nekih +60 DEX i +60 VIT.

Poslednja izmena:
Bar 3 puta dnevno me server diskonektuje bez razloga, jel to tako i kod Vas?

Gde si kupio CE i koliko para? :)

games, poslednji :/ samo 2 komata je bilo. stavio sam karticu da se ne vidi cena. ali je bio papren. 12000 din

Cekaj, mesecima pre izlaska igre si hejtovao non stop kako ti ne pada na pamet da das 50 evra za igru i da ces cekati dok ne padne na 20 evra pa ces je tad mozda kupiti , i onda das 100+ evra za CE o.0

Cekaj, mesecima pre izlaska igre si hejtovao non stop kako ti ne pada na pamet da das 50 evra za igru i da ces cekati dok ne padne na 20 evra pa ces je tad mozda kupiti , i onda das 100+ evra za CE o.0

Od trola do kolektora. :D

Mene za sada samo jednom sever DC-ovao, i imao sam dosta sesija igranja po 4 sata+. Na kakvim to bre netovima igrate?

Poslednja izmena:
ni ja ne mogu da se pozalim na random dc i visoki ping... nisam igrao nesto puno, al opet 40+ sati nije ni malo, jednom me uhvatio server reset, i to je bila ona jebada sa loginom za vikend, sto sam se logoutovao a ispostavilo se da je moglo da se igra samo je bio problem sa loginom, ovo ostalo mi je uvek radilo ok ili kad je lagovalo/pucalo bilo do mog uploada (torrent) ili mi zabode ruter, sto mi se desi jednom u lupam 20 dana, ostalo mi je sve radilo ok i bez lagovshtine...

Ja sam na kraju 1. Acta na Nightmare tezini, dakle po drugi put prelazim igru i do sada me nijednom nije izbacio.

Igram na ADSL 16/1mbps
Pored cestih DC-a, ima i laga.. a nista mi ne radi u pozadini pa da vuce.

Nazad
Vrh Dno