ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Do 10og levela se budze blacksmith i jeweler. Prvo ti trebaju pages of blacksmithing (nightmare), posle tomes of blacksmithing (hell) , i na kraju oni tomes of secrets (inferno) .
Ipak sam otišao do banke da dodam siću koja je falila i sada se downloaduje igra
Damn you, Blizzard!![]()
Dandy je napisao(la):Ipak sam otišao do banke da dodam siću koja je falila i sada se downloaduje igra
Damn you, Blizzard!![]()
Nego, skoro sam poceo da igram, trentno sam sredina Act 2, normal.
Da li da budzim kovaca ?
Koliko sam cuo, oni se resetuju na lvl 1 svaki put kad krenete vecu tezinu, nihtmare, hell, itd.
Nisam pametan dal uopste da ulazem novac u njih. I to ne samo sad, nego da li ulagati i na nightmare, ili cekati inferno pa ih nabudziti.
I drugo pitanje, sta da radim sa rare itemima koji su jadni, recimo lvl 9 ili lvl 14.
Da li uopste gubiti vreme i stavljati ih na aukcije.
Verovatno mogu da ih prodam za 5 ili 10.000, ali sta ce mi ta sica. Farmanjem se lako zaradi par desetina hiljada.
Izgleda mi da igra tek krece na inferno![]()
moram da priznam da sam izneveri osamog sebe i kupio jednu sekiru na AH
ALI, sekirče je vrhunsko! DMG 36, VIT +107 i DEX 80
sad Monk na lvl26 ima HP oko 3k i mizerni DMG 160.
e hvala ljudi
Jedan nas clan foruma (prepoznace se) me istrolovao da se resetuje kovac pa sam bio u nedoumici.
ma i ovako je previše lako. Monku je svaki skill AoE, tako da nemam nikakvih problema. one male mobove koljem sa 2 udarca. milslim da mi je do sada rekord 8 mobova jednim udarcem@nightbringer, ne treba ti vitality na normalu/prva 2 acta nightmare-a, gledaj da boostujes dmg da ih sto lakse pregazis. Posle povecavaj VIT.
Bar 3 puta dnevno me server diskonektuje bez razloga, jel to tako i kod Vas?
Odakle ti to?
games, poslednji :/ samo 2 komata je bilo. stavio sam karticu da se ne vidi cena. ali je bio papren. 12000 din
Cekaj, mesecima pre izlaska igre si hejtovao non stop kako ti ne pada na pamet da das 50 evra za igru i da ces cekati dok ne padne na 20 evra pa ces je tad mozda kupiti , i onda das 100+ evra za CE o.0
Bar 3 puta dnevno me server diskonektuje bez razloga, jel to tako i kod Vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari