Šta je novo?

Diablo 3

Ah...Presao sam starter edition..Sad se ceka lek...

Za ovu bolest nema leka. ;) Ako ti se vec igra D3, bolje pocni da stedis, jer ces sigurno pre ustedeti dovoljno novca da kupis igru, nego sto ce se lek pojaviti (ako se ikad i pojavi).

Au bre sad me izbacilo iz igre i ne mogu da udjem. Servers are busy -.-

Au, a taman sam se spremio da igram :(

pa ono iskreno ona lista je skroz ok

zasto ne kritikovati ?

evo seo sam konacno da odigram bar 3 sata posle duzeg vremena, i ladno me izbaci iz igre i sad error 37

sto se mene tice igra je solidna, ali ipak nije gritty dovoljno i pri tome ne mislim na paletu boja, blamaza sa serverima i dalje traje, nista osim AH nema novo (koji nije ni radio u fullu od kako je igra izasla, a sada ne radi uopste), plavi itemi jaci od zutih, mislim o cemu pricamo igra je daleko od idealnog

cudno ne pljujete d3 zato sto je najprodavanija igra, lako ste pljuvali cod

Pljuvanje ide kada se predje inferno tezina!:D

1337778909.jpg

Digli se serveri ali AH ne radi, nesto sredjuju.

*** dokle ce vise ova sra*a sa serverima trajati?!

Kao prvo ne hejtujem samo je drugi grad prakticno nemoguc za mele klasu solo

Ladno smanjise SS kod DHa na jednu sekundu :zgran:
Umesto da pojacaju skilove kod varvarina oni resili da oslabljuju druge :wall: *** da ne poverujes

ne znam sta se cudite uopste sa tim fejlovima "blizzarda" koji se ticu nerfova, servera, igre uopste za sada...
glavni likovi zaduzeni za igru su likovi koji su pravili (company of heroes, warhammer, dragon age 1, WoW Npc-eve, impossible creatures(?!) itd) trebace im vremena dok se snadju i osposobe igru kako treba..

Мислим да циљ није био смех, већ чисто поређење.

Ne koristim ni ja, ali je navodno jedino sa SSom moglo da se igra u Infernu. Koliko cujem, na Infernu su svi na**bali, a evo sta Blizzard ima da kaze:

"Blizzard, did you even test inferno?"

We did, we just couldn't beat it. Which is fine. :)

au ***

Izvini ali ja vecu glupost nisam cuo u zivotu :D
Ako nista drugo barem cu se lepo uspavati uz slatki osmeh :)

Ja bih se bar na neko vreme sklonio od igre za svak slucaj (bar dok je ne nabavim):D

Pih... zamalo da danas impulsivno kupim igru. Ispostavilo se da mi je falio 1 evro na računu, tako da ništa za sada od toga :p

Do kog lvl može da se budži kovač? Sada mi traži neke planove da bi se dalje levelovao, gde to da nađem? Nije loš, iskovao mi je neke dobre stvari.

Trenutno sam lvl 30 dh, act3 mapa na kojoj se nalazi prvo srce greha. Dmg mi je 415, ali hp mi je jako mali oko 1300 čini mi se.

Vrh Dno