Šta je novo?

Diablo 3

završio sam act II na lvl 25. bio sam siguran da sam preorao uzduž i popreko svaku mapu i zavuko se u svaku rupicu, a onda u Achievements vidim da postoji GOMILA event-a koje nisam odradio i BRDO pećina/tamnica u koje nisam ušao! o čemu se ovde radi???

Mapa se svaki put generiše i ima gomila sidequest-ova koji imaju određenu verovatnoću da se pojave ili ne pojave.
Blizzard i očekuje da će se igra prelaziti više puta.

Verovatno zavisi gde mu je bio zadnji checkpoint.Ako izađe iz igre na checkpointu,na kraju neke velike mape(koju je očistio),onda kada se vrati,učita mu poziciju na kraju te mape,ali kao neistražene.To je moje neko mišljenje.

Presao na normal, lv 34. Probao co-op na nighmare i ne svidja mi se. Mnogo jaci protivnici, likovi koji igraju samnom zabusavaju, pa ginem bezveze. AH ne posecujem i ne nameravam. Posto ste mi sad rekli da je to ravno cheat-u. Dobro se secam kako mi je cheat ubio draz u Diablo 2. Igra ce mi biti zabavna jedino ako sve ja sam dobijem. Niakako drugacije. Evo malopre mi pade gold bow item. Sa soketom. Znaci ubija koliko je jak.

završio sam act II na lvl 25. bio sam siguran da sam preorao uzduž i popreko svaku mapu i zavuko se u svaku rupicu, a onda u Achievements vidim da postoji GOMILA event-a koje nisam odradio i BRDO pećina/tamnica u koje nisam ušao! o čemu se ovde radi???

I ja upravo završio act 2 na 25lvl, isto maksimalno detaljno sam igrao :)

Ja prelazim treci put, hell lvl 51 monk. Ni malo mi nije dosadno ili repetitivno. Imam osecaj da sam potrosio preko 200k zlatnika na crafting

Presao na normal, lv 34. Probao co-op na nighmare i ne svidja mi se. Mnogo jaci protivnici, likovi koji igraju samnom zabusavaju, pa ginem bezveze. AH ne posecujem i ne nameravam. Posto ste mi sad rekli da je to ravno cheat-u. Dobro se secam kako mi je cheat ubio draz u Diablo 2. Igra ce mi biti zabavna jedino ako sve ja sam dobijem. Niakako drugacije. Evo malopre mi pade gold bow item. Sa soketom. Znaci ubija koliko je jak.
Ljudi koji ne koriste AH ce jako tesko preci i Hell(Inferno da ne pominjem). Jednostavno, i u startu je mala sansa za drop rare itemova, a kad se tome dodaju random statistike, minimalna je sansa da ti ispadne bas onakav item kakav ti treba. Dok, sa druge strane, imas na stotine takvih itemova u AH. Igra je jednostavno tako zamisljena, i nemoj se zavaravati da si nesto mnogo posten ako je ne koristitis, samo sebi otezavas zivot.

+1

Nemoguce je hell preci (pa i prvi act) sa dropovanim ajtemima.

Inace kada smo kod rare ajtema. Na nightmare-u sam nasao ukupno 5 rare ajtema i to neki krs... Uzas. Ni jedan legendary imam oko 40h gameplay-a

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ako je bilo, ali zasluzuje da se okaci XD
Izgleda da blizz prati balkanske mitove hehehe
Screenshot000.jpg

I šta sada da radim kada serveri neće raditi 6 sati? A ne spava mi se...

Kako ste igrali diablo 2? Tamo nije bilo ah, nego ste gulili bosove do besvesti da bi vam ispao dobar item.

Tamo su padali bolji ajtemi, nisam morao da pređem ceo najtmer a da dobijem 5 rare itema od toga 3 shielda, i svaki ajtem je jedno 5-10 lvla ispod mog, MISLIM DAJ... Kada bi igra bacala normalne dropove kao u kecu i dvojci nikada ne bih koristio AH. Sada šta je tu je. Ovo pričam ja koji je prešao diablo 1 i 2 bezbroj puta.

Poslednja izmena:
Mi jos uvek igramo prvi act :) u co-opu . Ja ne mogu da odvojim vise od 2 sata dnevno, pa moja devojka igra to smo vec presli ali sa drugim likom pa se onda opet nadjemo na istom mestu :) Inace, za sada je igra odlicna. Daleko sadrzajnija od D2. Kad se setim one pustinje i mocvare u D2 i kako sam smogao snage da ih predjem... Ako stoji da su ovde ubacivali dodatne pod-nivoe u tamnicama, setite se tek kako je bilo u D2.

Ja nisam toliko opsednut plenom, vec pricom, klanicom i predelima koji su zaista mastovito odradjeni za ovakav tip igre. Najveci gust mi je da sa Monkom uletim u neku guzvu i bacim nekoliko magija/skilova/udaraca... Ne volim da igram sa ranged likovima. Posle cu igrati sa Barbarianom.

Ako je igra tako zamisljena onda mozda necu ni da igram ako vidim da ne ide. Trgovinom se ne bavim, igru sam uzeo da se zabavljam, ako preraste u maltretiranje, necu ni da igram. A blizard moze lepo da se nosi. AH je za lenje. Kako je njima palo, tako ce i meni. Odakle oni prodaju ako ne pada? A i poenta je da se razmenjujete, al izgleda da je trgovina jedino sto ljudi razumeju danas. Plus sto ce najbolji predmeti da se prodaju za prave pare. Oni koji su potrebni za inferno.

Neki ljudi igraju samo za predmeta da bi mogli da prodaju, da zarade. Stvarno sramota na sta je gaming spao.

Mada, u D2 nisam mogao da predjem Hell upravo zbog nedostatka predmeta. Uglavnom ja igram sam i bez Ah, pa ce da vidimo.

Poslednja izmena:
Ja sam na kraju normala ispao ovca :d. Mislio da se pasivni skilovi ne mogu menjati kada se odaberu pa ih nisam ni birao, mislio sam da se drago kamenje ne moze vaditi iz socketa pa nisam nista socketovao - na kraju sam sa barbarianom presao normal sa samo 200 DPS i nesto preko 2000HP na kraju igre.

Trenutno sam lvl 44 barb i zavrsio act 2 na nightmare, i nije mi ispao ni jedan braon item tokom vec 40ak sati igranja i retko koji rare item sa karakteristikama koje odgovaraju meni - katstrofa. Mom sestricu recimo ispadaju sve preterana oprema za barba a covek vodi DH, njemu najvise mogu da zahvalim sto ima 20k HP na 44 nivou.

Inace kraftovanje gemova nema nikakvog smilsla pored AH. Cena pravljenje radiant rubina od sice koja se skupi kosta daleko vise od square rubina na AH. Za ostale gemove se moze kupiti i nekoliko tearova iznad kraftovanog za iste pare.

Poslednja izmena:
Ne bi bilo loše da neko napravi AH aplikaciju za Android. Bar nešto da radimo dok smo na poslu. :D

Ja sam normal presao mozda sa 150 dps :) uglavnom sam iteme furao sa za bolji magic find. Za sad 3 legendery itema i brdo zutih. Na normalu sam dobijao i od bossova zute ali na nightmare 0 zutih od bossova ali zato gomila itema od obicnih cudovista. I ceo nightmare sam presao sa dosta dobrim magic findom. Kreno sam hell i za sad mi dosta dobro ide :)

Legendary iteme koje sam dobijao su uglavnom -10 -15 levela tako da mi nista ne znace...

Ako je igra tako zamisljena onda mozda necu ni da igram ako vidim da ne ide. Trgovinom se ne bavim, igru sam uzeo da se zabavljam, ako preraste u maltretiranje, necu ni da igram. A blizard moze lepo da se nosi. AH je za lenje. Kako je njima palo, tako ce i meni. Odakle oni prodaju ako ne pada? A i poenta je da se razmenjujete, al izgleda da je trgovina jedino sto ljudi razumeju danas. Plus sto ce najbolji predmeti da se prodaju za prave pare. Oni koji su potrebni za inferno.

Moje iskustvo za sada (poslednji Act Nightmare-a, igram lagano) je da problem nije samo sto rare itemi slabo ispadaju, vec da su uz to ogromne razlike u kvalitetu izmedju itema istog nivoa, a da ne pominjem da je sve sto mi ispada za nizi nivo od mog. Jedan dobar rare item moze da napravi bas veliku razliku u jacini lika.

Kada se uzme u obzir raznovrsnost rare itema, kupovina na AH je visestruko efikasnija od dropova, jednostavno osvezis svoju opremu sa vremena na vreme na AH i teras.

Da sam paranoican, pomislio bih da su namerno tako napravili da bi ljudi koristili AH...

Poslednja izmena:
Koji sam ja ******, ne mogu da verujem. Juce startujem igru, dodjem do SK-a, i jos malo dalje, izadjem iz igre i tel kada sam drugi put usao pogledam da mi je region Americki. Sada ne mogu da nastavim da igram na EU serverima, a latency na americkim je oko 300. Da li cu uopste moci da igram COOP sa ljudima koji igraju na EU serverima?

Koji sam ja ******, ne mogu da verujem. Juce startujem igru, dodjem do SK-a, i jos malo dalje, izadjem iz igre i tel kada sam drugi put usao pogledam da mi je region Americki. Sada ne mogu da nastavim da igram na EU serverima, a latency na americkim je oko 300. Da li cu uopste moci da igram COOP sa ljudima koji igraju na EU serverima?

Ne brini se, i na EU serverima ti je ping takav. Što se tiče mešanja US i EU heroja, to nije moguće. Moraćeš kreirati lika na EU regionu i krenuti ispočetka.

Neki ljudi igraju samo za predmeta da bi mogli da prodaju, da zarade. Stvarno sramota na sta je gaming spao.

Mada, u D2 nisam mogao da predjem Hell upravo zbog nedostatka predmeta. Uglavnom ja igram sam i bez Ah, pa ce da vidimo.

Slično razmišljamo. Ni ja ne planiram da kupujem iteme na AH već se nadam dobrom dropu. Trenutno igram sa varvarinom i dogurao sam do 42 lvl na NM težini. Kripovi me ne ubijaju tako lako, gear se sasvim solidan u dropu može dobiti. AH koristim za prodaju viška itema i to je to. Gold ulažem u artisane, stash i naravno popravku gear-a. Inače, sećam se Diabla 2 i kada sam moram igrati Nightmare po 10-15 puta ne bih li skupio dovoljno HP-a i dobar gear da bih krenuo Hell igrati. To je meni draž Diabla, neizvesnost šta će ti neki krip ispustiti kada ga ubiješ. Ovako ako kupujem šta hoću na AH i eventualno pređem Inferno težinu, šta onda?

Ja u pocetku nisam hteo da koristim AH, ali sam onda shvatio koliko tamo ima boljih stvari od onoga sto nosim, za male pare.

Kao primer, 51. sam level i juce sam za 15k kupio novo oruzje koje mi je povecalo damage bukvalno tri puta.

Ne volim AH ni ja, ali ne volim ni da se patim na NM kada nista specijalno ne ispada...

Ja sam normal presao mozda sa 150 dps uglavnom sam iteme furao sa za bolji magic find. Za sad 3 legendery itema i brdo zutih. Na normalu sam dobijao i od bossova zute ali na nightmare 0 zutih od bossova ali zato gomila itema od obicnih cudovista. I ceo nightmare sam presao sa dosta dobrim magic findom. Kreno sam hell i za sad mi dosta dobro ide

Legendary iteme koje sam dobijao su uglavnom -10 -15 levela tako da mi nista ne znace...

Itemi se farmaju iskljucivo na rare monsterima. Neznam odakle ti to za bosseve.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno