Šta je novo?

Diablo 3

Graficki jeste, ali nisam mislio samo na to. Dosta je teska kad se uporedi sa novim igrama. Sve igre iz tog perioda su teske i kompleksne. A to moze da bude i veoma dobro. Izvinjavam se na upotrebi reci "zastarela". :)

I fallout 2 je zastareo ako bolje pogledas. Tesko da ce neki mladji igrac imati zivaca da ga igra. Sto ne znaci da je igra losa.

I nemoj da diskutujemo o tome vise u ovoj temi. Napravi novu temu ako te zanima planescape torment.

Ima 2 pitanja :) Cemu sluzi oruzje kod Witch Doctora kada ga ne koristi, i sta ovo tacno znaci npr. jedna od magija. Throw a jar with 4 spiders that attack nearby enemies for 16% weapon damage as Physical before dying. Da li mozda znaci da pauci imaju damage 16% od oruzja koje nosim u ruci ili nesto drugo ?

^Upravo tako, oruzje se uzima kako osnov za damage racunanje. Sto bolje oruzje, pauci jace grizu :)

Da li je ovo dozvoljeno, ili je exploit?

Meni su danas obavestili iz diablo.rs (Komparator ili kako vec) da CE izdanje salju 14.5! :)

Da li se isplati preko games-a preorder-ovati D3 za 5.400? :D

ovaj klip je prestar mislim da to vise ne radi!!! uostalom skeleton king je ojacan!!

Mene nervira sto ne mogu odma Nightmare da igram...

u beti moze samo normal level

Ja na normal gledam kao "story" mod. Tu cu lagano da degustiram pricu, a onda na nightmare krece ozbiljno igranje.

Zabava kreće posle normal težine

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

normal je za singleplayer, kasnije nightmare sa drustvom :)

Uf zestoko sam se navikao na Dark3D mod. Posle malo igranja sa njim, default boje bas izgledaju smesno.

Da li se vama čini da su barbarian i wizard malo jači od ostalih?

Po meni je Demon Hunter najvise overpowerd klasa. Kad dobijes rafalnu paljbu imas osecaj da igras sa Rambom. :)

Da, internet konekcija je non stop potrebna.

Evo da i ja napisem utiske...

Igra je SVE ono sto sam i ocekivao. Apsolutno brilijantna! Jedva cekam 15.05.

S.King mi malopre u prvom run-u sa Barb-om dao 3 rare-a. 2 predobra barbarianska scikle-a [oba 16+ dmg] i jedan odlican wizarski staff.

svaki put kad izadje novi video ja kazem kako cu sa tim herojem da igram :)

na kraju cu da uradim random number i tako izaberem... koliko sam do sada video svaki je dobar, jedino mi malo dosadno sa barbarianom

Meni sad ovaj Witch Doc. izgleda zanimljiv, mada ipak cu igrati sa Monk ili Wizardom.

Vrh Dno