Šta je novo?

Diablo 3

Pih , radim do 22 , steta da ne probam :/

Ako kojim slucajem bude radilo, da mi serujes da pregazim jednom. Jel me imas ti u friends ? ixinho mi je nick

Nema vise. Reset servera ja sve sredio. Samo moze da se gleda na youtubeu.

P.S. Nista danas od release date-a (nista novo). Sledeci ponedeljak je rezervisan za MoP, tako da pre 26.03. ne mozemo ni da sanjamo da ce objaviti... I to je uz sve ono 9/10 po blizini objave i onog tweeta "Counting the DAYS"... Ja bi rekao da su ovi iz Bliza mega trolovi.

naravno da nije tajna :) blizz.rs ja mislim, preko njih da sam dobio :) posto ne pise nista konkretno sem da sam dobio preko oficijalnog fansajta :) a danas su oni delili tako da... :)

Sad sam malo igrao sa ovim grafickim modom i moram da priznam da sam bio slep za onu plavicastu boju D3, probao sam Hardcore verziju moda koja je bas siva i tamna, posle Stronger effect koje je dobar, igra izlgeda blize D1 i D2 po koloritu. (obe verzije sa Sharpen efektrom)
Naravno ovakvi full screen efekti imaju i manu ,recimo plavi text na itemima izlgeda cudno, crvena boja izgleda vise kao neka siva trula visnja.

Svi koji imaju bete mogli bi da probaju ovaj mod, nije :D sve izgubljeno u wow stilu ima bar nekog spasa.

Poslednja izmena:
Jutros pre posla udjem malo u betu , da odigram jedan brzinski hc run i u katedrali spazim elite moba sa nazivom "Drekavac" :D i ko za baksus mi fraps nesto ubagovao pa ne uradih sreenshot na vreme ..

Pominjao je neko Drekavca na prethodnim stranama. Što ne koristiš print screen za srceenshot-ove? To je default komanda u D3. Screen-ovi se pakuju u jpeg formatu u My Documents folder.

prvi put kad sam ustekao acc, nisam imao prijatelja u listi (niti sam se nesto trudio da nalazim, vec sam bio fokusiran ka solazi), dok evo danas na svom accu odigrah malo coop i ono sto sam primetio u odnosu na prvi put kada sam igrao, je da ima dosta novog kontenta, dosta izmena, i na moje iznenadjenje taj coop bas dobro deluje... pre mi nije bio interesantan, kontao sam da cu sam da se igram i tek tamo kad obrnem igru da uhvati sa nekim cisto kao ajde... dok sad se stvari menjaju :D bice ovo haos rekao bih :)
btw prvi put sam igrao dh-a, dok sam sada kreirao monka cisto da overim i njega, i bas mi se dopao... ne znam kolko su izmenili dh-a al moracu i njemu da dam shansu :D sve u svemu obecava igra ;)

***, koristim fraps godinama i radim ss na shortcut koji sam ja postavio i tako se navikao, al se ponekad desi da se fraps iskljuci sam od sebe i ne primetim uopste... nema veze, znaci jos neko je primetio , nisam lud :D Mada sad bas vrtim unazad, nigde ne mogu da nadjem ko je spominjao...

[YOUTUBE]eRQzo1HizXM&feature[/YOUTUBE]

Ocekujem da ce D3 biti pod duzini bar duplo veci od D2 , i da ce imati bar isto toliko vise razlicitih neprijatelja i bosova ... ako se budem secao sta sam na pocetku ubijao kad zavrsim igru onda sta su li kog DJAVOLA radili.

ovaj diablo sada ima i rocket launchere, lasere, minigun ... lol

Znaci igras ne Hell tezini, aktiviras Arcane power i koljes dok ne pokvaris misa :D

Tako bi bilo nekad, ali dovoljno je da drzis shift + klik i samo przis :D

Isti fazon u DH sa Rapid Fire, samo ode brzo Discipline

EDIT: Aaaaa kad ce realese date, danas sam za vreme popodnevne dremke (vrlo retko je praktikujem) sanjao da sam gledao live vide stream gde su ovi iz Blizz trebali da kazu datum izlaska D3, ali poceli su da smaraju sa klasama, skillovima, difficultijima ... i ja se smorio u snu i neko me probudio damn.

Kao sto se i predpostavlja u poslednje vreme, release date je poznat, samo sto nije jos objavljen:

How can you be "counting down the days" until release announce if you claim "[we]’ll know as soon as [you] know"? J'accuse!

Jay Wilson: You'll know as soon as I'm allowed to say. And no, I'm not allowed to say when that is.

Link na tweeter poruku

Sledeca 2 meseca cu ujutro po otvaranju ociju prvo pomisliti na izlazak D3, pa tek onda na posao i porodicu.
A po izlasku...nema me, gasim telefone, spustam roletne!

Pf ja 18. idem da šetam evropom na 2 nedelje :(. Nije kao da mi se sviđa, ali bih ga igrao, ono, kao.

A inače, Blizzard-ov newsletter svim sajtovima u subjectu je glasio samo. Diablo III 15. May

:D kao šta više reći, koju poruku poslati? Uobraženi postali mnogo :)

123xh90.jpg

Ne bih se bunio da su smanjili cenu digitalne verzije sad dok traju preorderi...

Ne pada im na pamet :) ono, not even remotely :D. Zbog toga je annual pass dobra opcija, ako imaš nekog ko hoće da igra wow naravno.

Ne spada mi osmeh s lica, kako lepa i iznenadna vest tek sto sam stigao na posao :D
Taman 2 meseca je korektan period za cekanje, a i imaju vremena da srede jos sta treba :)

imamo dva meseca da ustekamo 60€ :)

Btw., dobih beta invite bas kad je i announcement bio, tako da proverite B.net racune.

Nazad
Vrh Dno