Šta je novo?

Diablo 3

ovo se znalo jos od Blizzcona 2010, znaci ne 2011 vec 2010.
ko je gledao zna da su rekli "Zelimo da izbacimo D3 za konzole, ako uspemo da ispeglamo igru za nacin kontrole preko djojpeda izbacicemo je".
Onda su tokom prosle godine javno izbacili oglas da zaposljavaju ljude koji rade igre za konzole

i sta me uopste briga, neka i izadje, zar nije i stari Diablo mogao da se igra na playstationu koliko se secam ?
Sta samo zvocate ko usrane babe

Diablo 1 je bio i na konzoli.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Late last night Bashiok answered questions on Twitter for a little over an hour! A good deal of these questions are things we already know but we were able to get a little bit of new information. Here is a quick rundown on some of the key points.

The Rune system appears to be finished
We should see the new skill system in an upcoming beta patch
We will see a some class balance in this patch
We should expect to get another Jay Wilson article "Soon" with information about the rest of the changes
There will not be a voice chat built into Diablo 3
Halls of the dead (for hardcore characters) did not make it in, its on their "to do list"
There will most likley not be any pre-order bonus from blizzard
Guild features will come after release at some point
They plan to update and support Diablo 3 for a long time into the future
They like to keep the level with the content, this means we might see level increases with expansions
You should be able to understand the story, even if you have not played D1 or D2
The graphics in the beta are AS IS for retail (AKA no "ultra mode")

Mogli bi stvarno da vidimo vise te rune u beti, vrte praznu slamu poslednjih nekoliko patcheva...

Inace preorderovah danas digital edition na g2play.net , jeijej :)

zaista ni meni nije jasno, mislim mogu a se nadju fizicke verzija za 40e sa sve dostavom.
Ja sam moju narucio za 35

Ixinho ne bacaj mukom zaradjene pare :D

Poslednja izmena:
Očigledno da ih neko iz "vrha" pritiska da što pre izdaju igru.

Po onome što piše u citatu igra nije gotova u Blizzardovskom smislu. Četiri godine je prave, mi čekamo 12 godina a oni još nisu sve završili...

:Klanjanje

Očigledno da ih neko iz "vrha" pritiska da što pre izdaju igru.

Po onome što piše u citatu igra nije gotova u Blizzardovskom smislu. Četiri godine je prave, mi čekamo 12 godina a oni još nisu sve završili...

Ne moze njih niko da pritiska i da im odredjuje kada ce im izaci igra. Oni su sami sebi gazde, bez obzira sto su u sastavu Activisiona i kada oni kazu da je gotovo i spremno za distribuciju tada ce izaci (ovo pravilo bi isto vazilo i da su usli u kolo sa EA ili bilo kim drugim).

Ajde da vidimo kome bi kad odgovaralo da se igra, pa da pravimo raspored vec sad :) U sustini mi je nalog slobodan u proseku po 10,15 sati svakog dana...

Hteo bi i ja da probam, do sada nisam imao nesto vremena... ali nece skoditi par sati.

Veceras od 23:15-30 igra zokocx

Pre toga se javio Shimec, cekam njegovu potvrdu, ako ne bude mogao, moze neko drugi da uskoci, ako ne , onda javljajte za sutra i prekosutra kako kome odgovara.

Evo i ja se javljam ako moze, odgovaralo bi mi za subotu ujutru pa do predvece :)

Poslednja izmena:
Javilo se dosta starijih clanova, moram videti kako sve da uklopim, jer ce mi verovatno u nedelju biti iznajmljen nalog.

@exe, mnogo je to vremena, mora da se podeli na manje zbog broja clanova ;)

Mislio sam na termin kad sam slobodan :) Obicno od jutra pa do predvece sam tako slobodan pa ako mozes uzmi me u obzir :)

Moze ponedeljak prepodne, ili utorak popodne :) Dogovoricemo se, posalji mi poruku u nedelju uvece.

edit : mala promena, user zokocx je dobio sada nalog na igranje, veceras ce biti iznajmljen strancima.

Poslednja izmena:
Ne moze njih niko da pritiska i da im odredjuje kada ce im izaci igra. Oni su sami sebi gazde, bez obzira sto su u sastavu Activisiona i kada oni kazu da je gotovo i spremno za distribuciju tada ce izaci (ovo pravilo bi isto vazilo i da su usli u kolo sa EA ili bilo kim drugim).

Upravo obrnuto, iako prave jedne od najboljih igara, oni itekako odgovaraju ljudima na visem nivou tj. Vivendi-ju tj. bilo ko ih poseduje sada/ce ih posedovati. Zato se Blizzard North i raspao, Vivendi je naredio da se otpuste radnici, iako Blizzardu je to bilo nesto najgore sto su ucinili. Zato je i Diablo 3 bio otkazan davne 2003.-e, zbog toga se morao praviti potpuno novi engine kad su konacno odlucili da nastave sa projektom. To njihovo "game will be released when it's done" radi do neke mere.

Upravo je u toku Activision Blizzard shareholders sastanak.

The company’s first quarter 2012 outlook does not incorporate a new release from Blizzard Entertainment, but its calendar year 2012 outlook anticipates two releases from Blizzard Entertainment.

Ono cega smo se i bojali, ostvarilo se. Pre leta D3 necemo igrati...

Nazad
Vrh Dno