Šta je novo?

Diablo 3

Nego evo jos jedan offtopic: htedoh da PM-ujem Ixinho-a u vezi D3 bete i vidim da je banovan...jel zna neko mozda razlog?
I ako mi neko moze proslediti neki kontakt za exforumasa...

PS. ekstremno smarate sa temom piratizovan vs legalan (softver).. svako ima neko svoje misljenje i nek se drzi toga. Niko nece ovde nikoga "preobraziti" :p

Ja sam prvi borac protiv piraterije,ali nesto sto kosta 50 eura jednostavno nisam u mogucnosti da kupim,ma koliko ja to zeleo!Naravno da treba podrzati te ljude,ali kao sto kaze G@W nece oni propasti jos narednih 20 godina!Ova ponuda za vreme praznika je bila ekstra,snizenja na sve strane i pristupacne svakom!Ako se Diablo bude mogao naci do 3000,ja sam prvi na spisku koji ce ga pazariti!
Stvarno smo preterali sa ovom raspravom nevezanom za temu,ali shvatam da svako ima potrebu da napise ono sto misli!

^
Gde to ima?

Pa o tome vec vredi razmisljati i to jos hard case varijanta!Hvala.

Promene su bezveze...

Pogotovo ne valja što su izbacili Nephalem Cube, sada će Blacksmith da izgleda kao u svakom MMORPGu sa milion ljudi oko njega koji rade salvage...

Kako milion kad max je ako sam ja dobro procitao 8 (ili 16) igraca po partiji :D Nije ovo MMORPG gde su svi strpani u jedan svet, a nije ni na fazon Guild Wars-a gde postoji hubovi pa se pravi party pa se jurca sa tim drustvom po otvorenom svetu.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nisu ovo promeno ovo je back too the roots, isprobavaju stari sistem sa minimalnim izmenama.
A bas mi taj Mystic artisan mi je izgledao neki sistem, koji ce i grind obicnih item da ucini isplativim, a ne sad da se ceka drop u nedogled drop za neki item, mogao je lepo da se uzme neki slabiji a da se daljim salvageom itema unapredi.
Ispravite me ako gresim, jer nisam video kako beta izgleda, ako sta tacno funkcioni.

Ko je ono rekao ovde na forumu ma 100% ce biti u Februaru tako su rekli na Best Buy-u :)
Ne bi mi smetalo da cekam jos 6 meseci ako ce da odrade sve kako treba, da budem iskren.

ja sam lepo rekao pre 10 strana da ce u junu da izadje :)

Ko ne ide na more bice tu kad igra izadje :)

Da nije praksa da beta ne traje duže od godinu dana ja bih rekao da neće još dve godine sudeći po broju verzije koji je jedva preko pola.

ja sam noob pa moram jedno glupo pitanje da postavim :)

kad budem igrao co-op, koliko je max broj igraca tu ?
ako ima 5 klasa verovatno je 5, ili gresim ?

ja sam noob pa moram jedno glupo pitanje da postavim :)

kad budem igrao co-op, koliko je max broj igraca tu ?
ako ima 5 klasa verovatno je 5, ili gresim ?

4 :-devil-:

P.S. bice ovo najduza BETA u istoriji igara !

Poslednja izmena:
A u D2 je duplo , sta skontali da je guzva u D3 sa tolko igraca, i da jadni demoni brzo ginu :D

Uzasne vesti... Toliko dugacak clanak, a Rune uopste nisu spomenuli... Ko sto je rekao Warvinka, igra pre leta nece izaci...

Ovo sve vec pocinje da mi lici na eksperiment nekog ludog naucnika koji 10 puta radi istu stvar iako je i prvi put imao rezultat. Sve ove promene koje su dosle sa beta patchom su gluposti. Sklonili su Mystica zato sto nije dodavao dovoljno raznolikosti u igri... Zasto? Zar nije bolje da je ostao takav kakav jeste, nego da su trosili vreme da je sklone... Sklonili su scrolove. Da li je to do sada bilo game - breaking? Sklonili su Nephalem Cube, a sad tu uslugu pruza Blacksmith? I sve ostale promene, u ovom tako vaznom claknu, su takve da nadjete milion ljudi i da ih pitate da izraze misljenje o tim promenama, pola bi bilo za, pola protiv. Ove stvari na koje oni uludo trose vreme se ispravljaju i menjaju game update-ima.

Kako je krenulo, ljudi ce uskoro da se okupe i da odu da zapale blizard i lincuju ceo razvojni tim D3. Za par sati na post Jay Wilsona je okaceno oko 1500 uglavnom negativnih komentara...

YfdJX.jpg

Pa realno to su pisali oni kojima se stariji sistem svideo. Mada preteruju idu na stari sablon sto im je isto kao da su uradili RMK diablo 2 sa minimalnim izmenama.... ako to cudo od igre ne bude imalo bar 10 puta veci svet od D2 onda su se samo igrali developera.

A i jak im bio feedback ,kad kolko mozda par hiljada ljudi ima betu, da su bar pustili vise ljudi, i prislili ih da urade anketu na kraju prelaza obavezno (ili recimo imas fora da je odlozis za sledeci prelaz, ali ako je ne odradis nemozes ponovo da udjes u svet igre).

Poslednja izmena:
I verovatno placas wow 12meseci:). To je annual pass. Nema sta drugo da bude:)

zasto bi neko prodavao annual pass, obzirom da ne postoji odvojeno placanje za 12 meseci i d3, wow mount, beta key..
Nego je ovo neka fora, da oni uzmu annual pass pa da ga nekim cudom rasture na te dve komponente, vreme valjaju zasebno, a d3 mounta i key za 3500, al opet mi nije jasno kako to rade...
Tako da ovde ima neka fora samo da provalimo koja je :D mada ako nije prevara i ne interesuje me, samo da sve prodje ok :D

Pa pazi. Mount + Pandaria beta access je garantovan SAMO i SAMO annual passom, znaci ne moze drugacije. Niti moze ta igra da se odvoji od acca.
Kako ja to kontam da uzmu prazan wow acc (ima ih na kilograme i nije bitno mislim koje ekspanzije nemas nego samo da placas pretplatu, i mozes da aktiviras annual pass gde dobijas ono sto se navodi) i onda kazu e evo imas D3 cim izadje. Dok kontam da cute da si 12 meseci obavezan da placas wow. Nema drugog objasnjenja :D

EDIT:
Sad videh jos stvari koje prodaju na stranici tipa za 1k dinara a kostaju mnogo vise. Jedino sto mi pada na pamet da su u dilu sa chinese gold farmerima pa da rade gold trade. A da su na acc zalepili raf gametime od 12 meseci i uzeli annual pass. Drugo mi nista ne pada na pamet.

Poslednja izmena:
znam ja sta je annual pass, al ne moze to niko drugi da ti proda sem blizzarda, sto znaci da ne postoji odvojeno d3, mount 12m sabskripsh etc... Ili je prevara, ili postoji neka fora da se to odvoji koju mi ne znamo... Jedino da ti naplate 3500din sto ce da ti obijasne kako da aktiviras A.P. al kontam da nije niko tolki bogalj da na to nasedne, tako da verovatno je neka shesta fora :D Svasta prodaju upola cene, mountovi su 20e, a petovi 10e, tako da sto se tog dela tice, vrlo moguce prica za te farmeme, al ovaj prvi deo price mi nije bas najjasniji :D

Da li ste se ikada zapitali kako to GM-ovi tolerisu krajnje nelegalno stackovanje first level leseva na sred Storminda i Orgrimara samo da bi se izreklamirao sajt koji prodaje gold? Ili mozda ogromne spam poruke preko trade chata koje rade istu stvar? Veoma jednostavno, Blizzardovi GM-ovi dobijaju odredjenu proviziju od prodatog golda, vremena i cega sve ne, a za uzvrat im dozvoljavaju krajnje napadno i nelegalno reklamiranje i prodaju. Prakticno 99% tih sajtova je provereno i znam mnoge ljude koji su kupovali gold preko njih. Odnedavno, (verovatno od kako je krenuo masivan exodus igraca iz WoW-a, a i pojava debele konkurencije), GM-ovi su se do te mere osilili da dozvoljavaju i prodaju RAF vremena, beta kljuceve pa cak i kompletnih igara po daleko manjim cenama od onih na oficijalnom sajtu. Pitanje je kada ce dozvoliti i prodaju itema, kao na privatnjacima... Dakle, ovo vec odavno nije pitanje mogucnosti, jer je krajnje ocigledno da se doticni "prodavci" ne bave hakovanjem, vec da su u dealu sa Blizz GM-ovima i gold farmerima, vec je pitanje koliko je onaj nas lik sa gornjeg linka proveren. :) 'Ajde neka se neko od vas aktivnih WoW-ovaca ispruzi za jedan mesec RAF vremena (zaista nije mnogo), pa ako je sve ok sa code-om i ako ne popijete 3-day ban u narednih 5 dana, javite se. :d

Nazad
Vrh Dno