ma nije poenta u tih 50eura sto cu da dam za diablo,nego se vodim primera iz wowa.igram wow preko 5 godina na orginalu i onda kad odem u igraonicu i vidim koliko jadno i osakaceno izgleda ****ni pirati wowa da mi se smuci zivot i da neko moze da igra to ******.a taj office i win o kome pricate,isto radi onom koji je platio 200eura za to kao i meni sto imam prvog krekovanog pirata sa torenta kog sam dohvatio.u tom je poenta da je blizard majstor u peglanju sa piraterojm dok microsoft i drugi puse.
edit:
i da za net i konekciju,mislim u normalnim evropskim zemljama i usa internet konekcija se podrazumeva u standardni deo zivota tako da je to zbog toga,a drugo sto mi zivimo u srbiji i da smo dobili adsl pre 3godine.
amin!
wow pirat igrao, i pored xy bugova, exploitova i sta vec sve ne. necu da gresim dusu, zezao sam se profi, jer je bilo 70% koje znam irl pa smo terali cirkus... elem odbijao sam original, jer mi je tad iz te perspektive (nisam imao stalan priliv novca) bilo suludo placati za igranje na mesencom nivou... malo pre izlaska cataklizme sam uhvatio neku akciju blizzardovu za neke male pare sve, a u to vreme sam vec bio zaposlen i nije mi problem da jednom u 2 meseca izdvojim 22-3e... kada sam poceo na retailu da igram, skontao sam da su to 2 potpuno razlicita sveta, i koliko je bolji original... nema laga, nema dropovanja servera, nema rollbackova, nema dnevnog farmanja icc-a po par puta (na retailu postoji lock, dok na nekim piratima i ne, tacnije na onom na kom sam ja igrao je bio poseban sistem sto se toga tice) itd, itd...
Sve u svemu, poenta je, da kolko god se trudili da hakuju, emuliraju i sta vec ne, retail i pirat su 2 razlicita univerzuma, dve razlicite igre...
Razumem ljude koji nece kupiti i koji ce igrati na piratu, i one koji ce uraditi suprotno, svako ima izbora... Onaj ko voli verovatno ce ispazariti, ili pak nece iz finansijskih razloga, jer nije u pitanju igra koja se igra cao lupam COD, instaliras, predjes, obrises, sto u sustini mozes i sa piratom, dok je sa D3 skruz druga prica, i drugo iskustvo igrati i online i original i sta sve vec nudi... Plus sto blizz stalno radi neke patcheve, hotfixeve, tako da po meni vredi... Nisam neki fan originala, i sve originale koje posedujem su blizzove igre, i GW koji je tu zalutao, i kojeg sam uzeo bas iz razloga sto nisam mogao da priustim u to vreme wow, vec sam trazio povoljniju alternativu, tako da D3 uzimam u CE varijanti jer znam da igra nece omanuti...
Sto se tice stalne konekcije, opet ista prica i isto kukanje... Igra nije namenjena zemljama treceg sveta, gde internet predstavlja luksuz, tako da ne znam sto vas cudi taj potez...