Šta je novo?

Diablo 3

:) Ok, ako se predomislis , feel free to pm :)

Onda je ostao jos samo Shimec, on ce javiti sutra/prekosutra :)

u kul ! znaci ja pikam 13-18 :) taman da predjem tog Skeletora :D
poslacu ti pm za user i sifru

diablo3bestbuy599px2.jpg

Edit: 25 dana 3 sata 16 minuta i 14 sekundi = 1. februar

Poslednja izmena:
@Ixinho thx na ustpunju acc-a ljudima!
@DariusIII sta 25 dana? o_O

Best Buy reklamira da će imati Diablo III prvog februara u 12:01 na stanju i da tada počinje prodaja.

Mislim da je i dalje najjeftinije sa dvd.co.uk , zbog odbijanja VATa. Napisao sam u nekom prethodnom postu ali mene izaslo 27 funti, tj 33eu :wave:

hvala, evo izaslo je 35evra ukupno sa dostavom :)

a i dalje nigde nema collectors pre order? ja nikako da naletim -.-

Mnogo mi to nesto rano, mislim da im treba vise od 20ak dana od objave release date-a do izlaska...

Na plakatu pise "Avaliable for purchase at 12:01AM on Feburary" :D

Toliki trud da napravis taj hype i plakat, samo da bi misspell-ovao februar :D

hvala, evo izaslo je 35evra ukupno sa dostavom :)

Da, poskupelo je za funtu od kad sam ja narucio. Bilo je, cini mi se, 31.99£ il` tako nesto. Sve u svemu, po meni, dobra cena kako god okrenes :)

Poslednja izmena:
Mnogo mi to nesto rano, mislim da im treba vise od 20ak dana od objave release date-a do izlaska...

gledao sam pre neki dan neki post gde su prikazali sve Blizz igre i kad su najavljene, najranije sto je igra izasla od trenutka najave je 8 nedelja a najduze 12 nedelja.

Holy s*it dal je moguce da ce tako brzo?!

:banana:
mrka kapa ;) inace po dijagramu koji je bio ovde vec, trebalo je da je igra izdata u 4. kvartalu prosle god... a obzirom da tviter ki svipstejk traje cini mi se do 20. januara, ne verujem da ce deliti ljudima betu za 5 dana igranja ili 10 ;) tako da beta ima sigurno da traje do polovine februara minimum, plus vreme od zatvaranja bete, eventualnih bug fixeva, pa tek onda neki riliz dejt ili riliz igre... bar ja tako kapiram :D ova slika gore sa tim mozemo macku o rep da okacimo :D

jun 2012
i to najranije

nemojte da spamujete sa ovim pilicarskim fejk release date-ovima :D :bottle:

Dakle sutra pocinje igranje na beti. Prvom Wawrinki stize password na pm. Trenutno od charactera na nalogu stoji samo IxinhoWizard, nesto je danas ceo dan bagovala wizard klasa, nisam uspeo ni da ga izlevelujem do kraja, tako da savetujem da preskocite igranje prvo sa wizardom. Mozda se i sredi do sutra , ko zna.

Lepo igranje vam zelim i bacite posle ovde svoje utiske :)

Sada je samo pitanje zasto svi pogadjaju slican datum? Zasto niko nije tipovao na mart ili slicno? :)

Sto ovako kilavo skida betu? Ja zaboravio da stavim to ranije, mislio da ce to svuci za 2,3h. :(

Ide 40 kb/s ?!

Nathane nije problem, ako ti ne skine na vreme, produzicemo veceras :) Samo jos jednom da podsetim sve, skinite na vreme klijent, ume da se vuce nekad bas gadno , bez obzira na brzinu i opterecenost vaseg neta..

Možda zato što ja skidam u isto vreme pa ti gušim protok :p:D

Kod mene ide oko 250kb/s.

Sad mi nije jasno, u clientu ne pise DL brzina, a u netlimiteru stoji 300 kb/s? Tripuje klijent pretpostvaljam?

Vrh Dno