Šta je novo?

Diablo 3

Gori ste od sektasa, jos vam samo fali od vrata do vrata da idete sa pamfletima o D3 :D .

zna li neko koliko je bio sc2 CE kad je igra izasla??? ima li to uopste veze sa potencijalnom cenom? dal blizzard uopste ima iste cene za CE verzije igara ili to varira od igre do igre... nesto citah na d3 forumu, da je pre order CE-a 99$, sto kod nas znaci 120e+ sto je vec malo preterano.... neki info neko? :D

ko igra wow ima akciju,ako se pretplati godinu dana na wow ima Diabla 3 free :)

i siguran ulaz na beta testing za sledecu wow exp
samo mi to malo glupo da recimo uplatim wow na 12meseci i onda za tipa 3-4meseca krene d3 i sta onda?
igram diablo a wow mi tako stoji uplacen bezveze
nista od toga. . .

Dobijes D3 za dzabe. Nije bas da ti bez veze stoji.

Ko planira da kupi (pre-orderuje) igru, na dvd.co.uk ima za £26.38 (igra+shipping).

samo da oni meni ubace frenzy, i dobro programiran kod da moze CPU da izdrzi diabo2oliki frenzy, i ja srecan :) brze sam se peo na Mount Areat sa varvarinom 99 non edit, nego sa sorsericom koja je koristila teleport :)

jel se zna kad izlazi CE? jel po izlasku same igre ili isto postoji neki pre order za CE? nikad me nisu interesovali pre orderi a o CE da ne pricam, da se ne cudite pitanjima :p
btw na dvd.co.uk je sad 29.99 cini mi se :D

Na dvd.co.uk pise da je 29.99, ali pri checkout-u odbiju VAT, tako da ispadne £26.38.

Definitivno nema povoljnije, na shopto je 29.98 + shipping...

Na gamersloot.net je 15$, sto je mnogo manje nego bilo gde, u cemu je fora ne znam. Ja sam preko njih svojevremeno uzeo SC2 i sve je ok proslo.

Dal je moguce da je samo 15$? Nesto mi je tu opasno sumnjivo. Jel jos neko uzima igre od njih?

kad kazes da si uzeo sc2 preko njih, jel to samo key ili ti salju paket ?
Realno, i samo za key je fantasticna ponuda (15e za Diablo 3), tesko da ce negde biti jeftinije.
Mada moguce da ce da promene cenu pred izlazak igre, a da vrate ljudima koji su vec uplatili tih 15evra

Da key samo, nisam pametan, verovatno cu da uplatim pa kako bude, inace je 15$ :)

da, mislim da cu i ja ovo da iskoristim, cim kazes da si uzimao preko njih znaci da su pouzdani :)
Reci, kad si uzimao SC2, koliko su ti naplatili i jel su ti poslali key isti dan kad je zvanicno izasla igra ?

Pa 15$ kad prevedes u evre izadje 10.5 evra. Za te pare makar i ukrali treba probati.
Ja cu sad da narucim i platim putem Paypala.

edit

Evo platio sam, izaslo je 10,7 evra kad se skine provozija za bankarski kurs. :D

Poslednja izmena:
da, mislim da cu i ja ovo da iskoristim, cim kazes da si uzimao preko njih znaci da su pouzdani :)
Reci, kad si uzimao SC2, koliko su ti naplatili i jel su ti poslali key isti dan kad je zvanicno izasla igra ?

SC2 nisam uzeo u preorderu nego kad je vec izasao i stigao je odmah kljuc, a platio sam ga manje nego bilo gde, ne znam sad tacno (zaboravio :( ) ali pogledacu sutra izvode kolika je bila cifra.

Ako je stvarno 11 evra, to je fantasticna cena. Ispitsjye dal je real, mada kontam da ce se cena povecsti kada saznamo kada igra izlazi...

Ja sutra narucujem i onda ostaje samo da cekamo, da vidimo razvoj situacije.

Vidim da im je SC2 54$, WoW Cata 35$...nema sanse da D3 ostane 15$.

pa sta se onda desava ako promene cenu ? jel ti vrate pare na karticu ili ti traze da doplatis ?

a meni niko nije odgovorio za Collectors edition? :D jel CE izlazi tek po izlasku obicne verzije, ili moze da postoji isto neki pre order?

Ja sam platio 15$ i ne dam vise ni centa vise, ako ne dobijem nista ili US verziju nije bitno. :)

pojma nemam sta je to, ali mirise na neku prevaru :D

Pa 10,7 evra je jedan koktel na moru, tako da cu lako da prebolim i ako mi ne daju nista.

Vrh Dno