Šta je novo?

Diablo 3

Najgore od svega je sto vecina od tih milion igraca "izbeglih" iz WoW-a sada igra Rift, igru koja je po svim standardima ispod prosecna. Za Aion se od starta znalo da ce biti korejski grind fest, a Warhammer online i LOTRO se nikad nisu ni trudili da budu konkurentni, samim tim sto od starta nisu doneli apsolutno nista novo. Tek su Bioware sa Old Republic-om i Arena Net sa GW2 ulozili dovoljno resursa i truda da naprave igru koja ci biti dostojan naslednik WoW-a i konacno izvuci ovaj zanr iz stagnacije. Blizzard ce WoW stekati dok god bude mogao, u to budi siguran, i to nema aposlutno nikakve veze sa njihovim pogledima na konkurenciju. Cak i kad Titan jednog dana bude bio pusten online, WoW ce i dalje gurati servere, pa ma koloiko mizerno prazni bili...

Ma to je masinerija koja ce da iscrpi para koliko god moze ... Ali i dalje stoji da prave fenomenalne igre...

Šta je titan?

Iako nemam beta key i nema me na listi beta testera na Battlenetu morao sam da "probam betu" makar malo da klikcem po osnovnom meniju. ;)
Nakon sto sam instalirao betu pokrenuo se auto-update i krenuo da skida 3 nova patcha teska 1.47GB ukupno.

Nakon toga igra se pokrenula normalno i docekao me login screen u koji sam ukucao svoj postojeci battlenet nalog, ali posto me naravno nema na listi d3 beta-testera dalje nisam mogao.

Jedino na sta sam jos mogao da kliknem su opcije i tu je po defaultu pod video bilo namesteno sledece:

Eto toliko od mog prvog igranja sa Diablo 3 beta verzijom i mogu reci da je stvarno bilo sjajno. :D Nadam se da ce apotekarske radnje uspeti da prevazidju ovo pa da i mi koji nismo na listi kliknemo koji ekran dalje.

Meni sto sam malo gledao snimke ove bete izgleda da je BETA server scriptovana kao WoW, tj. mozda ce biti i igra (singleplayer) a mozda i nece, jer primetio sam neki lag tj. karakter se blinkovao nazad. Tako da ako uspeju da pokrenu igru, verovatno ce biti prazan svet samo (sandbox).
Ako za SP ce trebati stalna internet konekcija, onda cao zdravo !!! necu jos jedan WoW ma kolko izgledao dobro i kolko bio true Diablo.

Poslednja izmena:
U Auction House ubacuju podrsku za PayPal. Znaci ko ima vise kesa taj ce biti bolji i imace najbolju opremu. Pa gde je tu onaj prelepi osecaj iz dvojke kada posle milion klikova ispadne item koji si trazio.

Pa isti ti je princip i za gold, ko bude imao najvise golda, (najverovatnije) ce imati i najbolje stvari. Slican sistem ekonomije je bio i na B.netu, trading pomocu gems, runa itd, opet sve zavisilo od toga ko ima najvise. Ne razumem zasto se bunite ako ste isto tako igrali i u D2.

Pa isti ti je princip i za gold, ko bude imao najvise golda, (najverovatnije) ce imati i najbolje stvari. Slican sistem ekonomije je bio i na B.netu, trading pomocu gems, runa itd, opet sve zavisilo od toga ko ima najvise. Ne razumem zasto se bunite ako ste isto tako igrali i u D2.

:happy:

jel istina da nece biti sp ili je buva ?

Nije istina.

Evo snimak sa Yogscast-a , tj. Lewis i Simon igraju betu i komentarisu.
Njihovi review-ovi su uglavnom informativni, ako Simon uspe da iskontrolise svoje potrebe za proizvodnjom zivotinjskih zvukova non stop :D

Part I

Part II

Part III

Poslednja izmena:
I video sa punom partijom, cini mi se njih cetvoro u group-u i izgleda do 00 :D

Poslednja izmena:
Kada ce da krene registracija za betu? i da li ce moci bilo ko da je dobije ili ne?

"Registracija" se radi preko Battle.net Beta Profile-a, ali se ne zna kada beta pocinje u Evropi. Takodje, sanse da te izvuku su blago receno mizerne, ali ne kosta nista da se pokusa.

mali off...
obzirom da neko rece da je najbolje pre-orderovati sa shop.to, i posto isti imaju pozitivna iskustva sa njima (pre-orderi stizu na dan izlaska, povoljne cene, jeftina postarina), moze li neko od tih ljudi da mi obijasni kako da napravim account na sajtu... karticu cas prihvate cas ne, kad napravim account kaze da je ili pogresna sifra ili da ne postoji taj account, cak sam slao mailove supportu, i oni kazu da account sa mojim mailom/name-omo ne postoji kod njih u sistemu... krenem da pravim novi, kaze vec postoji.... ajde neko ako zna da postoji neka fora oko toga ili pak zna neki drugi pouzdani online shop sa korektnom ponudom nek baci ovde, kontam da ima ljudi koje ista stvar zanima, a ako nije po pravilu foruma moze i na pvt. hvala unapred :)

Kakva je ovo muzika na trecem snimku? Kao iz Looney Tunes crtanih filmova :)

mali off...
obzirom da neko rece da je najbolje pre-orderovati sa shop.to, i posto isti imaju pozitivna iskustva sa njima (pre-orderi stizu na dan izlaska, povoljne cene, jeftina postarina), moze li neko od tih ljudi da mi obijasni kako da napravim account na sajtu... karticu cas prihvate cas ne, kad napravim account kaze da je ili pogresna sifra ili da ne postoji taj account, cak sam slao mailove supportu, i oni kazu da account sa mojim mailom/name-omo ne postoji kod njih u sistemu... krenem da pravim novi, kaze vec postoji.... ajde neko ako zna da postoji neka fora oko toga ili pak zna neki drugi pouzdani online shop sa korektnom ponudom nek baci ovde, kontam da ima ljudi koje ista stvar zanima, a ako nije po pravilu foruma moze i na pvt. hvala unapred :)

u kojoj si banci ? Ja sam imao problem sa INTESA karticom jer nema 3D verifikaciju pa ne mozes da kupujes na shop to.

Muziku za D3 radi Russel Brower - takodje je radio zvuk za WoW (od TBC-a do Cataclysm-a) i Starcraft 2.
Blizzard tu nikad ne podbaci ;)

Poslednja izmena:
u kojoj si banci ? Ja sam imao problem sa INTESA karticom jer nema 3D verifikaciju pa ne mozes da kupujes na shop to.
e super... bas u toj banci i imam karticu -,- smor... al ne znam desilo mi se mozda dva puta da mi je prosla kartice? al ne dobijem nikakav mejl da aktiviram acc ili tako nesto... a kad probam da se lognem, problem odozgo..
elem ima li nekog leka za to sem varijante da vadim karticu u drugoj banci, sto opet ne verujem da bih radio zbog igrice... mozda neki drugi shop? hvala za info

e super... bas u toj banci i imam karticu -,- smor... al ne znam desilo mi se mozda dva puta da mi je prosla kartice? al ne dobijem nikakav mejl da aktiviram acc ili tako nesto... a kad probam da se lognem, problem odozgo..
elem ima li nekog leka za to sem varijante da vadim karticu u drugoj banci, sto opet ne verujem da bih radio zbog igrice... mozda neki drugi shop? hvala za info

Svrati u konzolni PDF, tamo imas u temi "kupovina na stranim sajtovima" najbolje savete!

Sto se tice ShopTo-a, koliko znam kod njih prolazi ona kartica od ERSTE banke... Tj to je neka poklon karitca koja se vadi za 5 min.

Imas i DVD.co.uk, Zavvi.com, mislim da kod njih moze ta Intesina ali nisam siguran. Najbolje proveri tamo jer ima njih dosta koji imaju iskustva sa stranim sajtovima. I ja sam imam tu Intesinu ali nikad je nisam koristio jer uglavnom kupujem ovde polovne kada im padne cena. :D

Svrati u konzolni PDF, tamo imas u temi "kupovina na stranim sajtovima" najbolje savete!

Sto se tice ShopTo-a, koliko znam kod njih prolazi ona kartica od ERSTE banke... Tj to je neka poklon karitca koja se vadi za 5 min.

Imas i DVD.co.uk, Zavvi.com, mislim da kod njih moze ta Intesina ali nisam siguran. Najbolje proveri tamo jer ima njih dosta koji imaju iskustva sa stranim sajtovima. I ja sam imam tu Intesinu ali nikad je nisam koristio jer uglavnom kupujem ovde polovne kada im padne cena. :D

Ja sam narucio par igara preko zavvi.com - Witcher 2 mi je stigao posle 9 dana... narucicu i Diablo 3 tamo...

Ja sam kupio Witcher 2 sa Intesinom karticom sa DVD.co.uk ali mi je stigao posle mesec dana :(
U slučaju D3 ne planiram da čekam duže od 24h na isporuku ma koliko koštalo. Tako da ću najverovatnije kupiti igru kod nas.

To su neke drajverovske metode. Nadam se da će igra vredeti tih 6-7 hiljada dinara koliko ćeš je platiti.

Nazad
Vrh Dno