Cekic je i meni falio jedino od Immortal Kinga. Al mrzelo me da grindujem u besvest dok ne ispadne...
Potvrdise Torchlight 2 za 20$, im gonna play that for sure. Valjda ce izaci pre D3.
ma online trading po mom mishljenju treba da bude zestoko otezan. ne da bude Soulbound kao u WoW-u, to bi bilo retardirano, vec da SVE moze da se menja, ali po uzasnu cenu/izdatak/maltretiranje. to bi bilo zanimljivo krajnje.
gaw nesto ti ne verujem, nemo se ljutis .... D2 se na vidikovcu iskljucivo igrao, u kuci ili u Hakeru. i tacno se znalo ko sta ima, a teshko da si tada imao boljeg varvarina od mene ... ja sam zapravo tada bio jedini 99 lik bez editora, poznat igrachima dijabla, na lokaciji i na internetima. jedino je jos Djops pored mene imao 99 sorsericu i to je to. a da ti je sve to izbacilo na nekom 7x nivou - teshko.
Uzimajuci u obzir drop rate u diablo igrama, to bi znacilo minimum cetvorosatno dnevno provodjenje uz AH. Samo nam jos to treba...
Barem sada svaki igrac dobija svoj unikatni drop, nema vishe ninja lootinga.
Baš je u Power Rangers fazonu^Onaj kostim Diabla iz 1991 je da se useres, ali od smeha![]()
pa kakve veze ima to ove godineMislim sta se vezujete da mora da bude do kraja godine, isto je dal ce biti 15.dec ili 15.jan ili feb
*** ko je cekao tolike godine, ne smeta mu jos 2-3 meseca ako ce da se ispeglaju bitne stvari.
Ljudi jel tacno da je D3 beta pocela u US ili su ovo samo snimci sa nekih sajmova? Jel ima neko da potvrdi ovu informaciju?
Koja prica, EA ce Blizzu da pomuti racune!!! Nikad nije bilo niti ce biti! Uopstalom videcemo, SW: OR nema sanse da postigne ni petinu popularnosti WOWa.
Ne lupetam. kakve veze ima sto je Blizz izgubio preko milion pretplatnika od pocetka godine sa SW: OR?
A lepo sam rekao da mislim da SW: OR nece imati ni petinu pretplatnika WOWa.
Iskreno ja bih voleo da SW bude bolja i kvalitetnija igra od WOWa, konacno bi neko izbacio nesto vredno igranja posle mnogo godina, ali prema onome sto sam do sada video mrka kapa.
Uh sto volim ovo nasumicno lupetanje, bez trunke obavestenosti i konstruktivnosti... Necu da se zamaram sa takvim likovima. Moj ti je savet: pre nego sto krenes da nas "prosvetljujes" sa random postovima sa milion uzvicnika, obrazuj se malo o temi i proveri koliko je Blizzard izgubio pretplatnika od pocetka ove godine. Oh, btw, ne razvija "EA" Old Republic...
Globalno gledano, Warcraft univerzum nema ni deseti deo fanova koliko ima SW univerzum. SW fanatici vec godinama cekaju ovakav naslov. Ma kakva igra na kraju da ispadne, zamo zahvaljujuci legacy-ju Star Wars-a, broj pretplatnika ce biti enorman...
Obrati paznju na Guild Wars 2.![]()
Ne zelim da se upuštam u polemiku ali kad se priča o neobaveštenosti... Blizzard je izgubio dosta igrača ali nisam baš siguran da su se nešto zabrinuli oko SW:OR jer u najavi imaju još dve ekspanzije za WoW. A posebno ova izjava da ce neko pomutiti racune Blizzardu ??? Ko da nije u gaming svetu poslednjih 10. godina min. a igre koje su bile navodno ubice WoW-a kao što su Aion, Rift...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari