Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam na battle netu igrao i trebalo mi je jedno 5 meseci in game tradovanja da pronadem ceo set Griswold Legacy. I onda sam saznao za "dupe" hack i d2jsp forum i sve prevare.

ma online trading po mom mishljenju treba da bude zestoko otezan. ne da bude Soulbound kao u WoW-u, to bi bilo retardirano, vec da SVE moze da se menja, ali po uzasnu cenu/izdatak/maltretiranje. to bi bilo zanimljivo krajnje. i naravno - da ne bude novchano zavisno, to bi bilo veoma veoma uzasno, da onaj koji daje vise kinte ima bolje mogucnosti menjanja .. al sve mi se cini da ide ka tome.

Да ли ће се продавати Сигон? Ја мислим да је његов армор нешто што најчешће испада у игри :D

Cekic je i meni falio jedino od Immortal Kinga. Al mrzelo me da grindujem u besvest dok ne ispadne...

Potvrdise Torchlight 2 za 20$, im gonna play that for sure. Valjda ce izaci pre D3.

Ja sam dva Immortal Kinga skupio, naravno legalno.

Imao sam i Bull Katos ali Grizwolda nikad.

gaw nesto ti ne verujem, nemo se ljutis .... D2 se na vidikovcu iskljucivo igrao, u kuci ili u Hakeru. i tacno se znalo ko sta ima, a teshko da si tada imao boljeg varvarina od mene ... ja sam zapravo tada bio jedini 99 lik bez editora, poznat igrachima dijabla, na lokaciji i na internetima. jedino je jos Djops pored mene imao 99 sorsericu i to je to. a da ti je sve to izbacilo na nekom 7x nivou - teshko.

ma online trading po mom mishljenju treba da bude zestoko otezan. ne da bude Soulbound kao u WoW-u, to bi bilo retardirano, vec da SVE moze da se menja, ali po uzasnu cenu/izdatak/maltretiranje. to bi bilo zanimljivo krajnje.

Uzimajuci u obzir drop rate u diablo igrama, to bi znacilo minimum cetvorosatno dnevno provodjenje uz AH. Samo nam jos to treba...

gaw nesto ti ne verujem, nemo se ljutis .... D2 se na vidikovcu iskljucivo igrao, u kuci ili u Hakeru. i tacno se znalo ko sta ima, a teshko da si tada imao boljeg varvarina od mene ... ja sam zapravo tada bio jedini 99 lik bez editora, poznat igrachima dijabla, na lokaciji i na internetima. jedino je jos Djops pored mene imao 99 sorsericu i to je to. a da ti je sve to izbacilo na nekom 7x nivou - teshko.

Igore kada si ti igrao tog varvarina u Hakeru ja sam odavno odmarao od D2 ;)

1.9D je verzija u kojoj sam najviše farmovao Mefista (imao sam dobru mapu, bukvalno 15 sekundi od portala do Mefista). Whirlwind je bio super OP u toj verziji dok ga nisu sjebali u 1.10 kada sam se smorio. Bukvalno sam lešio Mefista po 100-njak puta za redom pa onda pravio odmor i tako nedelju/dve.

Nikad nisam kući igrao sa editorima jer me to nije privlačilo, nije zabavno.

lvl je 89 ili 92 ne znam tačno koji.

Inače me u*ralo da mi na 73-ćem ispadne onaj Demon Mask unikat, ne znam kako se zove tačno ali je bio izuzetan i po bazi je mogao da padne samo likovima od 79-tog pa naviše.

Imao sam i opasno prstenje visokog nivoa, mislim najbolje što ima u igri. Mnogo toga mi je padalo osim Grizvolda, super retkih runa poput Zod (mada mi je pala ona do nje) i nekih zaista ultra retkih itema.

Imam negde save od tog varvarina, mislim da se može proveriti da li bio u editoru ili ne vrlo jednostavno. Samo me mrzi da kopam po backup diskovima...

Edit: Jako sam se mučio na Hellu dok mi na 60-set nekom nije pao Lightsaber, posle je sve bilo mnogo lakše.

Poslednja izmena:
Otvaranje bete je, navodno, zakazano za septembar. Ne znam koliko su zamislili da ona traje, ali je sve manja sansa da cemo videti D3 ove godine...

pa kakve veze ima to ove godine :) Mislim sta se vezujete da mora da bude do kraja godine, isto je dal ce biti 15.dec ili 15.jan ili feb :) *** ko je cekao tolike godine, ne smeta mu jos 2-3 meseca ako ce da se ispeglaju bitne stvari.

pa kakve veze ima to ove godine :) Mislim sta se vezujete da mora da bude do kraja godine, isto je dal ce biti 15.dec ili 15.jan ili feb :) *** ko je cekao tolike godine, ne smeta mu jos 2-3 meseca ako ce da se ispeglaju bitne stvari.

Ne smeta nama, ali smeta Blizzardu. :) WoW ima fore jos par meseci dok EA ne otvore SW:Old Republic servere, a onda ce morati da se pomire sa duplo manjom preplatom. Uhvatili su se za D3 i za njegov "real life" auction house kao za slamku spasa i sto ga pre izbace na trziste, imaju vise sanse da skupe brzu lovu, pre nego sto im konkurencija pomrsi racune...

Koja prica, EA ce Blizzu da pomuti racune!!! Nikad nije bilo niti ce biti! Uopstalom videcemo, SW: OR nema sanse da postigne ni petinu popularnosti WOWa.

Ljudi jel tacno da je D3 beta pocela u US ili su ovo samo snimci sa nekih sajmova? Jel ima neko da potvrdi ovu informaciju?

Izgleda da je za sada pocela samo friends&family D3 beta, to znaci samo neki odabrani igraju betu, a ovih dana pocinje i prava closed beta.

Koja prica, EA ce Blizzu da pomuti racune!!! Nikad nije bilo niti ce biti! Uopstalom videcemo, SW: OR nema sanse da postigne ni petinu popularnosti WOWa.

Uh sto volim ovo nasumicno lupetanje, bez trunke obavestenosti i konstruktivnosti... Necu da se zamaram sa takvim likovima. Moj ti je savet: pre nego sto krenes da nas "prosvetljujes" sa random postovima sa milion uzvicnika, obrazuj se malo o temi i proveri koliko je Blizzard izgubio pretplatnika od pocetka ove godine. Oh, btw, ne razvija "EA" Old Republic...

Ne lupetam. kakve veze ima sto je Blizz izgubio preko milion pretplatnika od pocetka godine sa SW: OR? Barem je imao sta da izgubi, a i konacno da pocne WOWu da pada popularnost posle XY godina. A lepo sam rekao da mislim da SW: OR nece imati ni petinu pretplatnika WOWa.

Iskreno ja bih voleo da SW bude bolja i kvalitetnija igra od WOWa, konacno bi neko izbacio nesto vredno igranja posle mnogo godina, ali prema onome sto sam do sada video mrka kapa.
EA izdaje SW: OR
U pravu si za uzvicnike!

Ne lupetam. kakve veze ima sto je Blizz izgubio preko milion pretplatnika od pocetka godine sa SW: OR?

Ima veze sa cinjenicom da je osim uzasnog debalansa koji je Cata donela sa sobom, za masovan exodus korisnika debelo zasluzan i Rift - ispod prosecni WoW klon. A kad je jedan Rift uspeo da uzme prilican deo kolaca Blizzardu, sta mislis sta ce tek napraviti SW:OR.

A lepo sam rekao da mislim da SW: OR nece imati ni petinu pretplatnika WOWa.

Globalno gledano, Warcraft univerzum nema ni deseti deo fanova koliko ima SW univerzum. SW fanatici vec godinama cekaju ovakav naslov. Ma kakva igra na kraju da ispadne, zamo zahvaljujuci legacy-ju Star Wars-a, broj pretplatnika ce biti enorman...

Iskreno ja bih voleo da SW bude bolja i kvalitetnija igra od WOWa, konacno bi neko izbacio nesto vredno igranja posle mnogo godina, ali prema onome sto sam do sada video mrka kapa.

Obrati paznju na Guild Wars 2. ;)

Uh sto volim ovo nasumicno lupetanje, bez trunke obavestenosti i konstruktivnosti... Necu da se zamaram sa takvim likovima. Moj ti je savet: pre nego sto krenes da nas "prosvetljujes" sa random postovima sa milion uzvicnika, obrazuj se malo o temi i proveri koliko je Blizzard izgubio pretplatnika od pocetka ove godine. Oh, btw, ne razvija "EA" Old Republic...

Ne zelim da se upuštam u polemiku ali kad se priča o neobaveštenosti... Blizzard je izgubio dosta igrača ali nisam baš siguran da su se nešto zabrinuli oko SW:OR jer u najavi imaju još dve ekspanzije za WoW. A posebno ova izjava da ce neko pomutiti racune Blizzardu ??? Ko da nije u gaming svetu poslednjih 10. godina min. a igre koje su bile navodno ubice WoW-a kao što su Aion, Rift... :D

Globalno gledano, Warcraft univerzum nema ni deseti deo fanova koliko ima SW univerzum. SW fanatici vec godinama cekaju ovakav naslov. Ma kakva igra na kraju da ispadne, zamo zahvaljujuci legacy-ju Star Wars-a, broj pretplatnika ce biti enorman...

Obrati paznju na Guild Wars 2. ;)

Dobro ja sam i dalje misljenja da nece prici WOWu, a ko je u pravu videcemo.

A Guild Warsu 2 se veoma radujem i nadam se da ce imati veliku popularnost.

Otisli smo mnogo offtopic

Ne zelim da se upuštam u polemiku ali kad se priča o neobaveštenosti... Blizzard je izgubio dosta igrača ali nisam baš siguran da su se nešto zabrinuli oko SW:OR jer u najavi imaju još dve ekspanzije za WoW. A posebno ova izjava da ce neko pomutiti racune Blizzardu ??? Ko da nije u gaming svetu poslednjih 10. godina min. a igre koje su bile navodno ubice WoW-a kao što su Aion, Rift... :D

Najgore od svega je sto vecina od tih milion igraca "izbeglih" iz WoW-a sada igra Rift, igru koja je po svim standardima ispod prosecna. Za Aion se od starta znalo da ce biti korejski grind fest, a Warhammer online i LOTRO se nikad nisu ni trudili da budu konkurentni, samim tim sto od starta nisu doneli apsolutno nista novo. Tek su Bioware sa Old Republic-om i Arena Net sa GW2 ulozili dovoljno resursa i truda da naprave igru koja ci biti dostojan naslednik WoW-a i konacno izvuci ovaj zanr iz stagnacije. Blizzard ce WoW stekati dok god bude mogao, u to budi siguran, i to nema aposlutno nikakve veze sa njihovim pogledima na konkurenciju. Cak i kad Titan jednog dana bude bio pusten online, WoW ce i dalje gurati servere, pa ma koloiko mizerno prazni bili...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno