Šta je novo?

Diablo 3

Evo snimaka sa showflor-a GamesCom-a. :) Luth Golein bitches!

[YOUTUBE]zBtJylELrUs[/YOUTUBE] - [YOUTUBE]m_R6Gaxee2o[/YOUTUBE]

pics
25kugw4.png

IMG_0579.jpg

IMG_0584.jpg

Duzi gameplay sa Witch Doctorom.

[YOUTUBE]fHbsc6_MgoE[/YOUTUBE]

Dobro, to se i očekivalo, samo su eksplozije sada boje duge, a ne jednobojne. Napredak, šta da se radi...

No, moram priznati da je animacija vrh :)

Monk Class Confirmed

It's a class that has its roots in old school fantasy, but we believe you haven't seen it quite like this before," said Blizzard's Chris Metzen during the official unveiling. "I'm very proud to introduce to you, the new Diablo 3, with all of its open-handed, Tiger-strike packed fury, the Monk.

Monk

2iqbxjm.jpg

Poslednja izmena:
ah, monk .. najdosadnija rpg klasa u istoriji.

nemash oruzija, nemash ni magije da bacish. blizarde ubi se.

Sigurno ce mu ubaciti neki kamehame talas da baca iz ruku, i slicne munje, tipa naruto i ostale *******cije :D

Ljudi aj nek******* ako niste videli monka u akciji Diablo monka ... koji nema veze s mozgom sa ADnD Monkom.
Ma ovo je zamonaseni, bosoni asassin i jos kako ima kamehame talas a i blinkuje se kao Juggernatuv ulti (dotashi znate na sta mislim).
Plus na officialnoj stranici clase Monk ima neki koncept koji pokazuje neke kandze (claws) koje korisit Assassin u D2.
Bacite pogled na akciju :
http://www.bigdownload.com/games/diablo-3/pc/diablo-3-monk-gameplay-footage/

Sigurno ce mu ubaciti neki kamehame talas da baca iz ruku, i slicne munje, tipa naruto i ostale *******cije :D

Kamehameha je trejdmark DragonBall-a :mad:

Inače, Monk će uvek imati neke Pesnice od gvožđa, Pesnice Pravde, Pesnice svetla, Pesnice bolesnosti, Besvete pesnice progresivno uvećavajućeg oštećenja, Rukavice moći, Rukavice izvesnog pogađanja, Pesnice kritičnog oštećenja, Pesnice besvete grdosije, Najcrnje rukavice svetog princa pradavnih vremena i tome slično. Ovo je Blizzard.

монк личи на Azar Javed-a из witchera :D

Ne znam sta fali monku bice odlican... u principu ne verujem da ce ijedna klasa biti nezanimljiva posto ce oni to da ispeglaju do iznemoglosti da bude kako treba ipak je to Blizzard i znamo sta mozemo da ocekujemo od njih...

Monk je ko Jet Li na steroidima. Gameplay sa njim mi do sada deluje najzanimljivije. Nema nista lepše nego kad se zaletiš u protivnika i svedeš ga na molekularni nivo :)

[youtube]bc-4Xl7XZBk[/youtube]

Poslednja izmena:
Monk - odlicno! Jedna od omiljenih klasa. Ovo sam i ocekivao. Definitivno cu sa monkom da igram kad izadje :)
Ostaje da otkriju jos jednu klasu, ocekujem nekog rangera ili huntera, tj. nesto sto ce imati barem jednu 'pucacku' granu :)

@Igoritza: Neznas sta pricas. I imace i magije i oruzja. ;)

Poslednja izmena:
Tek 2011... smor navodno ne izbacuju vise od dve igre godisnje.

Koliki hype da bi na kraju odlozili za 2011? ... ok, do tad ce kroz filmice pola igre da demonstriraju...

Ovo odlaganje je vec izivljavanje.
I batalite price tipa "ali to je Blizz, tako mora i treba". :)

Poslednja izmena:
sta ste ocekivali.....dok ne bude sve prokleto ispeglano nece ugledati svetlost dana...to je Blizz :D

Poslednja izmena:
@filipenko: da znam da je :D i nemoj se odmah ljutis :D ccc
Kao sto rekoh nece to imati veze sa monkom koga svi znaju iz baldurs serijala :D

Zvanicno cu poceti da mrzim Blizzard, pa dal cu deozivti da igram taj Diablo 3 ? Cekam ga 7 godina (mozda i vise), kao pustinja kisu.
Kakav bedak je cekati njihove igre. Mucenje.

sorry ako je off, ali obozavam Diablo 2, i izludjuje me cekanje Diabla 3.

da,ali opet zasto bi odlagali ako nemaju ozbiljan(perfekcionerski) razlog? ne znam koji bi ozbiljni multiplayer naslovi trebali da izadju u sledecih pola god koji bi u nekom slucaju uzeli deo multiplayer populacije

Diablo III lead designer Jay Wilson also confirmed that Diablo III will treat LAN in the same way that StarCraft II does, meaning that while traditional offline LAN will not be included in that game, it should support any Battle.net solution developed for the RTS.

:( Fuckers.

haha,i respektujem blizzard i sve to,ali ga vec preteruju,otvorilo im se dupe za parama

A kome nije?

Vrh Dno