Šta je novo?

Diablo 3

ja idem malo da igram...nadjem jednog usamljenog zombija da ga seckam, ako ih bude 5-6 eto meni zabave za celu noc :d

Ljudi, kratko pitanjce, pošto hoću par keyeva da kupim za igraonicu, a igru nisam imao prilike da vidim pa ne znam kako stvar funkcioniše. Drugim rečima, pošto će da bude više igrača na 1 mašini, da li mogu jedni drugima da nešto useru, izbrišu lika i sl? Da li svaki ima svoj user name i pass ili?...

jej, dobih svoj prvi legendary item :)
act 3, normal tezina :D

neko sekirce, nije nesto ali lepo izgleda dok se nosi, vatra seva iz njega

Poslednja izmena:
Blago tebi ja sada ubio Diabla na normal tezini ispali mi samo plavi itemi

Ljudi, kratko pitanjce, pošto hoću par keyeva da kupim za igraonicu, a igru nisam imao prilike da vidim pa ne znam kako stvar funkcioniše. Drugim rečima, pošto će da bude više igrača na 1 mašini, da li mogu jedni drugima da nešto useru, izbrišu lika i sl? Da li svaki ima svoj user name i pass ili?...

Najveci problem bi ti bio maksimalni broj likova/heroja u igri, koji iznosi 10. Takodje svako ko se loguje na nalog moze pristupiti herojima i opremi drugih ljudi i moze ih uzeti/prodati/obrisati, zato sto se koristi samo jedan user name i password.

Poslednja izmena:
Ne znam baš koliko je takav sistem dobar za igraonicu.
Key se vezuje za Battle.Net nalog, a svaki od naloga ima svoj username i password kojim se onda loguješ u igru.
Jedan nalog može da ima do 10 kreiranih likova, a likovi vezani za taj nalog dele zajednički stash sa predmetima, zlato u igri i nivo napredovanja kod kovača i draguljara.
Naravno, svako ulogovan na taj nalog može da briše likove i da radi sa njim šta hoće.

Poslednja izmena:
AH cudno radi - Pokupio sam gold od itema koji su otisli nocas, pokupovao masu novih i jedino sto mi uopste ne radi to je search za gemove. Koji god gem da trazim u bilo kojoj kolicini, search ne pronalazi nista.

@Sirena, kao što vidiš prilikom logovanja na nalog, jasno piše da "Commodity auction house is currently unavailable...". To se odnosi na gemove. Trenutno nije aktivan taj deo Auction House-a.

Ljudi okacite svoje battletagove pa da se nadjemo u igri.....
moj je Zvezdan#2456

Jel hardcore mod sta tezi od normal? Znam kad pogines gotova je igra, a nisam siguran za tezinu.

Ista je tezina HC, samo stalno si pod prpom sta ako te zezne nesto i onda ode gomila stati igranja.

Mislis na Normal kao softcore tj. mozes da pogines, HC je isto sve samo imas 1 zivot.

Poslednja izmena:
Znaci teza je igra nego na normal?
Kontam tu kreces od lvl 1 i teze je nego inace?

ne, nije teža igra, samo vrši psihički pritisak na tebe da NE SMEŠ da pogineš jer je onda baš kraj

Znaci kad pogines vise nemas lika?

a krece se od nule ili nastavljas sa vec postojecim likom? Onaj ko predje taj HC treba blizz da mu da neko odlikovanje barem :)

Pa jel ima neke koristi od tog HC moda? Da li su bar dropovi cesci i bolji, mislim glupo je takvo cimanje a da ne dobijes nista za uzvrat

dobijes achievement :)

Napisali smo to 20 puta u ovoj temi :)

Dakle, one more time, HC mod je po svemu identican SC modu sem sto nakon smrti nema vise igranja s tim herojem. Dakle isti drop, ista kolicina golda, sve isto.

^ Samo je nerviranje vece kada zagines. :D

opet kuknjava i primedbe za glupe stvari :D
ne zove se za dzabe hardcore, ako si fanatik, shizik il sta vec (naravno nisam) igrace hc... ista prica za ledzenderi svi kukaju sto nece da im dropuje, jok aj sad svi da imamo full girovane charove :p

Je l' još nekome seckaju sinematici?

Btw, zašto ova tema nije u "Online igranje"? :p

Je l' još nekome seckaju sinematici?

Imam isti problem, citao sam malo forume i ljudi su govorili da gasenjem Max FPS (i Min FPS) i ostavljanjem Vsync se popravlja situacija. Resilo mi je micro-stuttering koliko toliko, ali se na sinematicima jos uvek moze primetiti trzanje.

Meni secka igra na GTX580 ponekad. :D

Ukoliko imate neke fine rare iteme koje biste prodavali / menjali a ne stavljate ih na AH u igri , mozete napraviti aukciju na d3 bench forumu kao na primer sto sam ja uradio malo pre za ovaj lvl 58 sword .

Mozete se resiti na taj nacin opreme koja vam ne treba i zaraditi koji zlatnik van onoga sto prodajete na AH u igri :)

Ukoliko imate neke fine rare iteme koje biste prodavali / menjali a ne stavljate ih na AH u igri , mozete napraviti aukciju na d3 bench forumu kao na primer sto sam ja uradio malo pre za ovaj lvl 58 sword .

Mozete se resiti na taj nacin opreme koja vam ne treba i zaraditi koji zlatnik van onoga sto prodajete na AH u igri :)
Realno, los je to mac dosta. Mislim, kul je sto daje dosta statistika, ali dmg je premali. 5k je skroz u redu cena, doduse.

Vrh Dno