Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

To koriste cheaterske pi*ke na OPEN bnetu. :) Open bnet je pun slicnih itema. Neka vrsta fun servera. Samo ne vidim sta je fun koristiti cheatove. Sreca da toga nema na regularnom bnetu, inace ga nikad ne bih ni igrao. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, ali kad god vidim nesto slicno da ljudi koriste ja se iznerviram. Sto mi jedan lik u WoW-u rece: "I came here to cheat". Ma super brate...

Ma znam da koriste cheat-eri, zato i pitam. Cim vidim cold sorc sa punim inventarom tih riftova g**** mi se prijedu. :wall: Ne mozes da stignes da udaris nikoga.
BTW, zar nisu svi cheateri pi*ke? ;)

Ma jesu cheateri picke. Zato je dobra fora sto na bnetu nema cheatera. U stvari ima kao onih hackovanih stvari, ali ne kontam koja je fora sa tim, i kako se to radi?

Ma jesu cheateri picke. Zato je dobra fora sto na bnetu nema cheatera. U stvari ima kao onih hackovanih stvari, ali ne kontam koja je fora sa tim, i kako se to radi?

Ne zelis da znas. Smorices se. I jedan savet za "pocetnika" na bnetu: dobro izaberi sa kim ces da igras jer ima raznih *****a. Meni se na primer desilo sledece: Krenem sa paladinom i u party mi se prikljuce dva normalna lika (sorc + barb). Napredujemo do 29tog levela normalno i uskoci neki padobranac 87-mog nivoa, druid. Udje u party, izadjemo mi iz grada, on izadje iz partyja i udje u PvP mod (paznja: izvan grada!), mene zakolje sa jednim udarcem a ova dvojica pobegnu jedva sa zivom glavom. Nakon toga se glavonja diskonektovao i otisao. Sve bi to bilo lepo, da nisam igrao hardcore... Znaci pamet u glavu i password na igru!

Pozdrav! :wave:

I nisi se iznervirao uopste?:)
Ma ne kontam takve *****e sto to rade. Neki dan isto tako neki lik paladin 78 level uleteo i kao zove na pvp. I dodju mu likovi sa 96 levelom njih par i on svakog iz prve cepne. Bezveze.

I nisi se iznervirao uopste?:)
Nisam uopste. :-devil-: Prosto sam prestao da igram D2. Stavise, treba da nadjem tog lika i da mu se zahvalim sto sam ostavio igru i uhvatio nesto ozbiljno da radim na kompu... :)

Hehe... Ja sam bash skoro krenuo da igram D2:LoD na BNet-u i bas sam se pitao gde mogu da nadjem domace likove da zajedno igramo i budzimo likove :D

Stvarno, sa strancima se nikad ne zna hoce li biti dobra partija ili vredi li uopshte ulaziti...

I meni se deshavalo da me tek tako neki lik iz druzine napadne, ubije, i posle cheka kod teleporta da se ljudi vrate do svog lesha... ******... Ladno je zbog jednog takvog ******a propala cela igra gde je nas 7oro lepo napredovalo i radilo quest-ove...:wall:

Trenutno igram sa lvl53 druidom, Wolvie_Druid na Europe serveru, i moogoo me kolje shto nemam dobre item-e, a neke dobre je teshko naci, a ostali nikada ni ne pomishljaju da bace item koji im ne treba, i ostave drugima kojima bi koristio... Makar da hoce da trguju, pa ajde...

Nego...
Jel ima ovde zainteresovanih za dogovor nekih partija? :D
Ko kada igra, i na kom serveru??

Ja ću možda igrati sa vama ovih dana. Taman da se podsetim malo. :)
Javite u koje vreme obično igrate i ime lika da bismo mogli da se whispujemo.
Moji likovi su:
Djoka (barbarian za PvM) i
Shell (barbarian za PvP). :D

Ma kako nema, kako nema. Ja sam obicno posle podne na bnetu ili posle 11 uvece. Jel ti se wolvie_druid zove lik? Moj je MamaMamina cisto da znas. Picim na Europe, normalno.

Extra :)
Ja takodje igram poslepodne i nakon ponoci...
Sve zavisi kakva bude konekcija i kad nemam puno obaveza...

Jeste, Wolvie_Druid je moj lik, druidom sa budzenim shapeshifting skill-ovima :)

Ajd. da se dogovorimo kada da se nadjemo online i otpikamo neku partiju :)
Ja u principu mogu skoro svako veche...

Ej Wolvie ja te ubacio u friend list pa kad se pojavis...
Ja cu uskoro na bnet pa ono...

Ja sam u igri (hell difficulty)
game: pera
password: zdera

pa svratite ili me whispujte na Shell.

Heh, ja ne mogu uci u Hell, josh nisam NM zavrshio...
btw. chemu sluzi i kako se koristi taj "friends list"? :)

Evo, i ja sad odoh na Bnet da se igram ;)
Samo josh da me smrdljivi PTT ne zayebava...

Jel si bio na bnetu? Nismo te videli ni Diablo ni ja.
Aj dodji sutra.

Bio sam... Odmah nakon otkucane poruke, otishao sam na Bnet...
Ali, zanima me... Kako mozete da me vidite??
Gledacu sutra da budem oko 00-01h na Bnetu...

Ajde i ja cu da svratim oko ponoci (ili malo ranije ako se smorim).
Silent, ako ti treba neka pomoc na NM-u javi. Daj da ga predjemo za 1 sat pa da nam se lepo pridruzis na Hell-u. ;) Sigurno cu imati neke iteme i za tebe.

Extra :)

Lm, stigao sam do ACT5 na NM sinoc... Imao sam srece pa sam upao u dobru druzinu, preshli smo 2 act-a za kratko vreme :)

Nego, kako da se nadjemo??
Meni bash onaj chat na battle.net-u ne deluje nimalo koristan...
A gledao sam da nadjem jovcov-u sorcerku, ali nisam uspeo...

I ne objasniste mi kako funkcionishe taj "friends list"? :)

Vidimo se vecheras ;)

Pa friend list ti radi ovako:
/f komanda
komande ti izbaci kad napises samo /f i stisnes enter. Mozes da ubacis frienda izbacis da saljes poruku...
napises /f add jovcov(ili MamaMamina, nisam siguran za to) i onda sam ja u tvom friendlistu koji proveravas sa /f L
Kad me ubacis onda tebi pokaze kad ja udjem na bnet ili kad udjem u neku igru.
Direktno meni pises poruke sa /w *jovcov(ili MamaMamina) poruka.
Snaci ces se valjda:) :)

Poslednja izmena:
Ej Diablo, kad ubijes npr. Countess i igras sa jos trojicom likova, jel ona izbaci 4 ili samo jedan Key?

Nema to veze. Nekad se desi da izbaci i dva ili tri ključa odjednom, a igraš sam. Sve zavisi od verovatnoće.

Jel tebi stalno otvoren browser pa odmah odgovaras, ili imas neki alerter?:)
P.S. Inace dobio sam prvi key od countess.

Poslednja izmena:
A ha, kontam.
Sad mi se ispisalo nesto u Diablu kao 3180 Stones Of Jordan sold to merchants ili tako nesto, sta je to?

Kad se odredjeni broj SoJ-eva proda merchantima na jednom od blizzardovih servera se spawnuje uber diablo. Tada se ispise poruka Diablo walks the earth. On ti izbacuje annihilus charm. To je ono sto si me juce pitao. E ako se on pojavi onda zoves mene da ga ubijem a tebi ostaje charm. ;) Problem moze da bude ako je public game da u igru udju drugi igraci i ubiju diabla pre tebe i pokupe ti annihilus ispred nosa.

Meni je jednom uleteo u public game i odmah sam zvao ortaka. Nasli smo diabla i ubili posle 2-3 minuta rokanja. Nedelju dana posle toga ortaku se isto desilo. Tad je pozvao mene i on je dobio annihilus posto smo ga ubili. Vise ga nikad nismo videli da se pojavio. Da budem iskren, budi srecan ako ti uleti u igru jedanput. :)

Ovo se zove "World event". Vidi na netu za detalje. Evo za pocetak ovo:
http://www.eeggs.com/items/46209.html

Poslednja izmena:
Meni je samo napisao da se prodalo toliko SOJeva i nista vise. Dolazis ti kasnije?

Ja stizem za nekih pola sata...
Nadam se da cu uspeti da vas nadjem nekako :)
p.s. igram NM, josh ne stigoh do hell-a...

Kada se to meni desilo poruke o prodatim SoJ-evima su izlazile na svakih 10-tak sekundi. I onda odjednom sve je pocelo da se trese i izasla je poruka "Diablo walks the earth".

Mnogo bolje slike su kad smo ga drugi put ubijali. Pa ako hocete mogu i njih da okacim. Samo recite.

Poslednja izmena:
Wolvie, sto nam ne odgovaras kad ti whisperujemo?
Poruke saljes ovako:
/w *ACCOUNT TEXT
Moj account je SuperSnake8.

Da, tek sad sam nauchio, pokazao mi je jovcov kako da vas kontaktiram...
Hvala na pomoci vecheras...

Ne znam da li cu biti sutra oko ponoci na bnetu, ali, javljacu ovde pre nego shto odem ;)
Vidimo se i narednih vecheri :)

poz.

Ljudi, moze partija vecheras oko ponoci? :)

I pitanje:
Kako chuvati iteme?
Jel bezbedno exportovati pomocu nekog editora, pa ih zatim po potrebi vracati?

Nema toga (editora) na bnetu. Iteme čuvaš pomoću "muling-a". Znači, napraviš lika koji će ti služiti za čuvanje itema. Napraviš normal game sa šifrom, sačekaš 5-6 minuta da se igra zapamti, izbaciš iteme na zemlju, izađeš iz igre, uđeš u igru sa tim novim likom (mule) i pokupiš iteme sa poda.

Ovo je malo rizično jer ukoliko igra pukne (connection interrupted) dok su ti itemi na zemlji, izgubio si ih! Bezbednije je da ti neko pomaže u prebacivanju itema na mulu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno