Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Ja npr. na PvP whirlwind barbarianu koristim sledece:

- Stit Stormshield i Grief berserker axe: za melee protivnike
- Grief berserker axe + Beast berserker axe: za castere

A na PvM barbarianu koristim dve Breath of the Dying ethereal berserker sekire
(dosta mana i life leech-a, kao i velika steta... ma milina za PvM).

znači da jurim beast

Ako se ne varam, Beast samo radi u sekirama. Proveri ovo. Zato mislim, ako igras sa barbom, da je najbolje da kantaris sekire.

Beast + Grief je odlicna kombinacija za borbu protiv castera (sorceress, hammerdin, bonemancer...) jer ta lvl 9 fanaticism aura utice i na physical damage od Griefa, a Grief po defaultu pravi NAJVECU stetu od svih oruzja u igri!

meni je weapon mastery na axe vec 20

Recite mi kakva je situacija sa serverima, jel jos uvek ima problema.
Prvo sam mislio da kupim igru, ali kada sam video da je situacija sa serverima kriticna, odustao sam.Sta mi predlazete, da li se isplati kupovati igru sada???

Pitanje: imam gomilu UNIQUE itema... Neko mi reche da ih je moguce nabudziti do neke jache verzije, tipa: item+perf.gem+LUM runa...

Takodje, kako se krecu cene runa, imam brdo gemova, pa bih hteo da ih rasprodam :)

@z_m00n:

Pa u poslednje vreme sam imao problema sa igrom, tacnije sa pravljenjem sopstvenih igara (game sa passwordom). I to se desava da mi server ne da ni sa jednim likom da napravim igru poprilicno dugo, dok npr. mogu da ulazim u tudje igre (sto obicno ne radim). E sad, nisam igrao 2-3 nedelje, tako da ne znam kako stoje stvari sada. Nadam se da je situacija dosta bolja u kasnim (i ranim) satima kad decica na bnetu spavaju - tako je bar ranije bilo.

@Silent:

Mogu se ajgrejdovati ubique itemi u sledecu (bolju) klasu koriscenjem cube-a. Za svaki tip itema je drugacije. Ovde sve pise:
http://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml

1 Ral Rune + 1 Sol Rune + 1 Perfect Emerald + Normal Unique Weapon = Exceptional Version of Weapon
This formula changes the base item type from the normal to exceptional version. For example an Axe is turned into a Cleaver. This does NOT convert the item to the Exceptional Unique version of the Unique Item. Unique item bonuses remain the same; only the item it's based on is upgraded. This can be used to upgrade Ethereal Items also. They will continue to be Ethereal after they are upgraded. Also if the item is socketed, then jewels or runes and their mods will also remain.

1 Tal Rune + 1 Shael Rune + 1 Perfect Diamond + Normal Unique Armor = Exceptional Version of Armor
This formula changes the base item type from the normal to exceptional version. For example Quilted Armor is turned into Ghost Armor. This does NOT convert the item to the Exceptional Unique version of the Unique Item. So you cannot for example use this formula to transform Greyform into The Spirit Shroud. Unique item bonuses remain the same; only the item it's based on is upgraded. This can be used to upgrade Ethereal Items also. They will continue to be Ethereal after they are upgraded. Also if the item is socketed, then jewels or runes and their mods will also remain. Armor refers to any sort of armor, including helms, boots, belts, gloves and shields, not just body armor.

1 Lum Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique Weapon = Elite Version of Weapon (Single Player, Ladder Only)
This formula changes the base item type from the exceptional to elite version. For example a Cleaver is turned into a Small Crescent. This does NOT convert the item to the Elite Unique version of the Exceptional Unique Item. Unique item bonuses remain the same; only the item it's based on is upgraded. This can be used to upgrade Ethereal Items also. They will continue to be Ethereal after they are upgraded. You cannot do this formula unless you are using a Ladder Character. Also if the item is socketed, then jewels or runes and their mods will also remain.

1 Ko Rune + 1 Lem Rune + 1 Perfect Diamond + Exceptional Unique Armor = Elite Version of Armor (Single Player, Ladder Only)
This formula changes the base item type from the exceptional to elite version. For example Ghost Armor is turned into a Dusk Shroud. This does NOT convert the item to the Elite Unique version of the Unique Item. Unique item bonuses remain the same; only the item it's based on is upgraded. This can be used to upgrade Ethereal Items also. They will continue to be Ethereal after they are upgraded. You cannot do this formula unless you are using a Ladder Character. Also if the item is socketed, then jewels or runes and their mods will also remain. Armor refers to any sort of armor, including helms, boots, belts, gloves and shields, not just body armor.

Za cenu runa ne znam. Moras pitati na onom forumu koji sam spominjao ranije ili jednostavno pitati u samoj igri (i rizikovati da te ****** smaraju).

Poslednja izmena:
Hmm... Mozesh li mi preporuchiti shta da radim:
1) da upgrade-ujem sadashnji SHAFTSTOP armor u jachu verziju (i tako troshim rune koje nemam)
2) jurim neki jachi dok ne ispadne odnekud
3) probam da prodam brdo pg-a za neki bolji armor
4) probam da sklopim neki runeword za armor (npr. fortitude)

Izvini shto smaram, ali bolje da pitam iskusnije, nego da tracim vreme radeci kako ne treba :)

Ma samo ti pitaj. Mislis ja nisam pitao veterane u ovoj igri kad sam pocinjao. :) Jedan Vlada mi je puno pomagao u pocetku, a javljao se u D2 threadovima sa Preacherovog accounta.

Shaftstop je dobar armor za merca (jos ako je eteralni... uff!!!). Retko ko od igraca ga nosi na sebi. Ako se apgrejduje, porasce mu i potreban strength da bi ga nosio, tako da ne verujem da bi to bilo pametno. Nemoj trositi poene na strength bezveze.

Evo upravo sam instalirao Diabla, tako da cete me vidjati na bnetu. Pokazaces mi sta trenutno nosis od opreme, pa cu videti da ti dam nesto bolje ako imam (a trebalo bi da imam). :)

Poz

Poslednja izmena:
Hehe, stavio bi ja ovaj armor na Merca, kao i rockstop sallet, pa bi imao 40% damage reduced, ali onda se postavlja pitanje koji armor ja da nosim :D

Oprema mi predstavlja pravu muku... Sad sam 79lvl i uskoro 80ti, a slab sam totalno...
Od opreme jedino dobro shto imam je Jalal mane helm i String of Ears belt... I Burizu...

A glavobolja me uhvati kad pomislim shta da nabavljam po pitanju chizmi, rukavica, oklopa, oruzja ili shtita... Amulet imam neki rare, a neki da vredi nisam video jedno 100 godina, pa sma digao ruke od toga :p

Imam par 4soc armora, samo, ne znam koji runeword da jurim za druida...

Pozdrav ljudi.
Ej diablo koji armor da jurim za Fortitude? Nabavio sam tu neke rune jos malo pa cu skupiti za grief.

Diablo covece nema te nigde. Dobio sam phase blade i socketio ga i dobio 6 rupa. Sta da radim sa tim?

Ja malo opet presao u svet WoW-a (ponovo me nalozili ortaci s kojima sam svojevremeno cepao Diabla). Ocekujte me ovih dana na bnetu.
Mislim da od 6x soc phase blade-a ne mozes nista korisno da napravis, ali ga ipak sacuvaj za slucaj da mi nesto sine kasnije.

Ej diablo da te pitam. Dao mi silent ovaj armor, a nije siguran da li moze da se sastavi fortitude zbog onog 14%ed, pa moze li?

Prilozi

• 1.GIF
    1.GIF
    13.6 KB · Pregleda: 77
Evo ja odradio i zamalo perfect da napravim. Pogledaj.

Prilozi

• gif.GIF
    gif.GIF
    49.8 KB · Pregleda: 95
@jovcov: Fortitude je ispao super! Taj armor je i pre socketovanja kostao poprilicno jer je imao 14%ed.

Koji si level? Pitam zbog ovog:

+X To Life (Based on Character Level)*

tablh8.png

I ovo je dosta bitno u celoj prici.

Poslednja izmena:
Level sam sada 80-i. Ali ne kontam sliku.

Pa ta slika ti je kao tablica mnozenja. "X" ide od 1 do 1.5 i moze da ima jednu od tih 5 navedenih vrednosti. Mnozis pa vidis koliko life-a ces imati na lvl-u 99. Da te "obradujem" ispala ti je najgora varijanta gde se mnozi sa 1, pa imas 1*99=99, tj. na lvl-u 99 bi imao +99 to life umesto maximalnih 1.5*99=148.5. :( Zato sada imas 1*80=80 to life. Al' nema veze...

Poslednja izmena:
A ha. Pa dobro. Nisam ti rekao prodao sam onaj phase blade 6sox za ist, i socketio jos jedan i opet dobio 6 rupa. Sad i ovaj prodajem za ist.
Dobio sam i ovu sekiru deluje jako mocno. Sta ti mislis?

Prilozi

• untitled.GIF
    untitled.GIF
    44.6 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Hehe, prichuvaj je da mogu da je isprobam bar da vidim kako lezi mom vuchku ;)

Ma baci tu sekiru. Nasao sam ih bar 20 do sad. Nista ne valja. Niko zivi je ne koristi na bnetu.

Ma dacu je silentu, pa nek se on igra shnjome.
Nego reci ti meni sta ja da radim po pitanju stita. Da trazim Heralda ili da pravim sanctuary?
Posto sam nasao neki mocan guide za zeal smitera, mislim isti je kao tvoj(mozda si i ti radio po to guidu). Kaze da je najbolje od stitiova za njega sanctuary, sta ti kazes?

Ne znam koji stit pravi veci smite damage, ali za mog zealera cu uvek izabrati HoZ pre Sanctuary-a! Vidi samo karakteristike pa reci da HoZ nije bolji. :)

Sanctuary (3 Socket Shields, Ko + Ko + Mal)

+20% Faster Hit Recovery
+20% Faster Block Rate
20% Increased Chance of Blocking
+130-160% Enhanced Defense (varies)
+250 Defense vs. Missile
+20 To Dexterity
All Resistances +50-70 (varies)
Magic Damage Reduced By 7

Level 12 Slow Missiles (60 Charges)

Herald of Zakarum

Defense: 422-507 (varies)(Base Defense: 144-168)
Required Level: 42
Required Strength: 89
Durability: 50
Chance To Block: 82%
Smite Damage: 20 To 28
(Paladin Only)
+150-200% Enhanced Defense (varies)
30% Increased Chance Of Blocking
30% Faster Block Rate
20% Bonus To Attack Rating
+20 To Strength
+20 To Vitality
All Resistances +50
+2 To Paladin Skill Levels
+2 To Combat Skills (Paladin Only)

Pa jeste bolji HoZ, i to dosta. Ima mocan res i jos skill, samo sto je skup i previse. Traze i po 10 istova. Ja jedva nabavio 2 za Lo. Sad sam nabavio jos dva. Sad skupljam jos par komada za Mal i Lo pa da nabudzimo grief:).
Ej covece gledao sam ti ono vodeno hladjenje. Kao svemirski brod. Sta radis ti sa tim?

Poslednja izmena:
Hvala! Taj komp sa vodenim mi je najvise za igre, dok sam od onog drugog napravio skoro silent makinu. ;)

Samo nastavi sa skupljanjem runa. Zovite me ako zatreba za neke Baal run-ove da pravimo u ekipi. Samo za to bi trebalo unapred da se dogovorimo... mislim oko vremena i imena igre (najbrze levelovanje je ako je public game sa 8 igraca i svi smo priblizno istog levela ako se ne varam).

I da, konacno je doslo vreme. Diablo nabavio sam rune, na stand-by su. Cekaju tebe i tvoj phase blade da uleti, pa da se napravi grief. Aj ti javi kad budes mogao, gledaj da bude sto pre:) mnogo sam nestrpljiv.

Ajde sto pre danas, posto veceras moram ortaka da uputim u WoW svet, pa ko zna koliko ce to da traje.

Ajde odmah sada odmah. Evo ja cu sada biti bnetu pa dodji.

Ovo je divno! Prvo ne mogu da kreiram igre sa nekim likovima. Sa ostalima jedva nekako ulazi, ali kad ti whispujem ne izlaze mi nikakve poruke na ekranu da sam ti poslao!? Da li si dobio neke moje poruke? Sada ne mogu da se nakacim na bnet, a razlog samo blizzard zna. Probacu ponovo.

Nisam video ni jednu poruku, ali sam te video i kad sam ti poslao poruku tebe nema.

E pa sad mi je "Unable to connect to Battle Net. If using a modem try to...".
...
cekaj, sad sam usao. Samo i dalje imam Failed to join game sa nekim likovima.
Budi u igri pa te zovem kad nadjem 5x soc pb.

Nazad
Vrh Dno