To koriste cheaterske pi*ke na OPEN bnetu.

Open bnet je pun slicnih itema. Neka vrsta fun servera. Samo ne vidim sta je fun koristiti cheatove. Sreca da toga nema na regularnom bnetu, inace ga nikad ne bih ni igrao. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, ali kad god vidim nesto slicno da ljudi koriste ja se iznerviram. Sto mi jedan lik u WoW-u rece: "I came here to cheat". Ma super brate...
@jovcov:
Meteor koristi za rulje najvise. Za ostalo je skoro beskoristan.
Ako bas volis da igras sa sorc, onda kreni ispocetka pa rasporedi poene kako valja. Ja se ne secam kako sam ih tacno rasporedio, jer dugo nisam igrao sa sorc. Reci cu ti kad budem usao sa njom na bnet i pogledao. Znam samo da neces uspeti sve da maximiziras od cold i fire skilova, ali to je OK.
Sorc sam u pocetku koristio za magic find. Okozio sam se dok nisam nabavio full set od Tal Rashe. Posle me je smorila totalno. Dosadilo mi bezanje, ubijanje iz daljine, mali defense. Upadne zenska u rulju, par udaraca i mrtva je. Zato je barbarian sasvim druga prica.

Volim prsa u prsa, da uletim u masu i izgazim ih sve. Sorc ima teleport pa je to bila olaksavajuca okolnost, ali napravis Enigma runeword u Archon Plate-u, stavis ga na barba i eto ti teleport.
Inace, sta su to "k-ke"?