Ne znam za P45 ja pricao o P35ici. Izmenjao sam 2-3 BIOSa, reda radi, sa svakim je fino radila.@garson:
zavisi sa kojim biosem. Sa ovim poslednjim beta 800 je ok (sada uzmite ovo sa rezervom posto ja pricam za preko 480FSB), sa 103 (3.10.2008) ne mere, mora 667 1:1 naravno u oba slucaja.
sto se iskustva tice - kao sto rekoh, prva 3 dana sam hteo da plocu prvo zapalim, pa da je onda vrelu isavijam, pa onda tako zguzvanu odnesem na kontenjer. Sada razmisljam o junu i x58 verziji DFI![]()
ti znassalim se, sta bre ljudi da rade sa tim strapom? Aj obrazlozi molim te!
![]()
ok ajmo redom, navodicu ti po redosledu kako si kacio slike
slika 2: samo prvo i poslednje ostavi enabled
vrati se na glavni ekran i pritisni F9.
slika 3: cese nakon ovoga malopre promenuti znacajno. Stavi CAS latency na 6, stavi performance Lvl stavku na recimo 13 (za sada). Udji u clock settings fine delay , stavi 3-3-1 redom za prve tri stavke (modeli, videces kad udjes), vrati se nazad i T2 dispatch stavi na disabled (veoma bitno)
slika 4: stavi (za sada) dram vlotage control na 2.2V
snimi, resetuj pa ponovo udji i probaj staviti 1066 ponovo! Javi kako je proslo![]()
Samo zadnje na enable, core multiprocessing, trebaju ti 2 jezgra, zar ne?:wave:
Ostale stavke nisu toliko bitne, moze i EIST na enabled.Doboro ali ostale stavke sta da stavim posto su sad skoro sve na enable, da li ostalo da stavim na disable a prvu i zadnju stavku na enable?
Pa preterao si sa memorijom na zadnjoj slici, poterao si je na 1334Mhz.Evo, kako sam podesio:
Onda sam snimio i restartovao, usao ponovo u bios i namjestio memoriju ovako:
..i save exit. Restartuje se, pa se na kratko izgasi, tek onda ucita:
Ne moze da se bootuje Windows, ako F1 pritisnem on vrati vrijednosti na auto. . .ne znam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari