Šta je novo?

devojke vs bench

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2112 je napisao(la):
ili mnogo vremena provodite sa devojkom, ili i previse za kompom!

da kazem ja svoje misljenje:
1. ako vam devojka stalno visi u kuci, a opet se buni sto ponekad pogledate forum ili bilo sta drugo na kompu - sta da vam kazem...znate gde vam je cekic, pa u vugla (njenu naravno)

2. ako vam devojka samo povremeno dolazi u kucu, i vi opet morate da blejite u komp - pokazite njoj gde je polica sa alatom ;) pa nek bira!

salu na stranu:
ako se prepoznajete u prvom slucaju, vi ste stvarno ugrozena vrsta, i bolje beste od avetinje dok jos mozete - jer od takvih se gubi kosa

a ako se prepoznajete u drugom slucaju - bicete brzo (sa potpunim pravom) ostavljeni!
Jel znate bre da devojke sva desavanja satima analiziraju kad stignu kuci, pa kad ne mogu vise da izdrze pritisak svojih misli, odlucuju se na radikalne korake!
Bravo 2112!!!!!!!
Kolko je samo istine u ovim rechima!a narochito ovo da sve one sve situacije u toku dana analiziraju!Vala da ti nisi napisao ja bi :),ponekad pomislim da sam sam na ovome svetu a onda posetim benchmark i shvatim da smo svi mi ovde slichni i da su sve devojke iste..............
Poz

Misko78 je napisao(la):
Prosao sam dobro :smash: jeste da sam joj odao identitet ali voli ona da se sali. A i talentovana je za kompove, upravu sam u procesu kupovine delova za njenu konfu koju ce sama sklopiti naravno uz moju superviziju. :d

:-devil-: Mangupe...

illidan je napisao(la):
E, sto imam dobru sestru :D

Imam par prijateljica, ne zna se koja je bolja. Ne bih još da kvarim prijateljstvo, odnosno da ga proširujem, tako da, možemo upoznavanje. Ti mene sa sestrom, ja Tebe sa nekom od mojih prijateljica.

Odlična ideja za turnir (zapostavljenih) devojaka forumaša, obzirom na mogućnosti druženja. Sticky i prijave odmah.

Bre, sve jaki shvaleri :D
Dobicete shuljeve od silnog muvanja :) ;)
Misim , sta sve ovde necu da procitam.Kao vode ribe na turnir u mracnu zadimljenu igraonicu da bi ispali face i fajteri.A kad krenu kuci iza coska ih saceka celavi tip , skine im patike i pojede mobilni a da pritom nesmeju da pisnu.
eee , gde su one osamdesete,,,
odo' da se odvalim :bottle:

@ ZverBre au bwe al' si ti neki .... :(

....Kompromisi su chudo...ovaj mislim kad svako ima svoj komp to je chudo :D

a da i Internet je chudo ;)

E genijalcinu je bar lako po tom pitanju, njega Sladja razume u potpunosti ;o)

Sto se tice "zapostavljene devojke bench forumasha" ja moju dovodim ako organizujete turnir u Age of empires 2 ili nfs 3 or 5. Opet sa druge strane ako organizujete turnir u kanteru ili herojima3 eto me sa sestrom!!! :d

Usput zar se na bench clubbingu nedobijaju postovi (vidim da maci i hormoncetu pise 0 i dalje)?!?

Usput ovom prilikom pozdravljam i nove clanice foruma :wave:

Proday je napisao(la):
Usput zar se na bench clubbingu nedobijaju postovi (vidim da maci i hormoncetu pise 0 i dalje)?!?

Naravno da ne, ovaj forum je zamisljen da bude koristan forum. Ko bi pametan brojao sve sto lupetate u ovoj sobi. :d

Proday je napisao(la):
...Sto se tice "zapostavljene devojke bench forumasha" ja moju dovodim ako organizujete turnir u Age of empires 2 ili nfs 3 or 5....

Ако те икад остави (пу, пу, далеко било ) дај ми њен број...да је утешим :)

animaN je napisao(la):
ono kao: Ja sam Jelena i ja sam devojka benchmark forumasha,a onda sve ostale kazu: zdravo Jelena! :)

Муахахахахахахахаха

-------------------------------------------

Ја немам проблема на релацији риба-бенч.

Једноставно кад је код мене на компу само мјуза и филмићи, а бенч?...

Кад она оде.

Мислим, шта би помислила када би знала да сам овде са гомилом гикова :D

Pozdravljam nove clanice! Mozda uskoro dobijemo "zenski kutak" na forumu :D

P.S. Posto mi nick nije zenstven, a red je da se napravi odgovarajuca distincija medju polovima, odlucila sam da stavim "rozle" avatar i signaturu :)

Poslednja izmena:
Wulfgar je napisao(la):
Ако те икад остави (пу, пу, далеко било ) дај ми њен број...да је утешим :)

Jel moze da se stane u red. Otju i ja AoE2 ribu. :D

Maca je napisao(la):
@ ZverBre au bwe al' si ti neki .... :(

....Kompromisi su chudo...ovaj mislim kad svako ima svoj komp to je chudo :D

a da i Internet je chudo ;)

Pametno zborish djevojko :)
Ali ipak pazi se ... mangupi su to :)

A jel si i ti devojka ZverBre? Mislim,mozda si neka zver od devojke? :banana:

Poslednja izmena:
vi ste prsli...pored devojke mislite na benchmark...

moze i obrnuto :D

audiofreak je napisao(la):
Uuuu, al' smrdi zagoretina u ovom threadu, phiii.... :d
hahaha,ova ti je dobra.ja sam porodican covek 12 god.rezultat;dodjem do kompa kad mi sin ode napolje ili spava.zena povremeno radi na kompu i tada nesto zezne.malopre je prosula vodu na tastaturu.sada je tastura na radiatoru a ja ovo kucam preko virtuelne tastature xp/a.pihhh.suprugu ne zanima sta radim na kompu.zadovoljna je da sam kuci. :D tako da vi sto niste porodicni judi uzivate.uzivajte dok mozete. :d

audiofreak je napisao(la):
Uuuu, al' smrdi zagoretina u ovom threadu, phiii.... :d

Hahaha da je samo u ovom tredu :)

Isti miris se oseti u postovima posle svake poruke koju ostave par clanica ovog foruma :d

Q: Kako navuci napaljene klince da posecuju bench?
A: Uvesti polje "Pol" sa opcijama "muski", "zenski" u korisnickom profilu sto bi se prikazivalo ispod avatara, a zatim dodeliti status "zenski" za slucajno izabranih 2/3 clanova.

:D:D:D

Poslednja izmena:
Uvesti polje "Pol" sa opcijama "muski", "zenski" u korisnickom profilu sto bi se prikazivalo ispod avatara, a zatim dodeliti status "zenski" za slucajno izabranih 2/3 clanova.
pa ti si monstrum. :d :D :-devil-: ha,ha,ha.kakav bi haos nastao. :banana:

@ audiofreak

Moze da se uvede i M-Member i F-Member
Onda cemo imati mali zilion poruka tipa :" Gde, si,,?" itd.
Kandudujes se da budes medju te 2/3 clanova dobro mozda ti se ispuni kandidatura. :d

Poslednja izmena:
E ovaj Zuma,
ja pokazao zeni, pa se i ja navuko :trust:

R_U_S je napisao(la):
Da li neko ima neku drugaricu koja voli FPS-ove tipa DOOM3, Far Cry, F.E.A.R. i ostalo?? Da nam se ledi krv u žilama dok zajedno rokamo karakondžule iz bolesne mašte tvoraca ovih remek dela.

Sad si me podsetio, bilo je to davne '96, LAN partiji... al' smo bili klinci, i bile su one akcije cim matori odu na posao rasklapaj racunar i moras sve da vratis na mesto do 4, vise vremena bi otislo na 2 tyre nosenja i moljenje Boga da mreza proradi... Ne znam vise ni na koju prevaru sam izvuko kintu za mreznu kartu...
Nebitno, jednom u akciju uletela i jedna komsinica. Tako posle par partija (bese Q2 ili DOOM, ili nesto slicno sa obicnim deathmach-om sad vise ne znam kad je sta bilo...) provalimo da nas devojka dere... Ajd' rekoh da pauzuram jednu partiju da vidim kako to igra...
Tada sam prvi put video da neko koristi misa u pucacini.
Mi konji smo igrali sa obe ruke na tastaturi :d

A sto je najgore posle smo je pitali odakle joj ideja "bilo mi je logicno" :smash:

DARK SIDE je napisao(la):
pa ti si monstrum. :d :D :-devil-: ha,ha,ha.kakav bi haos nastao. :banana:

Veruj mi, ne mozes ni da zamislis kakav bi haos nastao kad bi se znalo ko je musko, a ko zensko ako je ovde par zenskih postova izazvalo ovakvu lavinu... :smoke:

Srecom prema Sladji su svi pristojni jer se zna da je "udata". :D

Poslednja izmena:
Izazvalo bi i lavinu PM-ova
Kakve veze ima ko je mushko a ko zhensko :p
Bitno je da je pricha zhiva ipak ovo nije poljubac.co.yu (mislim da se tako zove sajt, nisam bash sigurna) ili tako neki sajt...na svu sretju.

maco ti si zensko :D

Apostol je napisao(la):
Primer kako se clan foruma nabacuje devojci :p
Hahahahahaaha, nije to nabacivanje :)

Ovo je:

Maco sreco, javi se nekad na pm ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno