Šta je novo?

devojke vs bench

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja dobio Zalman VF700Cu za rodj... :d

CamBieL je napisao(la):
recimo kad putejem bilo gde ili radim nesto konstruktivno, meni ne pada na pamet raunar... racunar mi sluzi za rad i zabavu, posto nemam nista pametnije da radim drugo

Pa zipa, onda ti je cura u pravu!! :D ako vec nista pametno ne radis za kompom i samo ubijas vreme, sto to vreme pametno ne bi posvetio njoj?? :-devil-:

Delija je napisao(la):
Ja dobio Zalman VF700Cu za rodj... :d

A ja dobio NV Silencer 5 za NG i Bozic. :p

audiofreak je napisao(la):
Q: Kako navuci napaljene klince da posecuju bench?
A: Uvesti polje "Pol" sa opcijama "muski", "zenski" u korisnickom profilu sto bi se prikazivalo ispod avatara, a zatim dodeliti status "zenski" za slucajno izabranih 2/3 clanova.

:D:D:D

Ћути бу****, немој да им дајеш идеје!

После ћемо сви да имамо шуљеве и хемороиде :d :d :d

haha ja bi od moje devojke pre dobio patek filip sat nego joystick od 20 eura. A hate lista kod nje je:
1) kompjuter
2) basket
3) sva ostala zenska bica

E ovo kako zene i muskarci razmisljaju radjena je i neka studija, tj. anketa. Valjda su spopadali ljude u nekom kraju i pitali ih da im objasne gde se nalazi neki , objekat ulica radnja, adresa, spomenik, sta li vec. Na kraju je rezultat bio da su zene i muskarci postovali odredjene paterne koji se totalno razlikuju:

1) Zene su pamtile objekte, pa je ojasnjavanje islo u stilu, ides pravo do zute kuce, skrenes u ulicu sa tresnjama, pa kod zutog fice sa roze felnama uzbrdo.

2) Muskaraci su objasnjavali vektorski, tj. pravo 150m, skrenes polulevo jos jedno 30m, pa ondak desno i 20m odatle ti je...

E sada ... nije rekla kazala, naucno ispitivanje na uzorku bla, bla ... Razlike postoje, sta je bolje necu da komentarisem, ali imam jedno pitanje:

Sta ako ovaj preparkira ficu???

face je napisao(la):
haha ja bi od moje devojke pre dobio patek filip sat nego joystick od 20 eura. A hate lista kod nje je:
1) kompjuter
2) basket
3) sva ostala zenska bica
Ala si se usrecio :d

Poslednja izmena:
Pa zato sto je objektivno zaludjivanje za zalmanom i slicnim chudima gubljenje vremena...
Ali ja to volim... pa ko ce to bolje da razume nego vi...

Delija, mrzim te :)

Nije problem u provodjenju vremena sa njom, provodimo mi dosta vremena zajedno, nego svo "slobodno" vreme jedno od drugoga ja provodim uz komp...

@face: u potpunosti se razumemo :)

@sky: pa zar nemas onu animaciju kad zena ide u kupovinu, pa obidje ceo shoping centar, a muskarac ode u kupovinu pravo i kupi sta mu treba...

I zakljucak je: muskarac je potrsio potrosio nesto malo para i malo vremena...
zena je potrosila brdo para i jos grdju kolicinu vremena...
i kad se proracuna u proseku, muskarac je potrosio vise para za odredjenu kolicinu vremena od zena... i jos one ispadose stedjlivije :))) :S:

Poslednja izmena:
Ja sam svojoj samo rekao da na Benchmarku nema zena i onda se smirila.

U pocetku ju je kopkalo kome stalno kuckam, ali kada sam joj objasnio, sve je doslo na svoje.

Sada mi cak i sama govori "daj oglas na Benchu za to i to"...
Samo, moram da sakrijem nekako da se na poslednji oglas za stvar koju mi je narucila javila zenska osoba :D

A verovatno zena misli da avatar koji imas pripada nekom TV kanalu o kuhinji i sl.? :d

Da da, platinasti zacini :)

Samo me je uvodjenje ADSL-a ubilo. Nisam mogao da ne skinem film iz potpisa... provalila me je ugledavsi listu torenata koji su tada bili na cekanju :)

Poslednja izmena:
Jingle bells, jingle bells... :D :d :D

[/QUOTE]Naime, dosao sam do teorije zasto zzenske manje igraju "nase" igre, a vise te budalastine poput Zume! Stvar je u koordinaciji i drugacijim procesom "uvlacenja" u igru! U sustini u pitanju je nacin i hemija mozga kod M i Ž! Potpuno je drugacija. Moja Zzenska je "Master of the zuma", ali dok je igrala Q4, 100x me je pitala "kuda sad"! Da ne pricam da joj je bilo muka posle sat vremena igranja! istina, vrtela je misla gore dole do ocaja... niako da se ushtosa sa pokretima i orijentacijom.
Muski mozak je "vizuelni mozak". Potpuno drugacije reaguje na sliku (zene to nesvesno znaju i zato se i lickaju satima). S druge strane, zzenski mozak je potpuno drugaciji ('fala Bogu na tim razlikama) i u stanju je da podnese Zumu satima!
LM, onaj "ana" forum preporucujem s vremena na vreme, bez zezanja! K'o sto neko rece, treba upoznati neprijaetlja svog
Upravo tako.slicne stavove imam i ja na osnovu 12-o godisnje opservacije moje supruge.
Radi se o razlicitim principima kod muskog i zenskog uma. Uostalom, zene se po pravilu daleko losije orijentisu u prostoru od muskaraca, sto se moze primetiti u saobracaju.
Quake 4 je prostorna 3D igra, sa mnogo soba, hodnika, kanala itd... dok je Zuma veoma prosta 2D igra koja zahteva razvijenu moc opazanja detalja i boja.
Primera radi, devojka ce primetiti na nekome detalje u oblacenju, ponasanju itd... koje ti nikad u zivotu ne bi pale na pamet da gledas, ali zato ce joj biti veliki problem da se parkira u nekoj gradskoj guzvi ili da dodje automobilom na neko mesto gde nikada nije bila. Ipak svuda postoje izuzeci.
Tacno.Po nekad im treba da 10 puta prodju istom putanjom da bi zapamtile put(pogotovo ako voze auto).Ali zato im treba par sekundi da te snime kako si se obukao.Dali je dugme otkopchano,pertla lose vezana i sl.Ja kod zena samo vidim par tacaka kad ih osmotrim :D

Poslednja izmena:
he he... sad jos nece smeti da izadjem devojci na oci :)

da li ste primetili kako brzo izgube interesovanje cim pomenes neku skracenicu, tipa RPG, FRP, FPS, RTS, i slicno...

moja devojcica voli bomberman-a i u stanju je da ga igra sve dok mi istrosi bateriju na n-gage.. a posle bude.. zvala sam te iskljucio si telefon.... dodje mi da se ubijem :)

LoL

Cimerova cura posizi kad nas dvojica zapocnemo neku IT pricu, pogotovo ako ima puno akronima. :p

Tebe ne bi smorilo da sedis sa dve zene koje pricaju npr. o farbama za kosu i u diskusiji A tvrdi da je nov Goldwell sa oznakom "XYZ 7528" ima lepsi srebrekasti odsjaj, dok B ipak tvrdi da je bolji Lorealov Feria color "XYZ 8792" iako ima previse silikonskih ulja u sebi i ta rasprava traje satima... Sve je stvar interesovanj i licnih afiniteteta - muskarcu koji se farba tema bi bila podjedako zanimljiva, kao sto meni moze da bude zanimljiva raprava da li je bolji Intel ili AMD :) Secam se situacije... pijem kafu sa drugaricom i dva druga. Jedan od drugova je " IT poznavalac", dok je drugi totalno "operisan", iako ima racunar. Nas troje smo se zaneli i pricali o IT-ju neko vreme, jer i drugarica koliko-toliko poznaje materiju, dok nam "cetvrti" nije skrenuo paznju da malo iskuliramo. Osetila sam se bas bezveze, jer smo mi ti koji smo bili sebicni i nepazljvi. Nije on glup ili manje vredan sto ga to ne interesuje. Stvar je vaspitanja postovati sagornika i ne smarati ga temama koje ga ne interesuju...

Malo se salimo, a malo smo i ozbiljni, ali cinjenica je da gomila stvari izrecenih ovde svoj koren zapravo ima u polnim stereotpima, a zasto je tako jednostavno je objasniti: ljude zavede pomisao da je kompleksne stvari moguce savrseno lako i savrseno precizno definisati. Npr. prica oko zena vozaca je dobar primer, jer se ne moze reci da su zene losi vozaci, ako statisticki podaci pokazu da izazivaju mnogo manje nesreca. Neke zene su losi vozaci, kao sto si i neki muskraci. Ako su sve zene koje ja poznajem dobri vozaci, to mi ne daje za pravo da tvrdim da su sve zene dobri vozaci, jer ima i losih... i tako za sve pomenute stvari... Zanimljiv je bio i komentar o pomeranju fice: logicno je upotrebiti neki reper u prostoru, ako on postoji, i to nema veze sa polom. Ako me neko kod BAS-a pita gde je JDP, naravno da cu mu reci: idi do Beogradjane, pa skreni desno i onda bla, bla...a ne: idi pravo 100 metara, pa poludesno 250, pa levo jos 100, pa onda druga desno jos 100...

Poslednja izmena:
svaka ti je na mestu! Bez zezanja.

Ovaj thread se moze promeniti u bench vs devojaka :(

Ako neko zeli da provodi 24 sata pored kompa shta tjemu onda devojka????

@ SoSo Lepo zborish mada tu je i malo predrasuda ako mene pitash...

Glupo je deliti stvari na mushke i zhenske mada je chinjenica da se bioloshki razlikujemo, ali ko shta voli nek izvoli. Nemam nishta protiv da se mushkarac muva po kuhinji ili da devojka popravlja kola (mozhda nekima to zvichi apsurdno) al ako su bolji u tim stvarima, shto da ne?

A da, ako imash devojku/dechka a komp si ovisnik pa i dok je ona/on tu sedish za kompom malo je bez veze, mada ne podrzhavam ni situaciju ajde da sedimo i piljimo jedno u drugo, ako razumete shta hotju da kazhem. Svako treba da ima malo svog prostora i da ga posveti sebi al' naravno da se ne preteruje niuchemu.

P.S. Izvinjavam se zbog eventualnih greshaka prilikom pisanja, shta da se radi nepismena sam :p

Ljudski mozak, a i zenski takodje ( nauka tvrdi da i zene imaju mozak :) ), onakav kakav je danas nije formiran, niti imalo izmenjen pronalaskom automobila, racunara niti bilo kakvih tehnichkih chudesa vec mnogo, mnogo pre.

Utvrdjeno je da ljudski mozak nije nimalo uznapredovao u zadnjih 100-200.000 godina.

Recimo da su jos u kamenom dobu, ili u dobu prvih organizovanih lovackih potraga za hranom, razvijane neke vestine koje su od muskaraca zahtevale izvanredno snalazenje u prostoru, procene daljine, visine, snagu misica, preciznost oka itd ...

Kod zena koje su imale ulogu brige o ostatku nelovachke populacije razvile su se druge sposobnosti i osobenosti - uglavnom verbalne i fizichki neuochljive tek tako.

Bez tih vestina jednih i drugih ne bi bilo opstanka konkretnom rodu, plemenu, a time ni celom ljudskom rodu.

To doba veoma podvojene uloge muskarca i zene (izuzmimo sada bioloske - morfoloshke i genetske razlike) nije bilo kratko. Preracunajte to u vekove ili ljudske generacije da bi ste stekli sliko o kolikom periodu se radi. Dovelo je na kraju do male ali ipak primetne razlike u funkcionisanju psihe oba stvorenja.

Tako danas imamo choveka koji razlikuje vise nijansi zelene boje nego svih ostalih boja zajedno, coveka koji strada vise od virusa nego od hladnoce i gladi, coveka koji moze da kupuje i stiche palate ali nije u stanju da sam napravi ni 5 promila stvari koje mu stvarno trebaju, coveka cijih 95% hronicnih bolesti su uzrokovane stresom u sredini koji naizgled sam uredjuje u saradnji sa drugim ljudima ....

zormanic je napisao(la):
Ljudski mozak, a i zenski takodje ( nauka tvrdi da i zene imaju mozak :)....

Kad kazes ljudski, podrazumeva se da mislis i na zene i na muskarce, kao pripradnike tog istog roda. Ostalo bolje da ne komentarisem, ko zna u sta bi se ova diskusija izrodila... Koliko samo naucnih dokaza ima da sredina i faktori sredine mogu vise uticati na formiranje licnosti od genetskog nasledja, a kako smo krenuli na kraju cemo da raspravljamo o tome da zena u dvadeset prvom veku treba da bude samo domacica, jer su zene pre stotinu hiljada godina radile samo to. Ovaj forum uopste nije mesto za takvu vrstu diskusija, zar ne?

Eto zasto ljudi beze od elektro-riba, cak i onih lepih :), k'o djavo od krsta... :d

SoSo je napisao(la):
Kad kazes ljudski, podrazumeva se da mislis i na zene i na muskarce, kao pripradnike tog istog roda. Ostalo bolje da ne komentarisem, ko zna u sta bi se ova diskusija izrodila... Koliko samo naucnih dokaza ima da sredina i faktori sredine mogu vise uticati na formiranje licnosti od genetskog nasledja, a kako smo krenuli na kraju cemo da raspravljamo o tome da zena u dvadeset prvom veku treba da bude samo domacica, jer su zene pre stotinu hiljada godina radile samo to. Ovaj forum uopste nije mesto za takvu vrstu diskusija, zar ne?
Ne vredi SoSo... Konzervativnih i rigidnih, sa svim elementima patrijarhalnog obrazca, ima na pretek...

SoSo je napisao(la):
Mnogo ste se istripovali!

Evo npr. na arhitektonskom, sve jadne arhitetkice, dezojerentisane i izgubljene u trecoj dimenziji :D

A i parkiranje... smeh... svar rutine i navike... Tata mi rece da bolje parkiram od njega, iako vec vozi preko 40 godina i presao je stotine hiljada kilometara. Zasto? Zato sto za razliku od njega zivim u nezgodnoj, uskoj i strmoj, ulici u centru grada i svaki dan ga "zavlacim".

Ovo bi trebalo da bude kompliment?! Nonsens. Nisam ja nikakav izuzetak koji potvrdjuje neko pravilo. Imam utisak da Uros nije prisutan na forumu, da bi me optuzili da imam jos nesto musko :D
A sto se ti nalazis prozvanom. Ja sam samo rekao da si ti po tim pitanjima dosta drugacija od vecine devojaka.
Jedna od 10 devojaka zna da se parkira kako treba, a da joj pri tom ne viri prednji ili zadnji kraj pola metra, ili da pri tom nije "prikljestila" komsijin auto :d
Ako ti ne spadas u tu grupu, to samo govori da imas bolje razvijenu percepciju i prostornu orijentaciju od vecine zena, a te osobine su svojstvenije muskom rodu, a ima objasnjenje i zasto je to tako, ali sada necu da pricam o tome.
Ja tvrdim da ima osoba koje jednostavno nikada ne mogu da nauce da se parkiraju kako treba itd... jer jednostavno im je nerazvijen centar u mozgu za vizelnu percepciju. To vazi i za muskarce i zene, ali je procenat takvih na strani zena. ;)

Lomnica_city je napisao(la):
Bas sad sam dobio kritiku zasto ne odgovaram dovoljno brzo na MSN-u a kad sam se zeznuo :wall: i rekao da forumujem... pa recimo da je bilo nesto kao:"To ti je vaznije od mene,hvala ti..."a ubrzo i Cao,laku noc! :d
Ko zna sta bi bilo da sam joj bio nadohvat ruke! :p
Pozdrav ,)

isti trip :)

To sa voznjom, parkiranjem i slicnim stvarima previse ljudi uocava, tako da...

Uopste nisam sovinista (daleko od toga!), al' kad vidim zenu za volanom, bezim sto dalje mogu. Poznajem par zena/cura koje jako dobro voze, al' ostatak je da se zabrines...

p.s. Podrazumeva se da ima dosta tipova koji ne znaju da voze, al' procentualno ih je mnogo manje... price da ih i ukupno ima vise ne piju vodu, zato sto sad svaka druga riba vozi.

Upravo to. Sto se tice voznje statistika samo da iskrivljenu sliku. Koliko ima zena vozaca naspram muskaraca, a da ne govorimo o stvarima koje ta statistika ne uzima u obzir, a to je koliko km prosecno predje prosecan muskarac a koliko prosecna zena. I na kakvim putevima. Nije isto ako se domacica jednom dnevno vozi od kuce do dragstora ili ako neko shaprta po zemlji uzduz i popreko. Ali naravno cast izuzetcima. :)

SoSo@ti nisi pravilo vec izuzetak.Ali zene racunari i IT tehnologije generalno ne zanimaju.One imaju druga opredeljenja i interesovanja u zivotu .A sve ovo iz razloga:psihe,vaspitanja i socioloshkih okolnosti.
Kad je u pitanju orijentacija u 3d igrama:generalno zene se slabije orijentishu ali zato bolje primecuju detalje.

@sOsO
Procitaj ponovo sta sam napisao. Ne govorim ja o licnosti ili individui vec o bicu ili rodu kako ti kazes.

Patrijarhat i matrijarhat su nastali mnogo, mnogo kasnije od vremena kada su se primarna ljudska svojstva formirala.

I za divno chudo redovno su se medjusobno smenjivali kao preovladjujuci sistemi.

@All
Ja stvarno mislim da je chovek, ljudska rasa, drustvo..., ili nazovite to kako god zelite, danas globalno sukobljen pre sveg svoj postojecoj prirodi, a samim tim i svojoj sustini.

Moja komšinica Maja iz Bele Crkve (kod mog dede) je bajkerka, a inače radi kao auto limarka (ne zezam se). Sada vozi ex pandurskog BMW od 650cm3 i obilazi sve moguće skupove motorista, ide na more itd. Kako izgleda, bolje da ne znate - brnjica, lanci i ostala koreografija, druži se bajkerima starijim 20 godina od nje i slično. Inače uopšte nije ružna devojka, ali je alkohol u dobroj meri ostavio traga na njoj. Još kao klinka je sa ćaletom popravljala MZ-ejca 250cm3, i ima gomilu kazni od pandura.
Ovo nikako nije opis tipične ženske osobe, zar ne.
P.S.
Još samo da kupi komp i da krene u raspravu sa DRIVER-om i ekipom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno