CamBieL je napisao(la):recimo kad putejem bilo gde ili radim nesto konstruktivno, meni ne pada na pamet raunar... racunar mi sluzi za rad i zabavu, posto nemam nista pametnije da radim drugo
Delija je napisao(la):Ja dobio Zalman VF700Cu za rodj... :d
audiofreak je napisao(la):Q: Kako navuci napaljene klince da posecuju bench?
A: Uvesti polje "Pol" sa opcijama "muski", "zenski" u korisnickom profilu sto bi se prikazivalo ispod avatara, a zatim dodeliti status "zenski" za slucajno izabranih 2/3 clanova.
![]()
Ala si se usrecio :dface je napisao(la):haha ja bi od moje devojke pre dobio patek filip sat nego joystick od 20 eura. A hate lista kod nje je:
1) kompjuter
2) basket
3) sva ostala zenska bica
Radi se o razlicitim principima kod muskog i zenskog uma. Uostalom, zene se po pravilu daleko losije orijentisu u prostoru od muskaraca, sto se moze primetiti u saobracaju.Upravo tako.slicne stavove imam i ja na osnovu 12-o godisnje opservacije moje supruge.
Tacno.Po nekad im treba da 10 puta prodju istom putanjom da bi zapamtile put(pogotovo ako voze auto).Ali zato im treba par sekundi da te snime kako si se obukao.Dali je dugme otkopchano,pertla lose vezana i sl.Ja kod zena samo vidim par tacaka kad ih osmotrim![]()
Delija je napisao(la):Jingle bells, jingle bells...:d
![]()
zormanic je napisao(la):Ljudski mozak, a i zenski takodje ( nauka tvrdi da i zene imaju mozak....
Ne vredi SoSo... Konzervativnih i rigidnih, sa svim elementima patrijarhalnog obrazca, ima na pretek...SoSo je napisao(la):Kad kazes ljudski, podrazumeva se da mislis i na zene i na muskarce, kao pripradnike tog istog roda. Ostalo bolje da ne komentarisem, ko zna u sta bi se ova diskusija izrodila... Koliko samo naucnih dokaza ima da sredina i faktori sredine mogu vise uticati na formiranje licnosti od genetskog nasledja, a kako smo krenuli na kraju cemo da raspravljamo o tome da zena u dvadeset prvom veku treba da bude samo domacica, jer su zene pre stotinu hiljada godina radile samo to. Ovaj forum uopste nije mesto za takvu vrstu diskusija, zar ne?
A sto se ti nalazis prozvanom. Ja sam samo rekao da si ti po tim pitanjima dosta drugacija od vecine devojaka.SoSo je napisao(la):Mnogo ste se istripovali!
Evo npr. na arhitektonskom, sve jadne arhitetkice, dezojerentisane i izgubljene u trecoj dimenziji
A i parkiranje... smeh... svar rutine i navike... Tata mi rece da bolje parkiram od njega, iako vec vozi preko 40 godina i presao je stotine hiljada kilometara. Zasto? Zato sto za razliku od njega zivim u nezgodnoj, uskoj i strmoj, ulici u centru grada i svaki dan ga "zavlacim".
Ovo bi trebalo da bude kompliment?! Nonsens. Nisam ja nikakav izuzetak koji potvrdjuje neko pravilo. Imam utisak da Uros nije prisutan na forumu, da bi me optuzili da imam jos nesto musko![]()
Lomnica_city je napisao(la):Bas sad sam dobio kritiku zasto ne odgovaram dovoljno brzo na MSN-u a kad sam se zeznuo :wall: i rekao da forumujem... pa recimo da je bilo nesto kao:"To ti je vaznije od mene,hvala ti..."a ubrzo i Cao,laku noc! :d
Ko zna sta bi bilo da sam joj bio nadohvat ruke!![]()
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari