Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

U prvom nivou (Detroit) jedan metak ili strelica u glavu i padaju odmah, najbolje s prigusivacem. U Shangaju vec pocinje da biva kriticno, meci ne probijaju oklop, kao ni strelice (koje znaju da se odbiju)...mora se dosta kombinovati taktika, ako zelim da ocistim nivo i obijem sve. Ponestaje i onih stimova za punjenje baterija tako da se i tu mora paziti sta i kako...

^Koliko sam video, za onesvescivanje (takedown) 30XP, a za ubijanje oruzjem 20XP (headshot).

Poslednja izmena:
^ zato sam dobio 3 talenta posle prve misije :p... A u prvom prelasku 1ili 2.

Jel vredi sta igra ? Da je skidam ? Jel igrao neko ? Vidim u svetu Kompjutera da je igra meseca , procitao sam tekst ali nisam nesto odusevljen !

Kao sto vidis, ne igra niko. A ti lepo sacekaj Modern Warfare 3 opis

Nzm nisam nesto za taj Call of Duty .. Realno igrao sam 2-ku i bila mi je extra.. jos 3 na soniju je bilo zanimljivo igrati .. vec 4 je dojadila.. Sve posle vise nije bilo moj ukuss.. igrao sam i BlackOps ali zato sto su me zvali i uglavnom Zombie Mod... Tako da nista od MW3 mozda eto samo upalim da mi ne zakaze grafika od ne igranja :p

Nzm nisam nesto za taj Call of Duty .. Realno igrao sam 2-ku i bila mi je extra.. jos 3 na soniju je bilo zanimljivo igrati .. vec 4 je dojadila.. Sve posle vise nije bilo moj ukuss.. igrao sam i BlackOps ali zato sto su me zvali i uglavnom Zombie Mod... Tako da nista od MW3 mozda eto samo upalim da mi ne zakaze grafika od ne igranja :p

Ne skreci sa teme ;) tacnije ne blati temu o jednoj od najboljih igara sa raspalim COD serijalom :)
Ako nisi igrao prvi deo Deus Ex-a, onda prvo odigraj njega...na nekoj od prethodnih stranica imas zakrpe za ulepsavanje grafike posto je stara igra.

Ok , dacu joj sansu jer stvarno nikada ranije nisam video da je hvale :p

Ok , dacu joj sansu jer stvarno nikada ranije nisam video da je hvale :p

Ocigledno si mladji pa si propustio dosta starijih naslova koji su i dan danas pored malo losije grafike vrhunske igre :)
Aj pa da javis utiske ;) Ja nazalost cekam da nadam se uskoro kupim malo bolju grafu pa da probam DX:HR :) posto sam pocetkom godine konacno obrnuo keca :)

Ova igra je pravi primer kvalitetnog multiplatform naslova! Lukavo izbegnuti, ublazeni i zamaskirani kompromisi koje namecu konzole. :)

Igram par dana, polako :) Može komotno da se meri sa prvim delom, mnogo dobra.

Sunjanje je lose odradjeno, ko da si pacov. U MGS, SC, i Hitman je to mnogo bolje odradjeno.
Dobra igra ali je puna nekih nelogicnosti. Svi su naoruzani a kad se nadje paket municije i oruzije ono 2-3 metka.
Adam je ceo od metala ali umire posle par pogodaka, pogine kad padne s 2m ali opusteno rukama rusi zidove i bacaka kontejnere.
AI je uzas, pogotovo kad se baci bomba a svi potrce na nju.

@Uriel
hahaha vrati se igraj COD ili sta vec... da si pratio pricu igre Adam-u je augmentirano samo deo tela... a to sto se nadje par metaka je balans igre koji ne dopusta da igra lici na *****ski COD, komandos nacin igranja na cega je 98% populacije FPS igraca navikla

Kakav COD ? Ja sam napisao sta mi je nelogicno, gde si procitao da hocu da igram kao rambo ?

Haha .. Evo nasao sam prvi deo .. ali bre mnogo je gadna grafika .. Nisam nesto mlad ali jednostavno mi je ova igra promakla ne znam kako.. Ali ajde da je probam .. Mislim kad sam mogao da igram LOK sve delove ponovo mocu i ovo valjda :p Javicu utiske :p

Sunjanje je lose odradjeno, ko da si pacov. U MGS, SC, i Hitman je to mnogo bolje odradjeno.
Dobra igra ali je puna nekih nelogicnosti. Svi su naoruzani a kad se nadje paket municije i oruzije ono 2-3 metka.
Adam je ceo od metala ali umire posle par pogodaka, pogine kad padne s 2m ali opusteno rukama rusi zidove i bacaka kontejnere.
AI je uzas, pogotovo kad se baci bomba a svi potrce na nju.

Bravo, kao da sam ja pisao post, za razliku od zeljka ja sam te razumeo...
Nadjes ceo sarzer a u njemu jedan metak, mozes da trcis ebena 3metra i umoris se, od metala ti je veci deo tela a od metka si na podu, pa da je od krvi i mesa ne mora da znaci da ce na mestu ostati mrtav od jednog metka i to svaki put skoro...i to za padanje sa manje visine je ziva istina, AI je KRIMILNO los, na prvu "loptu" ne mogu da se setim u kojoj je igri losiji AI?
Igra je zabavna ali glupo je u istom kontekstu spominjati velicenstveni MGS i ovo...

Poslednja izmena:
Ne znam , poceo sam da igram IW ali necini se tako lose kao sto ga vi falite ;) Mislim svidja mi se sa obzirom da igrica ima skoro 10godina da je fino odradjena .. Ali sada bas dok sam igrao sve mi postaje nekako poznato kao da sam je igrao ranije ali nisam 100% siguran .. pff tesko je to kada drzite igraonicu vec 10godina pa predjete skoro svaku igricu koju imate na racunarima..
Pokusacu 2-ku malo sada da igram pa da vidim sto toliko kako kazu ovi mladi danas bacate hate na nju.. :p

Ne znam , poceo sam da igram IW ali necini se tako lose kao sto ga vi falite ;) Mislim svidja mi se sa obzirom da igrica ima skoro 10godina da je fino odradjena .. Ali sada bas dok sam igrao sve mi postaje nekako poznato kao da sam je igrao ranije ali nisam 100% siguran .. pff tesko je to kada drzite igraonicu vec 10godina pa predjete skoro svaku igricu koju imate na racunarima..
Pokusacu 2-ku malo sada da igram pa da vidim sto toliko kako kazu ovi mladi danas bacate hate na nju.. :p

Pa sto uze najgori deo iz serijala Deus Ex da igras :D pogotovo jer manje vise nema neke veze cela prica sa prvim delom, dok je DE:HR uvod u prvi deo DE :)

Pa mogao si da mi pojasnis malo bolje onda.. :D Meni se ovaj nekako ucinio najbolje od svih starijih :p

Sto vise igram igru sve je vece ******...

Pa mogao si da mi pojasnis malo bolje onda.. :D Meni se ovaj nekako ucinio najbolje od svih starijih :p

Prvo je izasao Deus Ex, pa je onda izasao konzolski multiplatform IW, koji je po mnogima bio promasaj iako nije imao preterano losu pricu niti atmosferu... Meni se kod IW nije svidelo pojednostavljenje vecine stvari zbog xbox vlasnika i konstantno ucitavanje malih nivoa koje nije kratko trajalo...
DE:HR prica pricu pre keca, ali zbog grafickog dozivljaja prvo odigraj keca pa dvojku.
A da ulepsas keca snimi ovo
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision

e havala ti sad mnogo bolje izgleda... Igrica je skroz ok .. cak sto vise jedna od boljih koju sam igrao..

Ova igra je pravi primer kvalitetnog multiplatform naslova! Lukavo izbegnuti, ublazeni i zamaskirani kompromisi koje namecu konzole. :)

Mene je zadivilo upravo to što nisu pravili prevelike kompromise za današnju dečurliju. :)

Poslednja izmena:
Jel vredi sta igra ? Da je skidam ? Jel igrao neko ? Vidim u svetu Kompjutera da je igra meseca , procitao sam tekst ali nisam nesto odusevljen !

Qzma je malo nagrdio igru zbog određenih stvari koje su samo njemu bitne, tj. ne dopada mu se kako je prikazana budućnost pošto je to kao vizija budućnosti iz 80-tih godina a ne ova naša moderna vizija trt mrt bla bla.

Obično qzmino pilićarenje, što je stariji to više podseća na balavca...

Ja DE HR nisam igrao ali vidim da su ljudi na forumu oduševljeni i to oni malo stariji što je svakako plus za igru ;)

Pa vidi čovek neki roboti ali nigde nema zelene trave i golova :d

Ovaj nas kuzma sa foruma jel to isti onaj sa SK sto pise nebuloze? :D

I nisam ja toliko skolovan da koristim sve te komplikovane izraze.

I ne igram strategije, i volim japanske igre. One sa mangom. :)

E da, kad sam ja pisao nebuloze? :p

Poslednja izmena:
Ma jok bre, mislio na RPG. Al japanski. :p

A sta si ti mislio?

Cekaj da ne budem off skroz, nisam ni ja igrao prvi Deus Ex. Dal vredi sad da ga igram. Kao sto sam skoro igrao undying prvi put. I normalno da mi se nije svidjao, kad sam zakasnio deset godina.

Poslednja izmena:
pa.... :D

Nazad
Vrh Dno