Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Ovaj -

315lr.jpg

I ovaj Bot u sredini

W3H0U.jpg

***a.. kad dođem kući mislim da ću krenuti ispočetka :D Ali drugi stil igranja :D

Meni jedino zao sto nisam uspeo
da spasem Malik kada se ide drugi put u Hengsha,mrzelo me da se cimam oko tog dela ali sledeci put cu se potruditi da je spasem

Naći ćeš njeno telo u jazbini Harvestera kod Tracer Tonga

Naći ćeš njeno telo u jazbini Harvestera kod Tracer Tonga

Znam ja sam se jos istripovao da je tu ziva posto sam samo na brzinu bacio pogled zbog onog jednog harvestera sto stoji u laboratoriji tek posle kada sam usao video sam da je mrtva

Zanimljivo, to za telo nisam zapazio :). Primetio sam da uz samo spasavanje, Malik moze da strada i na dva nacina. Standardna situacija kad resetaju njen heli koji posle nekog vremena eksplodira. Drugi je kad se bas brzo sprintuje i udje u lift, desice se da dok se penjes gore gledas kako je oni izvlace iz helija i posle nekog vremena pucaju u glavu uz Jensenovu reakciju :(

Zanimljivo, to za telo nisam zapazio :). Primetio sam da uz samo spasavanje, Malik moze da strada i na dva nacina. Standardna situacija kad resetaju njen heli koji posle nekog vremena eksplodira. Drugi je kad se bas brzo sprintuje i udje u lift, desice se da dok se penjes gore gledas kako je oni izvlace iz helija i posle nekog vremena pucaju u glavu uz Jensenovu reakciju :(

Počeo sinoć ispočetka, u ovoj turi ću definitivno pokušati da je spasim

Moze li neko da mi kaze sta se desava kada
ugradite onaj modovani chip u LIMB klinici? Ja sam ispao pametan pa na svu srecu nisam ugradio taj novi chip

ugradite onaj modovani chip u LIMB klinici? Ja sam ispao pametan pa na svu srecu nisam ugradio taj novi chip

Kad ugradis modchip onda mozes da citas kopije :d

Salu na stranu, da ne bi pravio veci spoiler recicu samo da

ne ugradjujes novi chip

Na boss fightu će ti isključiti remotely sve augumentacije. Meni se to desilo, pa sam svejedno uspeo da ubijem lika, mada verujem na dosta teži način nego sa aug

Znaci nisam nista propustio :)
Za one koji prvi put ili opet igraju evo vam mali hint kako da predjete Jarona Nemira na najlaksi moguci nacin. Meni je upalilo a da metak nisam ispalio

Pobacajte na sve strane sto vise mozete onih fragmentation mina i sacekajte da Nemir sam naleti na njih. Ako sam ja dobro brojao posle 6-7 mina boss fight je gotov

Kad sam video koliko hvalite igru, morao sam i ja da je svučem, iako skoro godinu dana ni jedna single player igra ne uspeva da me ozbiljno drži. Sinoć instalirao i večeras krećem, ako me mimoiđu razni bagovi.

Tek sam poceo da igram a AI me vec smorio zesce... AI izgleda ne okrece glavu nego ide samo naprijd, nazad, lijevo, desno tako da npr kad prodje pored mene dok sam u zaklonu iako me jasno vidi iskosa, nece reagovati. Ovo iritira zesce...

Primetio sam i ja da je AI ponekad glup i nedosledan, recimo ne ulazim u prostoriju nego sa vrata pocnem da pucam i smaknem recimo jednog od 3-4 u toj prostoriji i oni samo neko vreme pucaju i onda pocnu da se pitaju gde sam a posle nekog vremena se i vrate na pocetno stanje. Sa druge strane nekad se stvarno cudim kako me cuju na najmanji sum koji napravim ili primete iz neke cudne situacije i slicno. Takodje malo je pojednostavljeno sunjanje i skrivanje jer ako ima neka kutija ili zaklon ispred NPC-a putanja mu je takva da ce uvek stati bas do te kutije ili zaklona i nece preci tu granicu posle koje bi mogao da me primeti.

Znaci nisam nista propustio :)
Za one koji prvi put ili opet igraju evo vam mali hint kako da predjete Jarona Nemira na najlaksi moguci nacin. Meni je upalilo a da metak nisam ispalio

Pobacajte na sve strane sto vise mozete onih fragmentation mina i sacekajte da Nemir sam naleti na njih. Ako sam ja dobro brojao posle 6-7 mina boss fight je gotov
Bas tako,ja sam u toj borbi ginuo jedno 10-ak puta dok nisam skontao to sa minama!Sreca pa sam imao 4 komada mina i borba je bila gotova bukvalno za 5 sekundi!

Poslednja izmena od urednika:
Evo vam jos jedan secret :) fanovima grupe Megadeth ovo ce se sigurno svideti.

Kada pobedite Namira i pre nego sto se ukrcate za brod koji vas vodi na Pancheu

Hangar 18 achivement
http://www.youtube.com/watch?v=2mInMoZ87y4

MegadetH-Hangar 18 music video
http://www.youtube.com/watch?v=4tzWc3Xl4B0

Neke reci koje se nalaze u email na kompu se nalaze i u lyricsu za pesmu :) cak je i username na kompu MSTAINE a ime frontmena Megadetha za one koji ne znaju je Dave Mustaine

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi objasni zasto mi ne funcionise sifre koje pokupim u pocket secretary? Nemogu ni da se logujem na sopstveni komp u svojoj kancelariji. Pokupio sam pocket secretary sa stola u kancelariji u kojem lepo pise da je user name ajensen ali dobijam access denied?

Hm, moras da procitas u inventaru sadrzaj pocket secretary, pa onda da ukucas na ekranu tog monitora password, koji ce pisati u "oblacicu" pored :)

A šifra? Uostalom, u gornjem levom uglu ti piše šifra ako si je pokupio.

znaci treba da se upise pasword koji pise u levom gornjem uglu :mad:...ja upisivao user name jer mi bilo nelogicno da upisujem ono sto vidim na ekranu, vec da moram da citam ps pa da vidim koji je user name za tu sifru koja pise i da njega ukucam...*** tako mi izgledalo logicno , obzirom da igram na hard ucinilo mi se bzvz da prekucavam...izgleda da sam se istripovao zesce na ovaj hard nivo pa sve mislim nije moguce da je tako ocigledno...:lupko:

....misim da je najbolje hakovati jer se dobijaju jeko potrebni XP.

-----

Evo vam jos jedan secret :) fanovima grupe Megadeth ovo ce se sigurno svideti.

Kada pobedite Namira i pre nego sto se ukrcate za brod koji vas vodi na Pancheu

Hangar 18 achivement
http://www.youtube.com/watch?v=2mInMoZ87y4

MegadetH-Hangar 18 music video
http://www.youtube.com/watch?v=4tzWc3Xl4B0

Neke reci koje se nalaze u email na kompu se nalaze i u lyricsu za pesmu :) cak je i username na kompu MSTAINE a ime frontmena Megadetha za one koji ne znaju je Dave Mustaine
:guitar::guitar:

...do sad sam naleteo samo na neke spise o area 51....
Tek sam prvi zadatak resio i vec sam morao ispocetka :) da krenem zbog mog propusta, kao u pravom RPG*u. Ubuduce cu morati opreznije sa vise sejvova.

Poslednja izmena:
Krenem da se šunjam, ali zasad ih mnogo lakše prosto isprangijati, AI nije naročito pametan, ali opet mnogo bolji nego u prvoj igri gde je to bila najveća mana. Zasad me igra ne drži, ali daću joj još prilike, nisam daleko odmakao.

Krenem da se šunjam, ali zasad ih mnogo lakše prosto isprangijati, AI nije naročito pametan, ali opet mnogo bolji nego u prvoj igri gde je to bila najveća mana. Zasad me igra ne drži, ali daću joj još prilike, nisam daleko odmakao.

...ja sam krenuo na hard... dva metka i kraj, tako da se sunjam. Po meni nisu trebali da ostave da se sam zaleci vremenom.

Poslednja izmena:

Isto, lakse mi je da ih sve nastampam nego da se sunjam, AI je izuzetno retardiran i da imas dovoljno municije i jedan ventilacijoni otvor mogao bi da pobijes sve botove u igrici :) Da se razumemo nije sunjanje tesko ali zahteva mnogo vise vremena i da se potrefi pravi tajming...a sto vise igra odmice i sto sam ja sve jaci, cesce se odlucuje da ih kundacim.

Pa normalno da te ne drži kad je nije zanimljivo igrati kao "Rambo" :)

Kod mene zavisi, neki nivo igram sa sunjanjem a ako izgubim strpljenje nastampam ih sve pa onda redom hakujem stvari i zezam se po mapi xD

I ja smatram da je sunjanje lose. Inace volim stealth sistem, ali sada mi ne odgovara. Kada ocistim sobu pokupim kredite, municiju... a jos dobijam i xp za ubistva. Ubijam ih tako da ne shvate sta se desilo.

Ja sam ih u ovoj prvoj misiji sve poonesvescivao i istraumirao sa onim malim pistoljcicem na struju... prava uzivancija:p. Nije mi bas bilo lako... treba malo da se taktizira.
Da li se dobija isti XP ubijanjem i onesvecivanjem?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno