Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

The way it's meant to be played :)

czHPT.jpg

Sram te bilo, to je Eyefinity :D

Ne znam dokle ste stigli ali ova igra je sve bolja i bolja :) a vala ja sam vise u fazonu da igram kao Rambo a manje stealth jer sa dodatnim augmentacijama postaje mnogo zanimljivije a municije je sve manje.

ja stigao u Kinu i posetio the Hive. stvarno odlicna igra

Slažem se, posle dugo vremena smo dobili pravu "PC" igru. Zaista zna da prikuje za stolicu.

Ja je okrenuo preksinoć. Sad razmišljam da je počnem ponovo u potpuno stealth fazonu :)

Preporucujem da ne posetite LIMB kliniku da instalirate update biochipa kad budete u Kini drugi put i kad vam to budu trazili ;)

Ja sam batalio da igram dok ne izadje fix za iritirajuce lagovanje,seckanje ili sta li je vec!Cudi me da niko ovde nije spomenuo da ima takav problem ili sam ja jedini!Na Eidos i Steam forumu ljudi bukvalno mole da rese taj problem,ali niko se neoglasava po tom pitanju!Ja sam jos razmisljao da kupim original posto stvarno vredi!Stvarno su ti izdavaci postali totalno neodgovorni!Umesto da neko obavesti te ljude koji se zale da rade na tom problemu,pa da malo smire situaciju,niko ziv tu ne reaguje!

E bravo ja mislio da je do mog HW/SW, da li smanjio ili povecao "detalje" igra secka, tipa fps sa ~50 padne na ~26 u nekim trenucima a pritom da napomenem da scene nisu nesto zahtevne kad zasecka...

I ja cu da napravim pauzu sa igranjem dok se to ne sredi...

Ja nemam tih problema uopste, FPS je izmedju 45 i 60 uvek.

Izasao novi update !!! Jedina razlika koju vidim je brze ucitavanje.

Ja ne znam na koji ti update mislis,taj update koji reseva probleme sa Ati i Amd komponentama i brze ucitavanje,on je izasao pre 5 dana!Mozda gledamo na razlicite strane!

[YOUTUBE]Y414Q7vVgYU&feature[/YOUTUBE]

*** u Picusu municije ni za leka ;( Stedite municiju u TM, trebace vam.

Evo skoro celu igru igram samo sa 10mm pistoljem. Nabacio dosta upgradea na njega, prigusivac, laser, veci sarzer, armor piercing, 2x dmg upgrade... jedan metak u glavu resava light i medium neprijatelje, dva za one belltower heavy gunnere (imaju mini gun i oklopljenu glavu). Valjda zbog toga nemam problema sa dzebanom :)

I ja sam igrao sa pistoljem ali sam mnoooogoooo dzebane potrosio u hangaru pucajuci na botove a nisam imao typhoon municije niti EMP granate :-(

Zašto pucate na botove? Nabudžiš hacking, i samo ih okreneš na enemy, i gledaš kako XP raste :D

Zašto pucate na botove?

Zasto uopste i pucate? :) Celu igru sam presao gotovo bez ispaljenog metka mada koristio sam tranquilzer i strele ali samo u retkim slucajevim a botove sam hakovao i okretao ih da rade u moju korist :)

Posle 4 dana igranja natenane (znaci svaki sidequest sam odigrao,hakovao sve sto sam nasao,orobio sve sto je moglo da se orobi :) ) predjoh je i mogu reci da je ovo nesto najbolje sto sam igrao u poslednje vreme posle Assassins Creeda

Hocu jos!!!!!!

Neverovatno da uvek ima nesto novo da se nadje ili sazna. Kad sam ponovo poceo da igram, na pocetku igre, pre misije ulaska u policijsku stanicu ona klosarka koja brlja po kanti za smece u blizini Sarif zgrade moze da vam za pare otkrije neke zanimljive stvari :)

God damn it, use the spoiler tag! Sad si me zeznuo, breeeee!

Ja ne znam na koji ti update mislis,taj update koji reseva probleme sa Ati i Amd komponentama i brze ucitavanje,on je izasao pre 5 dana!Mozda gledamo na razlicite strane!

Ne, to je taj.
Moja greska nisam pratio na casu:smackbum:

Koliko znaci ovaj patch, smanji vreme loadovanja 5 puta. Eh, da bar nisam presao vise od pola igre pre nego sto sam patchovao...

Kako se hakuju botovi uopste? Svaki komp koji sam ja hakovao je imao Restricted za turrete i botove a hakovao sam kompletnu mrezu.

Imaš drugu granu za kontrolu turreta i kamera.

Drugu granu?

Moras da iupdateujes hacking skills kako bi mogao da hakujes botove

2pq2rr6.jpg

34q93bb.jpg

Poslednja izmena:
Čini mi se da ide nekako pet kockica na levo dole za lvl 5 hack, a da ti kamere i turreti idu desno. (na poslu atm :( )

Nazad
Vrh Dno