Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Garant je fejk ali hvala tebi što se cimaš da to proveriš za nas ostale :)

Nah ionako mi je link prazan, islo bi i brze da ne stekare na protoku :) jos 15% i videcemo na cemu smo.

Hajde, sad:) Da vidimo šta si upecao:)

Upecao je cizmu. Bre fejk ko veding kejk, ne znam kako neko uopste i moze da pomisli da je nesto pravo kad ga nema na najbrzim trackerima. Kutija, mani se piraterije, slab ti zanat. :D

Moram reci da su spotovi-trailer strava uradjeni! Taj Human Revolution 'Purity' Trailer je strava.
Koji feel. Mora se reci, kad se pogleda na ljudsku vrstu, da nije bash tako dalekao. To bi trebalo biti DX movie!

Ako je igra barem malo nalik na te trailere po atmosferi i zadrzaju...bice cool!

Vidi se po forumima da je izasla jos jedna BETA koja je velika oko 8GB, kazu da je unutra (osim prve BETE) jos jedna kopija u rar formatu i da malo brze radi ?
mada posto nada poslednja umire cekamo da se javi kUdtiHaEX ???

Ja koliko znam igra ce koristiti steamworks kao protekciju, sto znaci i da imas disk nema pomoci dok je ne aktiviras i updatujes na stimu...(znaci ne pre dana izlaska)

Torent je dumro, nisam uspeo da ga skinem do kraja... ostalo je 5% :)
Koliko vidim obrisan je sa trackera.

Al bi se tek slatko obradovao da je ceo stigo. :D

Phe ne kapiram negativan stav pojedinaca ovde. Cak i da sam skinuo Amateur-Pr0n-Teen-Stroies-97 nije mi jasno sto likujete?

Ma jok bre, samo malo zezancije, posto najveca vecina nas su oni narodni medecinari. :) Tvoj slucaj je kao da si umesto nane za caj, ti nakidao malo burijana. :D

Phe ne kapiram negativan stav pojedinaca ovde. Cak i da sam skinuo Amateur-Pr0n-Teen-Stroies-97 nije mi jasno sto likujete?

Vidiš da su to tracker maheri koji uvek znaju prvi da je nešto izašlo! Ja iskreno, nemam pojma sve dok ne vidim na nfohump i rlslog. Do tada mnogi već uveliko igraju igru :)

Ma ne likuju svi, samo se zezamo malo, vidis da smo zaustavili dah i cekali da napises carobne reci:
"Igra je full" ;)

Za one koji nisu nikada igrali prvi deo evo izasao je komplet mod sa boljom grafikom tako da neki mogu sada da probaju...

It's been 4 years in the making, but Deus Ex : New Vision is finally seeing the light of day in it's full form. With around 75% of the world textures remastered at high definition, the project is finally complete - and is available to download right now!

Deus Ex : New Vision

I koliko bolje izgleda, da li je neko probao? Ima samo onaj jedan screenshot....

Jel ovaj mod sada obuhvata sve ono sto je ranije bilo potrebno skupljati ili samo teksture? Tweak grafike, bolje teksture i slicno. Bilo je bar 3 stvari koje je trebalo uraditi ako se dobro secam.

Jel ovaj mod sada obuhvata sve ono sto je ranije bilo potrebno skupljati ili samo teksture? Tweak grafike, bolje teksture i slicno. Bilo je bar 3 stvari koje je trebalo uraditi ako se dobro secam.

Taj mod ima samo Texture; dx10 Render i exe. Launcher

Za bolje modele (NPC, Weapons itd) potrazi HDTP mod, ( koji jos nije finished )

Da li se ocekuje u skorije vreme?

Taj mod ima samo Texture; dx10 Render i exe. Launcher

Za bolje modele (NPC, Weapons itd) potrazi HDTP mod, ( koji jos nije finished )

Koliko sam shvatio, ovaj mod ima i setup.exe ili je samo mod, nezavisno od instalacije?
Valjalo bi ovo odigrati kao nekad :)

Poslednja izmena:
Ima svoju exe za start igre;
koja je namenjena da radi na novim systemima i koja zadrzi promenu adressa; tako da game prvo povuce resurse (modele-npc-texture)
HDTP-mod-a.

Moze se kombinirati sa NV-modom...ali treba se merge-ovati, .ini i ostala ******!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno