Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Keca sam dva puta presao, tesko cu se nakaniti da to opet uradim... Ovako, nadam se da ce HR ispasti makar nalik kecu

Ja sam Betu poceo i bilo mi je zao da je predjem celu jer bih hteo JOS JOS JOS, opet sam se navukao, skroz je dobra, lici na DE keca totalno.

Jel ovo znaci da vec imaju finalnu igru spremnu za radnje? Celih mesec dana pre roka, to je stvarno odlicno. Vrlo je verovatno da ce procureti.

Gotovo sve igre ulaze u gold fazu 20 do 40 dana pre izlaska, tako da ovo nije nista cudno. :)

Gold faza znaci da je igra poslata na zavrsnu turu sertifikacije [to moze da traje oko nedelju dana] i onda rezanje, pakovanje i slanje ka radnjama. Timeframe su taman pogodili, leakovi za konzole ce se desiti kada diskovi stignu do radnji.

Da li se isplati igrati na konzoli ili je bolje cekati pc?

Necemo znati na kom sistemu ce igra raditi najbolje dok se ne pojavi u prodaji. Verovatno ce biti OK gde god igrao.

Da li se isplati igrati na konzoli ili je bolje cekati pc?
Nikad vise na konzole pa da ih daju dzabe!Da sam poslusao pojedine ljude ne bi trosio ni vreme ni pare na xbox 360!Nisam hejter konzola,ali mi je oduvek bila zelja da imam jednu i to zadovoljstvo je trajalo mesec dana!Ko je navikao na dobru grafiku i visoku rezoluciju neka ni u ludilu ne kupuje konzolu,jer je razlika velika!Vracam se ja na moj PC!

Cekaj, a ti si stvarno poverovao da je grafika na konzolama vrhnuska? :D

Naravno da nisam,ali sam zamisljao sasvim nesto drugo,kad ono....!

Ja sam u ono vreme imao kućište od dva soma, al reko ajde da utaknem to novo čudo od kutije. Malo probao, isključio, zagrlio moju mašinčugu i zaplakao...to su bile moje prve suze radosnice - true story.

Poslednja izmena:
It's a something of a victory for Eidos Montreal as well since the PC gaming bible awards the highly anticipated reboot a score of 94%.
In an eight-page spectacular, PC Gamer's Human Revolution review calls the game "a dark, cool and beautiful revival of an incredible game." It praises Eidos for creating a game with a clear respect for the players that rewards original thinking and exploration.
The mag - which is with subscribers today - concedes that it's not quite as good as the original because thanks to a "slight shift away from improvisation and wide open spaces", which stops it "just short."
Regardless, Human Revolution is described as "the Deus Ex of our age, a genuinely worthy prequel, and a game that puts almost everything else in the genre to shame."

However, OPM's 8/10 is a little more critical of the PS3 version than PCG's whopping 94% verdict.
Critic Leon Hurley writes that the game is a "curious hybrid" of stealth, action, RPG and story - but manages to pull it off with aplomb... for the most part.
"It's not as direct as a sci-fi COD, nor as expansive or open as Fallout," he writes. "Instead it's somewhere in the middle."
OPM concludes that the game does the Deus Ex series "proud" - "providing an absorbing world to investigate and a satisfying freedom to play by your own rules".
Slight gripes come when discussing background characters "cycling routines", frustrating boss fights and long loading screens that "break the mood".
The game's described as having a plot that's "basically James Bond of the future" in a world with "lush art direction".
Hurley writes: "It doesn't reach Killzone 3 levels of splendour, but it's impossible not to be wowed by the neon-drenched presence of Hangsha in China."

Kakvi su ti retardi iz OPM-a porede igru sa nekim konzolaskim djubretom, i zale se na dug loading kod djubreta od konzole stare pola decenije, degenerici.........

Pa ne znam, pitanje je koliko mozes verovati i PC Gameru :

PC Gamer on Deus Ex: Invisible War
83%
"With the right hardware, Invisible War offers a thought-provoking, multi-layered journey with a side order of free choice"

Uz to su dali 80% DNF i 94% DA2.

Znao sam da ce za to svi da se uhvate :).

Ovo za loading time je verovatno tacno, u procureloj verziji i na PC-ju ume da potraje. Razumem da su PS3 magazin i bi da porede sa nekom eksluzivom jer ce im to uvek biti reper savrsenstva, ali gde nadjose KZ.

PC verzija ce takodje imati i mogucnost podesavanja FOV.

"I just wanted to let you know: we've recently added an in-game FOV setting to the DXHR PC!" a forum post from PC lead programmer Jim Offerman of Nixxes Software confirmed yesterday.

Poslednja izmena:
Izasao sKlinacRed 8GB image ;)

Ona beta je ~4gb.... ne znam ni ja sta je ovo sad ?!?

attachment.php

Videcemo kad se skine danas da li je stativa.

Prilozi

• Screen Shot 2011-07-31 at 3.47.04 PM.png
    Screen Shot 2011-07-31 at 3.47.04 PM.png
    19.1 KB · Pregleda: 161
Nisam bas siguran, jer ce to biti prvi put da igra toliko kasni sa pojavljivanjem na ostalim trackerima...mada sve je moguce . A i krenulo ti je full-u sa 0 peers-ova:D

Bas ide slabo, 15 mbps :)

Nazad
Vrh Dno