Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Pa ono, odavno se zna da GoW nije prva igra sa tim fazonom, al nebitno. :)

Pa znam da nije prva, ali tu mi je nekako najlosije uradjeno :D

Rainbow Sex Vegas je prva koja je koristila u FPS-u...ako se ja pitam, a ne pitam se, met'o bi to u svaki FPS...nekako mi je kul, pošto sam i ja kul onda se još više osećam kul dok igram. Eto, baš mi je drago što sam to sam sebi razjasnio

kakvi smaraci

Rainbow Sex Vegas je prva koja je koristila u FPS-u...ako se ja pitam, a ne pitam se, met'o bi to u svaki FPS...nekako mi je kul, pošto sam i ja kul onda se još više osećam kul dok igram. Eto, baš mi je drago što sam to sam sebi razjasnio

Popamole loveru, obožavaju te CEO-ovi igračkih kompanija i šalju pozdrave, a posebno Yves Guillemot. :)

gYx3a.jpg

Poslednja izmena:
Valjda Merci, Kal-El :D

Nov trejler i PC slike:

[YOUTUBE]K6WFuP11cs4[/YOUTUBE]

deusexhr310511-1.jpg

deusexhr310511-9.jpg

deusexhr310511-10.jpg
Ostatak

Poslednja izmena:
Mnogo blooma, previše.

Cak i nije previse, po meni je taman...jer mi sve deluje nekako stripski sa malim spektrom boja...
Svidja mi se kako izgleda :)

Pojavila se Leaked verzija sa lekom koji provereno radi!Ovo je isto sto se desilo i sa Crisys 2!Barem moze da se proba dok ne izadje normalna verzija!

Nije full verzija, nego press kopija sa prvih 10 sati gameplaya [trecina/cetvrtina igre], naravno unfinished code & assets.

Cudi me da niko ne komentarise i ovaj leek, 20-ak strana o igri a sada ni reci o njoj... ajd ja bar da kazem da sve radi kako treba, tj. optimizacija je ok, uglavnom radi sve u 60fps-a na dx11, grafika nije nesto, a igra podseca na "pc igru", sa sitnim hud-om i tasterima...

Mene ne cudi, svi su zaboravili da ce se i ovo pojaviti, ovo igra je skolski primer FAIL-a...

Haha, dakle to sto ljudi nece da se bakcu sa krpez verzijama znaci da je igra FAIL, e to je novi momenat u pljuvacini po ovoj igri.

Samo me interesuje kakve ce argumente da navede sto je igra fail, dal to sto kombinacija dx11 brlja luminosity ili zato sto mu je down pukao/oborio ratio/skucao nalog ili je jednostavno vec unapred od "strucnih lica" procitao kako je igra krs i brze-bolje skontao igru...

btw igra ima opciju fxaa i dobro radi...

Upravo...

Kad se zna da ce igra biti dobra "zaludjenici" skidaju i neke "budi Bog s nama verzije", koje je "Mica krivi" ripovao, bukvalno se utrkuju ko ce prvi da postuje na forumu da se igra pojavila na torrentima.

Pa sto bi neko skidao 4gb nezavrsenih prvih 10 nivoa, sta da predjem to i onda kad izadje full igra opet da prelazim, lepse mi je da sacekam da izadje i da igram kad je sve lepo optimizovano i zavrseno :D

Gledao sam trejler na prethodnoj strani i odma sam se prisetio koliko je dobar prvi deo Deus Ex-a, Iluminati, Majestic 12, Unatco... to su bila vremena, kad sam jurio kodove za sve brave :D

Ma pojedini su je vec proglasili igrom godine zbog ove scene :)

[YOUTUBE]GBhiX54TThw&feature[/YOUTUBE]

ahhaha umro sam od smeha na ovo :smash:
malo *******cije da se razbije ozbiljnost DE

Probao sam, je ne vidim neke bagove ili bilo sta, radi kao full verzija. Al ipak cu sacekati full igru ovo sam samo hteo da vidim kako radi, u DX11 sve max. 1080p oko 80-90FPS kod mene, a igra je ok.

Mene ne cudi, svi su zaboravili da ce se i ovo pojaviti, ovo igra je skolski primer FAIL-a...

sad si odvalio za medalju!

ja sam tek krenuo da igram ali vidim da se uticaj konzola nije unistio ovu igru.... za sada atmosfera je odlicna... igra izgleda lepo/korektno, nema nabudjenih efekata kao vecina igara, likovi kao da bi mogli da imaju vise poligona, itd.. ali grafikau pokretu izgleda bas odlicno

cak sta vise zaludjenici na nforce forumu su pozitivno odusevljeni, osim par retarda koji su zamislili da igraju FPS pa su ovaj tech preview prosli za 5h

Odigrao malo, jedan deo prve misije, i neću mnogo, ne bih da kvarim sebi doživljaj kad izađe :) Oduševio sam se, najkraće rečeno. Nije ništa spektakularno, ali "miriše" na Deus Ex, meni je to dosta da krenem da balavim za igrom. Igra godine u najavi ;)

Nazad
Vrh Dno