Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Montreal studio, nedavno oformljen ogranak firme Eidos, priprema nastavak jedne od najpoznatijih RPG/action igrara, a to je naravno "Deus Ex".
Igra se vec neko vreme razvija pod jednostavnim nazivom "Deus Ex 3". Datum izlaska jos uvek nije poznat. Jedina informacija o igri je teaser koji mozete pogledati na http://www.eidosmontreal.com/en/games.html

Zvanicna potvrda o razvoju igre se ocekuje za par meseci od direktora Eidos France Patrick Melchior-a.

deus_ex_wall_298.jpg

Jos par linkova...
http://en.wikipedia.org/wiki/Deus_Ex_3
http://pc.ign.com/articles/837/837544p1.html
http://www.bit-tech.net/news/2007/05/18/deux_ex_3_announced/1

Poslednja izmena:
Ako bude kao dvojka, sto se mene tice ne moraju ni da je dovrse. Sa druge strane, ako se "vrate korenima", mozda i bude nesto od ovoga.

voleo bih da naprave nesto dostojno keca, ali nisam bash optimista.
ostaje samo da se nadamo...

Mogli bi samo da odrade keca sa aktuelnom grafikom i uspeh im je zagarantovan :) A mislim da to jos niko nije uradio, da ostavi istu igru, samo da poboljsa grafiku

A Microsoft pljuju svi jer nam prodaje jedno to isto ****** po visim cenama :D

Interesantno, dvojku nisu voleli ni PC-jevci ni tadašnji konzolaši, prvima je bila previše prosta a drugima previše komplikovana :)

tako nekako... ja sam se bio razočarao, pošto je bila toliko pojednostavljena da sam se smorio. Sada sam se već navikao na takve igre... realno igre postaju sve više kao interaktivni filmovi... pogledajte CoD4, koji je kao PC igra, a ustvari je u isto vreme i konzolaška - najbitnija je prezentacija, a kad radiš nelogične stvari, tj. ne igraš kako su zamislili da igraš, igra pokazuje svoje ozbiljne mane...

tako nekako... ja sam se bio razočarao, pošto je bila toliko pojednostavljena da sam se smorio. Sada sam se već navikao na takve igre... realno igre postaju sve više kao interaktivni filmovi... pogledajte CoD4, koji je kao PC igra, a ustvari je u isto vreme i konzolaška - najbitnija je prezentacija, a kad radiš nelogične stvari, tj. ne igraš kako su zamislili da igraš, igra pokazuje svoje ozbiljne mane...

Obrazlozi mane molim te, nisam siguran da najbolje razumem na sta mislis :( Kako mozes da igras "kako nije zamisljeno" ? U ulozisi vojnika, imas pusku, imas bombu, sasvim je jasno sta je i kako je zamisljeno da se igra zar ne ? Ima waypoint marker ako se pogubis...

Sto se deus-ex tice, kec je vrh, dvojka mi nije bila prosta, tj bila je ali to po meni nije glavna mana, glavna mana je sabijeni gameplay u 3 ulicice i 2 prostorije. Sabijen je tako da ne znas sta tacno treba da radis pa to onda potraje duze nego sto bi realno trebalo...

dvojka mi nije bila prosta, tj bila je ali to po meni nije glavna mana, glavna mana je sabijeni gameplay u 3 ulicice i 2 prostorije. Sabijen je tako da ne znas sta tacno treba da radis pa to onda potraje duze nego sto bi realno trebalo...

Slažem se s ovim. Dvojka mi se svidela, ali je pred kraj postala monotona pa je nisam ni završio. A u vreme prvog dela nisam ni imao komp. :p

Obrazlozi mane molim te, nisam siguran da najbolje razumem na sta mislis :( Kako mozes da igras "kako nije zamisljeno" ? U ulozisi vojnika, imas pusku, imas bombu, sasvim je jasno sta je i kako je zamisljeno da se igra zar ne ? Ima waypoint marker ako se pogubis...

Sto se deus-ex tice, kec je vrh, dvojka mi nije bila prosta, tj bila je ali to po meni nije glavna mana, glavna mana je sabijeni gameplay u 3 ulicice i 2 prostorije. Sabijen je tako da ne znas sta tacno treba da radis pa to onda potraje duze nego sto bi realno trebalo...

vec sam pricao o tome u CoD4 temi. moji vojnici ne napreduju dok ja ne krenem. pas samo mene napada, a lepo obiđe 10 mojih saboraca. u helikopteru koji moraš da oboriš javlinom, sedi baja sa mini-gun-om, koga ako ubiješ, pojavljuje se novi, i tako zaredom.. kao da u taj helikopter može da stane 30 ljudi... ima još dosta nelogičnosti, i ok, to je igra, meni je ona extra kao takva, ali pravljenje taktika i sloboda koju imaš u npr. FarCry ne postoji. Igre su u tom smislu nazadovale, ali je prezentacija vrhunska. Fizika, zvuk, grafika su savršeni... kapiram da kada budu ubacili destruktivan teren i zgrade da će i to doprineti utisku i hajpu, ali će igra otići još više u pravcu "filma", dok se neke druge stvari zanemaruju, što ne mora obavezno da bude loše...

Upravo sam to pricao na temi cod4. ZNaci toliko nelogicnosti da nema dalje.
I sve mi to ubija igrivost. A spawnovanje vojnika je vec dno dna.
Srecom malopre sam presao cod4 tako da se vise necu zanimati SP-om.

@byMAx

od toga sto si naveo jedino obaranje helikoptera ima veze sa onim "ako ne igras kako je zamisljeno". , a kerovi su spopadali moje saborce, mene je samo na jednom mestu napdao ker i tu sam par puta poginuo zbog njega (on me drnda ovi me gadjaju), no nije toliko bitno. Inace, mislim da onaj helis moze i masinkom da se obori, bar u multiplejeru moze. E sad sto se tice napredovanja vojnika, ja sam se bas iznenadio kad sam video da na par mesta moji idu prvi, dok u MOH:A uvek ti ides prvi. U cod4 ako nista drugo tvoji idu u korak za tobom dok u MOH:A krenu nakon 10tak i vise sekundi ostavljajuci tebe samog i nadmocanog brojem neprijatelja ispred/oko tebe. A inace ne znam odakle vam to da uvek ides ti prvi, u tv stanicu prvo ulaze tvoji vojnici pre tebe, pre toga kad izadjes iz hlisa tvoji isto prvi idu napred i dobijaju olovo, u svim onim nocnim misijama onaj komandir, ili sta li je vec, ide prvi ti ih pratis...U poslednjoj misiji isto tako, tvoji se razmile po hodnicima, ti ides kuda hoces, kad stignes do odredjenog dela oni opet krecu ispred. U prostoriji gde unosis abort code su svi bili pobijeni kad sam ja usao, nisam metak opalio, moji su ih sve pobili...

no, odosmo off :)

A da li si skapirao da tvoji ne mogu nista da urade dok ti ne ocistis neki sektor
i osvojis ga kako bi vojnici prestali du da se spawnuju i kako bi tvoji mogli da nastave
napredovanje? koji banalizam

jesam, ali kako drugacije ? Upalis igru, odes na basket, vratis se kuci i eto, igra se sama od sebe presla :D Mislim, meni je to cesto bilo bas super, napucavam ih dok mi ne dosadi, a onda sam o udaris cik-cak sprint i osvojis sektor na frku i ides dalje. Kazem, MOH:A je jos gori,, a i cod i moh su oduvek takve i bile, ti ko da prvi put igras ovakvu igru... :S:

Baš sam pre neki dan razgovarao sa ortakom, mnogo bi se više para zaradilo remakeovima starih favorita nego osrednjim novim igrama. Videćemo kakav će Deus Ex 3 da ispadne, ali ne nadam se previše. Kec je bio previše dobar, a dvojka previše loša.

Poslednja izmena:
Baš sam pre neki dan razgovarao sa ortakom, mnogo bi se više para zaradilo remakeovima starih favorita nego osrednjim novim igrama. Videćemo kakav će Deus Ex 3 da ispadne, ali ne nadam se previše. Kec je bio previše dobar, a dvojka previše loša.
Nemoj preterivati, previše loš znači neki krš koji ne može da se igra. Dvojka je bila daleko od toga. Ako je odvojiš od keca, radi se o sasvim solidnom i igrivom naslovu.

Jedino se sećam da je u trenutku izlaska bila užasno neoptimizovana. Međutim, NVIDIA je praktično odmah izbacila prilagođene drajvere, ubrzo je stigao i zvanični patch i posle je sve klizalo.

Nemoj preterivati, previše loš znači neki krš koji ne može da se igra. Dvojka je bila daleko od toga. Ako je odvojiš od keca, radi se o sasvim solidnom i igrivom naslovu.

Jedino se sećam da je u trenutku izlaska bila užasno neoptimizovana. Međutim, NVIDIA je praktično odmah izbacila prilagođene drajvere, ubrzo je stigao i zvanični patch i posle je sve klizalo.

Baš tako, i ja se sećam da sam igrao dvojku i da mi uopšte nije bila tako loša. OK igra, sećam se i da mi se grafika tada svidela...

dvojka nema veze za kecom koji je masterpiece... dvojka je.. pa malte ne najprostiji moguci fps... znachi njesra...... kad cemo mi igrachi poceti da tuzimo gamedevelopere za obmanu i mentalno zlostavljanje :)

kad pocnemo da kupujemo igre :D

to je kao ono "ciga: O Boze kad ce jednom ja da dobijem na loto - Bog: Kupi listic cigo !"

Poslednja izmena:
kako ne kupujemo igre??? ne razumem

:d

anyway sumnjam da ce i ovaj naslov imati nekakvu "rpg dimenziju" kao sto je to prvi deo imao... to je vec daleko prevazidjen koncept, bespotrebno previse zakomplikovan i banalan i nedovoljno IMERZIVAN :p jer kakva je to igra ako ne mozes neprijatelju da vidish strah u ocima!!!1

Molim boga da ova igra bude dostojan naslednik Deus Ex-a! Znaci to je igra koju i dan danas obrnem 2-3 puta godisnje! Drzimo im palceve!!!!

Igra ce biti smesna, jer je najcesce tako, kupe prava, pa onda naprave nesto jos gore, mada od onog drugog dela tesko da moze nesto gore da se napravi, ali nikad se ne zna.

Uf jedva cekam nove informacije .
Samo da ga ne uproste pa da bude ko novi Fallout 3 :S:

Au, ja nisam ni znao da se radi na trojci, zaista lepa vest i pravo osveženje ,)

Igra ce biti smesna, jer je najcesce tako, kupe prava, pa onda naprave nesto jos gore, mada od onog drugog dela tesko da moze nesto gore da se napravi, ali nikad se ne zna.

Snowblind, anyone???

Ja se nadam da nece! Deus Ex je jedna od igara koje su mi obelezile detinjstvo (ne, nisam samo visio na kompu :))!

Neki shotovi su se pojavili, izgleda iz ranog stadijuma igre...vise lice na koncept/test...

gallery55084265ci6.jpg

gallery_5_50_70446.jpg

gallery_5_50_117324.jpg

Nazad
Vrh Dno