Šta je novo?

Detonatori again?:)

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
Znam da je bilo dosta ovakvih psotova a zanima me kako da instaliram novu graficku sta treba da se brise i kako...I koji su najbolji Detonatorei za GF4 Ti 4600 ASus

Ako je Win ME onda iz standard vga ides na update drivers/have a disk/ poturis mu direktorijum sa driverima i vozi.Posle toga wdm 1.08 ili 1.11 driveri za video capturing, ukoliko imas vivo karticu.
Ako je Win Xp onda samo update drivere i to je to.

Dok sa sruge strane ako je instalacija "setup" tipa onda uradis sledece :

Win 9x/ME : Iz add/remove programs deinstaliras detonatore. Po resetovanju kliknes na setup (2 puta :))

Win 2k/XP : Imas 2 opcije. Mozes na isti nacin da instaliras drajvere ali po resetu on ti uvek vraca one svoje default detonatore sto dolaze uz OS, Boga pitaj koja verzija. Pa tek posle toga instaliras nove.
Zato je preporucljivije da direktno ides na setup bez ikakvih deinstalacija i nadas se da ti nece zaglupiti neki .inf fajlic i slicno...
Da se razumemo, u 99,99% odsto slucajeva ne zaglupi se...
Pozdrav

ZNaci vadim staru GF3 a stavljam GF4 sta je bolje da uradim...?

XaN je napisao(la):
ZNaci vadim staru GF3 a stavljam GF4 sta je bolje da uradim...?

Pa kako hoces, mada mi se cini da bi ipak eventualno mogao da izvadis GF3 pre nego sto ubacis GF4...:)

Intalirao nove drivere izvadio staru stavio novu mesaju se slova i nece da prebaci rezoluciju!Sta nevalja?
p.s. Dva puta sam reinstal drivera isao..

Ne valja ti monitor, moras da uzmes TFT od 18". :p

Aca je napisao(la):
Ne valja ti monitor, moras da uzmes TFT od 18". :p
Ma vidis Aco da decko nema ni za burek.:p Moj predlog je da saceka da mu iz Koreje stigne PLAZMA.:D :D

filipenko je napisao(la):
Pa kako hoces, mada mi se cini da bi ipak eventualno mogao da izvadis GF3 pre nego sto ubacis GF4...:)
A sta ako mu je GF4,PCI ?:p :D

simpson H je napisao(la):
A sta ako mu je GF4,PCI ?:p :D

Pa u tom slucaju moze da ostavi GF3 i da iz Win-a bira primary ili secondary display adapter :D
Naravno, postoji mogucnost da mu je GF3 za CNRctp; , sto ne bi trebalo ignorisati :)

hm

ne svidja mi se vas ton: ako decko kaze da ima GF4 4600 i neku bahatu masinu, mene licno to ne zanima (iskreno da kazem boli me q**rac), i ako to ima blago njemu, i ne znam zasto bi se opterecivao time i dovodio u pitanje to sto on tvrdi. Ali mi se ne cini ispravno niti korektno da bilo ko drugi, tu svoju sumnju, ispoljava ovako javno i za mene ''nisko''.

Re: hm

intel je napisao(la):
ne svidja mi se vas ton: ako decko kaze da ima GF4 4600 i neku bahatu masinu, mene licno to ne zanima (iskreno da kazem boli me q**rac), i ako to ima blago njemu, i ne znam zasto bi se opterecivao time i dovodio u pitanje to sto on tvrdi. Ali mi se ne cini ispravno niti korektno da bilo ko drugi, tu svoju sumnju, ispoljava ovako javno i za mene ''nisko''.
Ja sam samo trazio savete...Intel puno ti hvala na podrsci[ ako se moze tako reci ]....Sutra cu da uzmem foto od druga i sve cu da slikam pa cu da vam malo okacim da se "uveriite" inace to sto neko ima jaku masinu a neko ne to uopste nije vazno..Vazna je tolerancija;)

intel je napisao(la):

I ne treba da ti se svidja - Simpson i ja smo odvratni :)
Salu na stranu, ali ako nekome svaki cas dolaze sve novije i novije komponente, na svaka 2-3 dana, kao zamenio je GF3 Ti500 za GF4 Ti 4600 (ostalo tipa procesor i sl. da ne pominjem :D) a ovamo ne zna da instalira drajvere nesto mi je tu sumnjicavo :):D
Naravno, niko ne kaze da decko mozda nema to sto tvrdi da ima, ako ima tim bolje za njega. Ali naprosto, previse je tredova pokrenuo sa sve tim vrhunskim komponentama koje mu usput svaki 2. dan stizu iz Koreje da bismo mu posle 5. puta a priori poverovali...
A inace ako stvarno ima to sto tvrdi bolje je da ne kaci jer ce se Peca :
1) istraumirati i nece vise drzati bench jer je decko i njega debelo zeznuo sa komponentama :D
2) Peca ce unajmiti nekog da otmu momka :)
U svakom slucaju mu se ne isplati :p

intel je napisao(la):

E da, i jos nesto, ako procitas moj 1. post u tredu videces detaljno uputstvo za instaliranje graficke na sta sledi pitanje "Jel da vadim GF3 pa da ubacim GF4" :D

To nije bilo pitanje uopste i nepocinje sa "jel..." neco sa "znaci..." posto su neki rekli prvo updajtuj pa izvadi pa ubaci novu a ti si rekao izvadi ovu pa reinstaliraj...Vidis li razliku?Komponente sux:)
P.S. Tvoje "upustvo" nece...i da nisam zamenio GF3 Ti 500 nego obican GF3...Uzimam sutra od druga[nisam danas stigao imao obaveze] foto pa cu da slikam graficku i kucister i unutar kucista pa kacim..E da [znao sam da ima jos nesto] nestizu komponente svaka 2 dana jer DHl kasni i po 10-12 dana :D

XaN je napisao(la):
DOU...Kako da psotavim ovu mnoogo velika;)

Postoji vise varijanti kako da postavis tu sliku.Moj predlog je da prodas taj racunar i kupis neki lap top i automatski ce i slika biti manja,te ces moci da je postavis.:D Drugi nacin se zove Photoshop.:D :D

XaN je napisao(la):
1. Nacin:Imam lap top..:D
2. Nacin:eek:k:D
Pa valjda je red, da sad' kada si saznao kako ces to da uradis,da me castis jednu dolazecu GF5 ili makar (D) .

Moze (D) ...NEgo kartica ova je izlgleda neispravna ako bude radila na drugom kompu videcemo sta cemo da radimo a ako nebude onda moram da kupujem drugu:(....Pomesaju se svola cak i u bisou da nije do drivera ili nesto drugo ljudi pomazite.....Kada se restartuje masina jednom ono radi ako se izgasi i upali opet mesanje boja i slova:( ....Ima li ko predlog?

XaN je napisao(la):
Moze (D) ...NEgo kartica ova je izlgleda neispravna ako bude radila na drugom kompu videcemo sta cemo da radimo a ako nebude onda moram da kupujem drugu:(....Pomesaju se svola cak i u bisou da nije do drivera ili nesto drugo ljudi pomazite.....Kada se restartuje masina jednom ono radi ako se izgasi i upali opet mesanje boja i slova:( ....Ima li ko predlog?
Opet ja :D .Imas ovde graphic experta,on i onako voli da flashuje bios kartica,i rezaca:D ,pa mu se obrati za pomoc.Posalji mu PM(ne u PM:D :D )

Pozdrav

"Simspon,Homer SImpson he's the greatest guy in history...From the town of Springfield he's about to hit a cesten tree":D
BTW Meni nece niko da pomogne:D

XaN je napisao(la):
"Simspon,Homer SImpson he's the greatest guy in history...From the town of Springfield he's about to hit a cesten tree":D
BTW Meni nece niko da pomogne:D
Tebi izgleda nema pomoci.:p :p

Pogledaj PM

Vrh Dno